QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 07, 08:51)
pvz. mūsų darželis negauna tokio finansavimo, kad pirktų visus spec. žaislus kurių kaina ne keli litai. Aš visus Jokūbo išaugtus žaislus, dėliones tempiu į daržą vietoj to,kad pardavinėt. Kad ir kiti vaikai pasižaistų.
O jūs nešat žaisliukus darželin? ar tik reikalaujat, kad būtų tinkami, specialūs,pritaikyti....kaip šiuo atveju?
ar geriau, tegu visai nelavina, jei neturi su kuo?
Aš čia labai rimtai klausiu.
Nes namie kartais tikrai sukuosi kaip išmanau, panaudodama pigias ir ne pagal paskirtį priemones. jei daržely iš manęs reikalautų paramos tinkamom priemonėm, tikrai neturėčiau galimybių ją suteikti, o kad lavintų mano vaiką tai noriu.
O jūs nešat žaisliukus darželin? ar tik reikalaujat, kad būtų tinkami, specialūs,pritaikyti....kaip šiuo atveju?
ar geriau, tegu visai nelavina, jei neturi su kuo?

Aš čia labai rimtai klausiu.
Nes namie kartais tikrai sukuosi kaip išmanau, panaudodama pigias ir ne pagal paskirtį priemones. jei daržely iš manęs reikalautų paramos tinkamom priemonėm, tikrai neturėčiau galimybių ją suteikti, o kad lavintų mano vaiką tai noriu.
zaisliuka ir knygute praso atnesti rudeni, kai pradeda lankyti darzeli. Bet niekas nereikalauja nauju, gali buti vaikams nusibode daiktai. Zinoma nenesi purvinu, suplysusiu. As daug zaislu ir knygu ir siaip esu nunesusi, nes pvz. drauges susiruosia ismesti, nes neturi kam atiduoti, tai siaip kas pasiulo gal reikia. Tai ir nesu

Nors galiu pagirti savo darzeli uz tai, kad daug ka naudingo ir grazaus isigija uz teveliu 2 procentus. Pvz. siemet nupirko labai grazius baldus grupeje, pernai pakeite grindis.