QUOTE(Žvėriukė @ 2011 05 10, 20:38)
Ice, kokie jus saunuoliai
Ir zaisdamas vis kazka niuniuoja, sava kalba dainuoja arba deklamuoja
Mhm, prisigyriau, o štai šįryt J ne ta koja iš lovos išlipo

Visą rytą prabliovė. Buvo "madų šou"

, o aš niekaip nesuprau, ką jis nori rengtis, panašu, kad vakarykščius purvinus rūbelius, nors kai juos parodžiau, vis tiek verkė, vis ėjo prie savo spintos, kažką rodė, leidau jam pačiam rinktis, bet kai pakeldavau aukščiau, taip ir nežinodavo, ko nori

Paskui vos ne prievarta aprengiau
(kantrybė trūko
, nes 1,5 val verkė ir zirzė), uždariau jo kambario duris ir užrakinau. Tai stovėjo prie tų durų nepatenkintas, o aš savo reikalais užsiiminėjau. Galiausiai paskui šiaip ne taip prikalbinau pusryčiau ir vis tiek vietoj planuoto išėjimo pusvalandžiu anksčiau, gavosi kaip visada - vėl vėlavome į darželį (mes visad ateiname po 9 val, o auklėtojoms tas nelabai patinka, aišku, pretenzijų jos nereiškia, bet pati matau, kad nėra labai gerai, nes vaikas pilnai nesudalyvauja "Ryto rate" ir dar kai ateinam, kitus vaikus išblaško

).
Visą prastą ryto nuotaiką užglaistė NAUJOS kojinaitės su "Ratų herojais", kad net reikėjo kelnes pasiraityti, kad mašinytės matytųsi

Atėjęs į darželį tas kojinaites rodė vaikams
Labai tikiuosi, kad ryt sutiks apsirengti puošniau darželio šventei. Nes matot bus marškiniai, šlipsas ir kostiuminės kelnės

Nesitikėjau, kad taip orai sušils, neturiu melsvų (nes "lietų" vaidins) marškinių trumpom rankovėm
J irgi žaisdamas daineles niūniuoja ir dar savo kalba padainuoja

Aj, bet aš labai laukiu žodžių normalių, nes melodijas jis kartoja jau nuo 1,5 metukų.