Jau ką ką, bet šimtalapį galėčiau valgyti ir valgyti, pati jį kepiau seniai seniai, gal kokį kartą ar du tą tampytą, o šiaip tik iškočioju plonai mielinę tešlą ir kepu. Šiandien taip ėmė ir užėjo noras vėl išsikepti tą tikrąjį, nes pirkti be progos gaila pinigų, o be to skanaus taip ir nerandu
Kepiau pagal populiarųjų čia Cypciuko receptą, tik cukraus ir sviesto pagal save dėjau. Galiu pasakyti, kad turėjo gautis

, bet truputi apačia neapkepė ir nesigavo ta karamelė, nes , kad sviestas nelašėtų įdėjau skardą po apačia su vandeniu (po kokio 30min kepimo), todėl ir nepaskrudo man. Bet šiaip tai skanu

Aišku, sekanti kartą tikiuosi bus skaniau

Beje dariau iš 1kg miltų ir vieną su aguonomis visuose sluoksniuose, kitą su aguonomis vienam sluoksnyje ir tas ir tas skanūs.
Ši foto nelabai kokybiška, bet taip jau išėjo

