QUOTE(liucijabalt @ 2011 07 28, 12:10)
na va ir mano simtalapis, aciu panelems uz patarimus, tiek prisiskaiciau, tad viskas gavosi puikiai
, tiesa kepiau antra karta, pirma karta man buvo sukepes per daug, sudziuves ir visoks nekoks
si karta viskas prasidejo puikiai ir baigesi dar puikiau

QUOTE(Cool Mama @ 2011 07 30, 10:54)
na va ir mano simtalapis, aciu panelems uz patarimus, tiek prisiskaiciau, tad viskas gavosi puikiai
, tiesa kepiau antra karta, pirma karta man buvo sukepes per daug, sudziuves ir visoks nekoks
si karta viskas prasidejo puikiai ir baigesi dar puikiau

Saunuole!
QUOTE(liucijabalt @ 2011 07 30, 17:54)
Oi ne ne, tik su aguonom
Dariau su karaliskais miltais, kilo labai gerai, palikau mazdaug 2 val, ir buvo idealu, dariau ant vkaro nes skaiciau merginos minejo reik palikt pastovet per nakti, iskepusi, leist karamelei susigert. Tad uzsiminkiau tesla kokia 7, palikau pakilti, o tuo metu vaikus ismaudziau, suguldziau ir grizau prie teslos
Vyrui aguonos nepatinka, kt syki darysiu gal su kokiais obuoliais ar bananais, nes si karta tai viena as ji ir valgau
QUOTE(Cool Mama @ 2011 07 30, 09:54)
na va ir mano simtalapis
apsiseilėjau ant vakaro
QUOTE(Cool Mama @ 2011 07 30, 19:55)
man tai pat pasirode lyg butu varske
skanai atrodo
Sveikos kepejeles
Ir as pabandziau- kol gaminau,atrode, kad viskas pavyko
Bet, po to , isskepus, pamaciau kelis trukumus:
- skonis vistiek man jautesi, kaip bulkos. Gal sakau riebalu truko? Nes apacia buvo super riebi,o virsus sausokas. Nes kiek ragavusi, tai tikrai nesijaucia mielines bulkos skonis
- kol gaminau, labai gerai tampesi, galiu sakyti, kad idealiai- bet iskilo nelabai
Gal kaltas minkymas?Nes minkiau tikrai pusvalandi, bet jokiu puslyciu nebuvo
Kaip manot?
aciu uz komentarus, nes ruosiuosi kepti kita savaite gimtadieniui, ir noriu, kad sisyk butu geresnis
- skonis vistiek man jautesi, kaip bulkos. Gal sakau riebalu truko? Nes apacia buvo super riebi,o virsus sausokas. Nes kiek ragavusi, tai tikrai nesijaucia mielines bulkos skonis
- kol gaminau, labai gerai tampesi, galiu sakyti, kad idealiai- bet iskilo nelabai
Kaip manot?
aciu uz komentarus, nes ruosiuosi kepti kita savaite gimtadieniui, ir noriu, kad sisyk butu geresnis
QUOTE(agnutyte27 @ 2011 08 12, 11:01)
Sveikos kepejeles
Bet, po to , isskepus, pamaciau kelis trukumus:
Gal kaltas minkymas?Nes minkiau tikrai pusvalandi, bet jokiu puslyciu nebuvo
Kaip manot?
Kaip manot?
pagal recepta turetu gautis gerai
o kokius miltus vartojai
QUOTE(pasta222 @ 2011 08 12, 14:12)
pagal recepta turetu gautis gerai
o kokius miltus vartojai
Tai va, kad nenufotkinau
QUOTE(agnutyte27 @ 2011 08 17, 20:10)
Tai va, kad nenufotkinau
O miltus naudojau, kaip nurodyta recepte. Gal kitus bandyti? 
naudok 550 D miltus, recepte nurodyti rupesni miltai jie taip neišsitampo, bent jau man
Mergaites pasakykit kur klaida padariau, man simtalapio tesla gavos na tokia skystoka, kai issitampiau lakstelius, ir supyliau sviesta ir cukru, na man niekaip nejo jo susukt, jis man ir plyso, ir visas sviestukas isbego