QUOTE(sabale @ 2011 05 15, 20:29)
QUOTE(jediara @ 2011 04 25, 22:34)
Patarė teisingai, alinate pasodintą augaliuką - pirmais metais žiedus reikia išskinti
O kad Jums gaila, tai jau kita kalba 
jadiara, gal galit paaiskint kaip su tais ziedais?
Auginu sumedejusi bijuna treti metai. Siemet jau sukrove tris pumpurus, tai taip laukiu kada ir kaip prazys, o db perskaiciau kad reikia ziedus isskinti
Krumas jau toks nemazas, kokiu 80 cm aukscio ir plocio. Gal nenualins jo labai tie trys ziedai? Nu gaila nezmoniskai.
QUOTE(polfast @ 2011 05 16, 11:46)
jadiara, gal galit paaiskint kaip su tais ziedais?
Auginu sumedejusi bijuna treti metai. Siemet jau sukrove tris pumpurus, tai taip laukiu kada ir kaip prazys, o db perskaiciau kad reikia ziedus isskinti
Krumas jau toks nemazas, kokiu 80 cm aukscio ir plocio. Gal nenualins jo labai tie trys ziedai? Nu gaila nezmoniskai.
Bet Jūsų nepersodintas šiemet- rašote, kad jau trys metai pasodintas, tegul žydi
QUOTE(jediara @ 2011 05 16, 10:47)
A, nu tai gerai. Praskaiciau kazkaip kad persodintiems cia galioja - issigandau kad visiems. Taip laukiu ziedu- nezinau net kokia spalva. Balti lyg ir turetu but
QUOTE(polfast @ 2011 05 16, 11:57)
A, nu tai gerai. Praskaiciau kazkaip kad persodintiems cia galioja - issigandau kad visiems. Taip laukiu ziedu- nezinau net kokia spalva. Balti lyg ir turetu but 
Lauksime foto
QUOTE(asara1 @ 2011 05 16, 16:06)
Jediara, ir pas mane jau is taves pernai pirktas krapinis bijunas du ziedus sukrove.
Bet paskaiciau, kad reiketu ziedus nuskinti, kad bijunas sutvirtetu.
Gaila tai labai
Bet paskaiciau, kad reiketu ziedus nuskinti, kad bijunas sutvirtetu.
Gaila tai labai
Neskink, tikėkimės, kad nuo rudens jau sustiprėjo
Geras, as kiekviena diena suku ratu aplink bijuna, i tas skruzdes zioplindama. Apziuriu-amaro ner. Ir nesuprantu ko jos ten tupi.
Numetau ir jau urkst buvau nusprendus.
Gerai kad cia ilindau.
QUOTE(ARasytee @ 2011 05 16, 21:33)
Geras, as kiekviena diena suku ratu aplink bijuna, i tas skruzdes zioplindama. Apziuriu-amaro ner. Ir nesuprantu ko jos ten tupi.
Numetau ir jau urkst buvau nusprendus.
Gerai kad cia ilindau.