QUOTE(Warwara @ 2011 04 06, 08:46)
[
Citas o tu? Kada tau apziura, jau gal ir punkcijos data nustatys?
Kalbejau su savo sponsoriumi, tai paklausia kiek reikia damoketi, kad uztikrinti dvinukus
*
Damos, zinokite visa nakti nemiegojau, piesiau ir grazinau plakata*
Rute! Rute! Rututute! Greit prabegtu kad dieneles ir atnestu du bruksnelius
Nu sponsorius tiesiai prie reikalo ir labai teisingai, KO NENUPIRKSI UZ PINIGUS - NUPIRKSI UZ DIDELIUS PINIGUS
QUOTE(FRIGE @ 2011 04 06, 10:21)
labas rytas,mergytes
Citas laukiu ziniu is taves,o as tai vakar buvau ilindusi i skyreli apie persileidimus

2:prisiskaiciau

nu dabar ir atrodo,kad ir strenas maudzia ir biski pilva duria virsuj,tai bijot pradesiu,kad neatsitiktu nieko

oi nu kaip saves nekenciu uz tokias negeras mintis
FRIGE - nu su tavim reikia rimtai pakalbeti!!! Tau negalima i joki kita skyreli tik musu ir nestukiu!!! Nu po velniu mergaite kiek tave aukleti reikes
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 06, 10:42)
Nu, o trijule kaip gyvena ? Citas, Zubriuka ir Warwara ? Citai, kada ta punkcija bebutu, as tavo vietoj jau pradeciau tiketi, kad kita savaite busi jau su maziukais [
Beta1 - nu gi tau gripas turbut aisku kad imunine nusodinta, dar tik ankstyvas pavasaris. As vietoj taves tiesiog pavartociau vitaminu puokste, nu tikrai nemirsi

.
Na o as buvau apziuroj ir esu sunerimus

Su folikulais lyg ir gerai viskas, jie sau pamazu auga, dydziai nuo 12mm iki 16/18mm. Bet va gleivine tai mano skausmas

tik 7.8mm. Per 5 dienas tik 0.5mm paaugo

Daktaras del to neatrode sunerimes ir sake dar turi laiko paaugt, bet kad tame ir esme kad ji nenori augti. Taigi sekantis scanas penktadieni ir punkcija greiciausiai pirmadieni
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!