man kelia klausima sudetis,kas tas 55 % pluošto tencel?
ar tai gudriai aprasytas poliesteris?
palyginimui praėjusios kolekcijos kainos litais:
tai ir tada kosmosas buvo. Na, o dabar dar net brangiau, litais 138
Dar kad būtų grynas satinas, o dabar dar sintetikos daugiau nei medvilnės
O kur jus randate pirkti kokybisku patalynes komplektu pigiau, jei sakote, kad cia kaina kosmosas...?
Klausiu,nes kiek paskutiniu metu ziurinejau internete,tai visur panasios kainos,ir is vieno internetinio psl perku,kur ale pasiuna pagal ismatavimus, tai visad uz du pagalves bei viena anklodes uzvalkala (medvilnes satina) pakloju apie 50 eur...
Sakot per brangu, galima rast pigiau ....?
Nes jau norejau ir situos uzvalkalus su lipdukais pirkti
O kur jus randate pirkti kokybisku patalynes komplektu pigiau, jei sakote, kad cia kaina kosmosas...?
Klausiu,nes kiek paskutiniu metu ziurinejau internete,tai visur panasios kainos,ir is vieno internetinio psl perku,kur ale pasiuna pagal ismatavimus, tai visad uz du pagalves bei viena anklodes uzvalkala (medvilnes satina) pakloju apie 50 eur...
Sakot per brangu, galima rast pigiau ....?
Nes jau norejau ir situos uzvalkalus su lipdukais pirkti
pasižiūrėkit šios patalynės sudėtį. Na, satinine ją vadint per skambu.
gryno satino pigiau https://www.nostra.l...E#20-1390-FOREVBLUE__7715__4
oi, mamytės.. visų pirma - pamirškite litus, ir kainas kurios buvo "prie lito". "Prie rublio" buvo dar pigiau, bet tie laikai irgi praėjo. Visų antra - nesistebėkite, kad patalynė su tenceliu kainuoja daugiau, nei satininė kokioj nostroj ar toj pačioj maximoj. Tencel pluoštas - ne kokia sintetika, o natūralus pluoštas daromas iš medienos. Pliusų jis turi daug, netingėkit google įsijungti. Aš džiaugiuosi dviem komplektukais kuriuos nusipirkau per praėjusią akciją, per šią taip pat manau ką nors tikrai įsigysiu, man gražu tie drugeliai ir patalynė gera. Tik tapkutės juokingos, neimčiau nei su lipdukais nei be lipdukų.
Reikės progai pasitaikius dar pižamas iš arčiau apžiūrėti.