Įkraunama...
Įkraunama...

Rosacea arba rožinė

QUOTE(Semi Sweet @ 2015 01 11, 10:28)
Merginos ką geriau rinktis : gydymo kursą antibiotikais (doxi) ar lazerio procedūras? Man nekaista, bet yra kapiliarų tinklelis, karts nuo karto su spuogeliais beatsirandančiais. Gyvenu su šia liga jau 20 metų kokių. Kreipiausi pas Grušauską tai išraše tepaliuko, bet jis visai nepadejo ir tų geriamų antibiotikų. Kiek ilgai veidas išlieka švarus po jų suvartojimo?
Kiek suprantu abu variantai yra tik laikinas bedos išsprendimas, bet kuris efektyvesnis ir daugiau ilgalaikis?
Antibiotikai gasdina tuom, kad išbalansuos visą organizmą ir taip neatsiginu pienligės, tai po antibiotikų baidu pagalvot kas būtų...
O jeigu rinktis lazerį tai kur ir kokį Kaune?

Dėl esančiu kapiliarų odos paviršiuje taikrai nereikia gerti antibiotiku, as to jokiais budais nedaryciau, kiek skaičiau apie lazerio proceduras, mazai kam jos pasiteisino, kitiems net pablogejo, o kaina lazerio proceduru tikrai didele... Jusu vietoje as bandyciau netokias drastiskas priemones kapiliarinei odai
Atsakyti
QUOTE(dalytex @ 2015 01 12, 11:41)
Dėl esančiu kapiliarų odos paviršiuje taikrai nereikia gerti antibiotiku, as to jokiais budais nedaryciau,  kiek skaičiau apie lazerio proceduras, mazai kam jos pasiteisino, kitiems net pablogejo, o kaina lazerio proceduru tikrai didele...  Jusu vietoje as bandyciau netokias drastiskas priemones kapiliarinei odai

O ką bandyt? Ilgą laiką tepiausi metronidazoliu 2% tepaliuku, nepadejo nieko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2015 01 12, 18:46)
O ką bandyt? Ilgą laiką tepiausi metronidazoliu 2% tepaliuku, nepadejo nieko sad.gif

Kapiliarai jums taip lengvai neisnyks, jei isviso isnyks, as pati ju turiu. Patarciau stiprinti oda, drekinti, galite pabandytipriemones kapiliarinei odai, vitamino C kapsules odai. Na as taip daryciau jusu vietoje, jei problema dabar yra tik kapiliarai
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2015 01 12, 16:46)

Nenustebkite, aš irgi galvojau, kad man rožinė, o padėjo paprastas ūkinis muilas (Lietuviškas tinka, kuris skirtas vaikų drabužiams skalbti...)
F. Taunytė savo knygoje pateikia tokius receptus:
Pataisiau korektūros klaideles, gal ne visas...prašom griežtai neteisti, skubam visi:)
1. Lygiomis dalimis sumaišius tarkuotą ūkinį muilą ir tarkuotas bulves, sėkmingai gydoma spuogų išberta oda. Gydyti reikia iki visiško išgijimo. Vieno karto neužtenka.

2. Reikėtų su nedideliu kiekiu vandens plakti sutarkuotą ūkinį muilą, kol susidarys putos. Šaukštą putų stropiai sumaišyti su šaukšteliu duskos ir tepti ant švariai nuplautos odos. Laikyti pusę valandos, kol ant veido liks tik druska. Tada plauti labai karštu, o paskui labai šaltu vandeniu. Šią procedūrą daryti du kartus per savaitę. Gydymas, kaip tvirtina metodo rekomenduotojai, trunka dvi savaites.

3. Turintiems sausą odą, alergiškiems žmonėms labai gerai praustis tokiu savo darbo muilu:
Imame gabalą parasčiausio rudo ūkinio muilo, atvežamo iš Baltarusijos ar Rusijos (Lietuvoje tokio prasto, neišvalyto muilo niekas nebegamina). Neturėdamas priemaišų, prastas ūkinis muilas mažiausiai kenksmingas sergantiems alerginėmis ligomis ar turintiems sausą odą. Muilas sutarkuojamas. Išverdama koncentruota įvairių žolelių arbata. Kai kas žolelių arbatą verda iš apynių spugų, įdeda ugniažolių šalelę, kartais ramunėlių. Verdant nuovirą galima dėti įvairių žolelių, tik reikia įsitikinti, kad jos nesukels alerginių reakcijų tiems, kurie muilą vartos.
Į vaistažolių nuovirą pilamas sutarkuotas ūkinis muilas ir stiklinė sėmenų ar alyvuogių aliejaus (natūralaus, ekologiško). Galima pridėti ir kitų gydomųjų aliejų. Maišant pakaitinanama iki virimo, šiek tiek atvėsinama, supilstoma į plastikines formeles ir parai dedama į šaldytuvą, kad sustingtų. Į dalį ar net į visą verdamą muilą galima įdėti maltų sėmenų, sėlenų ar saują smulkių avižinių dribsnių. Tuomet muilas tampa šiek tiek šiurkštesnis ir geriau nuvalo odą.
Jeigu padauginsime žolelių nuoviro ar aliejaus, muilas gali būti skystesnis, nei norėtųsi. Tai nieko bloga. Turėsime skysto muilo. Į tokį muilą dėti įvairių kvepalų galima tik tiems, kurių nekankina alerginis odos sudirginimas, - jie tik nori turėti švelnaus, kvepiančio ir mažiausiai odą dirginančio rudo muilo.
4. Galima patiems pasigaminti juodąjį Tibeto pleistrą, kuriuo gydomas mastitis, osteomielitas, votys ir kitos odos ligos.
50 gramų tarkuoto ūkinio muilo, 50 gramų ruginių miltų, po valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir medaus, užpylus 3/4 stiklinės verdančio vandens, virti 2-3 minutes, skiedinyje išlydyti vaškinę žvakę. Paskui viską sumaišyti ir naudoti kompresams, votims ir kitoms odos ligoms gydyti.
Atsakyti
https://www.youtube.com/watch?v=Z71_0JuIrF4

Paspauskte, kad praleistumėte reklamą, paskui peržiūrėkite iki pabaigos. Būtent tai mums kenkia...ir net pavojinga gyvybei...
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu prie jūsų visa apimta nevilties dėl rožinės 4u.gif Visą laiką buvau likusi rausti, kapiliarai arti, dar pasigadinau odą su visokiais oriflame ir dar nuo spuogų, apie dvidešimties pirmą kartą man taip pasidarė, kad ėmė rausti ir kaisti oda skruostuose, nenustojo niekaip, tai pradžioje padėjo tepalas su cinku, paskui jau niekas, tada badavau kažkiek dienų ir oda pasidengė tokiu kaip luobu ląstelių, po kuriomis kai nuėjo tas luobas buvo švari graži oda, džiūgavau ir buvau užmiršusi tą bėdą, aišku, į saulę negalėjau, į pirtį ir karštį reaguodavo.
Bet va šių metų istorija-gėriau kontraceptikus nuo miomos prieš operaciją ir b visokius vitaminus bei geležį, tai galvoju ar galėjo tie dalykai išprovokuoti vėl tą baisų raudimą? Vėl esu skruostuose išberta ir kaista oda, raudonuoja:(( IR dar rado autoimuninį lėtinį tiroiditą, nors skydliaukės hormonai kol kas dar tvarkoje. Buvau pas kosmetologę iš pradžių, darė šviesos procedūras, kažkokius drėkinančius kremus, bet jokio poveikio tam kaitimui ir raudimui. Tada ėjau į dermatologinį kauno gatvėje, nepamenu pavardės gydytojos, išrašė eritromicin tokį tepalą ir kestin antialergines tabletes (nuo tų tablečių man žiauriai šoną ėmė skaudėti, nenoriu gerti:((, po kelių dienų dar jokio efekto veidukui nesimato..esu visiškai nevilty, žinau, kad čia ne kokia mirtina liga, bet dar fone su ta mano mažakraujyste, visai jaučiuosi žiauriai..ėmiau nebenorėti su žmonėmis matytis, o krem pudros kol kas netepu, saugau iš paskutiniųjų tą veidą..bioderma sensibio ir uriage raustančiai odai dar lyg nieko. Ramunėlėm ir juoda arbata sakė plauti dermatologė. Dar ji minėjo, kad gali būti problemos dėl skrandžio. Kas susidūrėt ar gydantis tą skrandžio bakteriją išgyja veidas? Užsiregistravau pas dermatologę Duobienę, čia jau bus mokama..Bet man toks jausmas, kad tas veidas iš vidaus kaista, kad čia tepk netepęs, čia kažką kita reikia daryti...
Atsakyti
Kristina as naudoju naturalia mineraline pudra is Uoga Uoga, biski nors vaizdas atrodo geresnis smile.gif
Atsakyti
Gyd. buvo davus mėginuką skubiai pagalbai
http://www.litfarma....namasis-kremas/ thumbup.gif
Ši kartą kaip užsidegė niekas nepadėjo, jau galvojau tikrai teks vaistus gert doh.gif tai susiradus dar iškrapščiau porai kartu pasitepti, vėl išgelbėjo thumbup.gif Šiandie vaistinėje užsisakiau. Gal dar kuriai padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, reiks pabandyti nusipirkti 4u.gif
Aš vakar buvau pas L. Duobienę dermatologę. Man paliko gerą įspūdį jos ir bendravimas ir profesionalumas. Jau buvau nusiteikusi, kad ką pasiūlys, tą ir vartosiu..Ji sakė, kad galiu dėti į šalį eritromiciną ir kestine, kuruos kauno gatvės dermatologė prirašė. Kestine, sakė, iš viso nei prie ko. Sakė, kad mano roazicea, kurią aš turiu visą gyvenimą, perdėjo dabar į kitą, sunkesnę stadiją, o kas tai nulėmė vienas dievas težino, gal hormonų pokyčiai, gal stresas, gal dar kažkas..Sakė, kad ateityje reikės ir lazerio. Ir pasiūlė tą gydymą, kurio ir bijojau ir tikėjaus..-antibiotikai diosyciklin ir rozex...antibiotikai ilgai. Sakė, kad dozė čia nedidelė, bet man labai neramu, iš vis aš antibiotikus vieną kartą tevartojau ir trumpai, ir taip nepatiko organizmui..o čia keliams mėnesniams..velnias velnias..bet tas veidas mane iš proto varo. Ir imunitetą ne per stipriausią turiu. Ir skrandį, sakė, visai neblogai būtų išsitirti dėl tos bakterijos. Žodžiu...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri bandėt ir turit atsiliepimų apie BABE kramą mažinanti raudonį g.gif http://www.eurovaist...line-50-ml.html kaip jo sudėtis g.gif
Nebepatinka mano odai naudojamas doh.gif reikia ieškoti naujo. Eisiu skaityti ka naudojat, o gal ką patarsit blush2.gif
Kristi_na dėja antibiotikai pagrindinis vaistas paūmėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 05 09, 09:25)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri bandėt ir turit atsiliepimų apie BABE kramą mažinanti raudonį  g.gif http://www.eurovaist...line-50-ml.html kaip jo sudėtis  g.gif
Nebepatinka mano odai naudojamas  doh.gif  reikia ieškoti naujo. Eisiu skaityti ka naudojat, o gal ką patarsit  blush2.gif
Kristi_na dėja antibiotikai pagrindinis vaistas paūmėjus  doh.gif

Kitoj temoj radau atsiliepimą apie šį kremą:

BABE "Anti Redness care cream" - Kapiliarinį raudonį kiek numalšindavo, bet neužteko drėkinimo. Naudodavau ryte prieš kreminę pudrą, nes greit susigeria ir nepalieka riebumo. Į jo vietą - Dr. Hauschka ".Moisturizing Day Cream".
Atsakyti
Sveikos, panelės,
Norėjau pasakyti, kad ir man tyrimai ne per seniausiai nustatė autoimuninį lėtinį tiroiditą. Įdomu, ar čia sutapimas, ar šiaip papildomas organizmo minusas...
Atsakyti