Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

vaje kaip gaila verysad.gif verysad.gif

na labai idomu kodel nerekomenduojama? g.gif
Atsakyti
Noriu pasitarti su labiau patyrusiomis ax.gif. Isidejau spirale pasibaigus mmm. Keturias dienas kraujavo, o dabar po kiekvienu santykiu nezymiai patepa. Ar cia normalu? Gine sake, kad gali patepti tik per vaisingas dienas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 06 17, 20:21)
Noriu pasitarti su labiau patyrusiomis ax.gif. Isidejau spirale pasibaigus mmm. Keturias dienas kraujavo, o dabar po kiekvienu santykiu nezymiai patepa. Ar cia normalu? Gine sake, kad gali patepti tik per vaisingas dienas. g.gif

Man irgi patepliojo kazkur 10 dienu, kazkaip su santykiais as to nesurisau. g.gif Dabar jau kokia savaite sausa. smile.gif Skambinau ginei sake ateit po menesiniu, tuoj sulauksiu ir eisiu.
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 06 17, 19:45)
Pacios spirales anotacijoje parasyta, kad nerekomenduojama negimdziusioms. Bet kodel - nezinau g.gif

Gal kad negadintų gimdos?
QUOTE(laimakp @ 2007 06 18, 09:21)

Man ir tepliodavo,bet dabar jau ne. schmoll.gif
O per vaisingas gali pateplioti ,man ir taip sakė gin.
Atsakyti
Sveikutes,
Spirale isidejau praeita menesi, siandien 30 d nuo pirmos sirgimo dienos, o mmm vis nera g.gif pilva maudzia, ar jau pradet nerimaut g.gif ar ciklas buna reguliarus su Nova T? g.gif kai po idejimo paklausiau gydytojos, kada tureciau sulaukt mmm, sake, kad po menesio, jau nedristu ir vel klaust ax.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2007 06 20, 13:31)
Sveikutes,
Spirale isidejau praeita menesi, siandien 30 d nuo pirmos sirgimo dienos, o mmm vis nera g.gif pilva maudzia, ar jau pradet nerimaut g.gif ar ciklas buna reguliarus su Nova T? g.gif kai po idejimo paklausiau gydytojos, kada tureciau sulaukt mmm, sake, kad po menesio, jau nedristu ir vel klaust ax.gif
aciu uz atsakymus 4u.gif

Na dar palūkėki kelias dienas,šiaip būna normalus ir gana reguliarus.Jei greit neatsiras nebijoki klausti,tu turi rūpintis savimi,o jei kas neaišku turi ir klausti.Tikėkimės greit atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 06 20, 01:07)
Na dar palūkėki kelias dienas,šiaip būna normalus ir gana reguliarus.Jei greit neatsiras nebijoki klausti,tu turi rūpintis savimi,o jei kas neaišku turi ir klausti.Tikėkimės greit atsiras  mirksiukas.gif

Na pagaliau susirgau thumbup.gif , o jau visko buvau prisigalvojusi, net ir nestumo testa ruosiausi pirkti, pasiskambinau gydytojai, sake, kad kol mano ciklas po gimdymo yra nenusistovejes, tokie svyravimai yra galimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2007 06 26, 09:32)
Na pagaliau susirgau thumbup.gif , o jau visko buvau prisigalvojusi, net ir nestumo testa ruosiausi pirkti, pasiskambinau gydytojai, sake, kad kol mano ciklas po gimdymo yra nenusistovejes, tokie svyravimai yra galimi smile.gif

thumbup.gif Tai gerai dabar ir pačiai ramiau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, kur perkat tas spirales? (cia Kaune) As klausiau Mole vaistinej ir dar vienoj, tai sake, kad nezino tixliai kur galima butu gaut "...gal kur prie kokiu kliniku.... o gal...."
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2007 06 26, 19:29)
Sakykit, kur perkat tas spirales? (cia Kaune) As klausiau Mole vaistinej ir dar vienoj, tai sake, kad nezino tixliai kur galima butu gaut "...gal kur prie kokiu kliniku.... o gal...."

Euro vaistinėje
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2007 06 06, 19:11)
O idomu kiek Nova T kainuoja???

As mokejau 80lt taip pat euro vaistineje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paukstulis @ 2007 06 26, 17:29)

Labuka!
Paziurek euro vaistineje.
Atsakyti
Na ar radai spiralę?
Atsakyti