na labai idomu kodel nerekomenduojama?
vaje kaip gaila
Noriu pasitarti su labiau patyrusiomis
. Isidejau spirale pasibaigus mmm. Keturias dienas kraujavo, o dabar po kiekvienu santykiu nezymiai patepa. Ar cia normalu? Gine sake, kad gali patepti tik per vaisingas dienas.
QUOTE(laimakp @ 2007 06 17, 20:21)
. Isidejau spirale pasibaigus mmm. Keturias dienas kraujavo, o dabar po kiekvienu santykiu nezymiai patepa. Ar cia normalu? Gine sake, kad gali patepti tik per vaisingas dienas. 
Man irgi patepliojo kazkur 10 dienu, kazkaip su santykiais as to nesurisau.
QUOTE(laimakp @ 2007 06 17, 19:45)
Pacios spirales anotacijoje parasyta, kad nerekomenduojama negimdziusioms. Bet kodel - nezinau 
Gal kad negadintų gimdos?
QUOTE(laimakp @ 2007 06 18, 09:21)
Man ir tepliodavo,bet dabar jau ne.
O per vaisingas gali pateplioti ,man ir taip sakė gin.
Sveikutes,
Spirale isidejau praeita menesi, siandien 30 d nuo pirmos sirgimo dienos, o mmm vis nera
pilva maudzia, ar jau pradet nerimaut
ar ciklas buna reguliarus su Nova T?
kai po idejimo paklausiau gydytojos, kada tureciau sulaukt mmm, sake, kad po menesio, jau nedristu ir vel klaust
aciu uz atsakymus
Spirale isidejau praeita menesi, siandien 30 d nuo pirmos sirgimo dienos, o mmm vis nera
aciu uz atsakymus
QUOTE(juranda @ 2007 06 20, 13:31)
Sveikutes,
pilva maudzia, ar jau pradet nerimaut
ar ciklas buna reguliarus su Nova T?
kai po idejimo paklausiau gydytojos, kada tureciau sulaukt mmm, sake, kad po menesio, jau nedristu ir vel klaust
aciu uz atsakymus
aciu uz atsakymus
Na dar palūkėki kelias dienas,šiaip būna normalus ir gana reguliarus.Jei greit neatsiras nebijoki klausti,tu turi rūpintis savimi,o jei kas neaišku turi ir klausti.Tikėkimės greit atsiras
QUOTE(ligiukss @ 2007 06 20, 01:07)
Na dar palūkėki kelias dienas,šiaip būna normalus ir gana reguliarus.Jei greit neatsiras nebijoki klausti,tu turi rūpintis savimi,o jei kas neaišku turi ir klausti.Tikėkimės greit atsiras
Na pagaliau susirgau
QUOTE(juranda @ 2007 06 26, 09:32)
Na pagaliau susirgau
, o jau visko buvau prisigalvojusi, net ir nestumo testa ruosiausi pirkti, pasiskambinau gydytojai, sake, kad kol mano ciklas po gimdymo yra nenusistovejes, tokie svyravimai yra galimi 
Sakykit, kur perkat tas spirales? (cia Kaune) As klausiau Mole vaistinej ir dar vienoj, tai sake, kad nezino tixliai kur galima butu gaut "...gal kur prie kokiu kliniku.... o gal...."
QUOTE(paukstulis @ 2007 06 26, 19:29)
Sakykit, kur perkat tas spirales? (cia Kaune) As klausiau Mole vaistinej ir dar vienoj, tai sake, kad nezino tixliai kur galima butu gaut "...gal kur prie kokiu kliniku.... o gal...."
Euro vaistinėje
QUOTE(auksineblondine @ 2007 06 06, 19:11)
O idomu kiek Nova T kainuoja???
As mokejau 80lt taip pat euro vaistineje
Papildyta:
QUOTE(paukstulis @ 2007 06 26, 17:29)
Labuka!
Paziurek euro vaistineje.
Na ar radai spiralę?