Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas

QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 14, 09:19)

ai bull shit tongue.gif Aš rami... Lai ženijasi... Jamies manęs nematęs, tai net nežino ką praranda... lotuliukas.gif Pamamtytų - mane vestų rolleyes.gif unsure.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 14, 09:24)
Labas
ai bull shit  tongue.gif Aš rami... Lai ženijasi... Jamies manęs nematęs, tai net nežino ką praranda...  lotuliukas.gif Pamamtytų - mane vestų  rolleyes.gif  unsure.gif

laugh.gif aš net neabejoju, kad su tokia įtaiga tikrai vestų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 14, 09:32)
laugh.gif  aš net neabejoju, kad su tokia įtaiga tikrai vestų  biggrin.gif

rolleyes.gif Kur jis dingtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 04 14, 09:19)

O tai kaip verksit, kai suzinosit, kad Robke veda / vedes g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 14, 09:33)
rolleyes.gif Kur jis dingtų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 14, 09:37)
O tai kaip verksit, kai suzinosit, kad Robke veda / vedes g.gif  biggrin.gif

Ai nu Robke Su Kristen tai kaip muilas ir rankos... Na va jei Robke kokia kita vestu, tada jau gedulas menesiui, bet Kristen - thumbup.gif

O va Jamies... Gal ir gera ta Poterio mergaite, paselus, supratinga ir pan... Nu bet gaila, kad iki savo vestuviu Jamies su manim nesusipazino... cry.gif
Papildyta:
Beje, KOSMA, TIKIU TIKIU TIKIU TIKIU x 100000 kartu, kad viskas bus gerai - prileis Tave gintis, Tu apsiginsi ir tooosinsimes mes Tavo mokslu baigimo proga thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jamie's girl: 14 balandžio 2011 - 08:51
Labas rytas 4u.gif
Nika89...ir uz vakar diena oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Tai style kadras susizadejo g.gif ...bet tai dar nevede...tos suzadetuves....gali ilgai ilgai trukti ir vestuviu nebuti, o ir...ar zmona gi tokia siena, kurios pastumti neina g.gif biggrin.gif

briliantik...sekmes 4u.gif
Papildyta:
Maciau filmo Abduction treileri, kur Taylor vaidina...labai toks...man patiko biggrin.gif
Video 'Abduction' Trailer with Subtittles in Portuguese (MQ)

Pasiziurejau dar karta ir pagalvojau...eglioshos sirdis atsigaus...seniai matytas jis ir cia toks...pastoviai veiksme smile.gif

Cia kokybe prastesne, bet pradzioje Taylor kalba....
Abduction Trailer 2011
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 14 balandžio 2011 - 09:14
labas rytas suraitytas biggrin.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 14, 08:37)

aš tai niekaip nereaguosiu biggrin.gif nors kaip žmogus palinkėčiau jiems neskubėt smile.gif

tai kąąąąą, ryt fiiiilmaaaas!!! jeeeee assa.gif
antajo, nepavydu, kad negali su mumi eit? rolleyes.gif

kai tu grįši į lt, būtinai mums pranešk, darysim meetą drinks_cheers.gif

mes su Džasperiu galėtumėm vienodai apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 14 balandžio 2011 - 09:36
Labas gal dar rytas 4u.gif
QUOTE(briliantik @ 2011 04 14, 07:29)
Nium mano mokslai neblogai, per sian turiu baigti rasyti, nes ryt destytojai reikia pristatyti, bet manau spesiu, tik gal nesuredaguosiu iki galo. o seip tikiuosi, kad prileis prie gynimo nebus per prastas darbas.

Na matai, jau baigi, viskas ok.gif O tu nervinais console.gif Ir apsiginsi puikiai ir dar pati juoksies: ko čia buvo nervintis bigsmile.gif

QUOTE(Jamie's girl @ 2011 04 14, 09:50)
Ai nu Robke Su Kristen tai kaip muilas ir rankos... Na va jei Robke kokia kita vestu, tada jau gedulas menesiui, bet Kristen -  thumbup.gif

O va Jamies... Gal ir gera ta Poterio mergaite, paselus, supratinga ir pan... Nu bet gaila, kad iki savo vestuviu Jamies su manim nesusipazino... cry.gif

Čia tai faktas thumbup.gif Robkė+Kristen=meilė wub.gif Ir taip turi būt wub.gif wub.gif wub.gif
~~~
Dar turi šansą bigsmile.gif Nežiopsok!!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 14, 09:37)

As tai tikrai verksiu...is laimes wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o kaip tema atsigavo bigsmile.gif naujokei 4u.gif 4u.gif 4u.gif kuo daugiau mūsų, tuo smagiau thumbup.gif

gero filmo, kurios rytoj eis 4u.gif

Dėl Jasper galių, tai tikrai atsimenu, kad buvo kažkoks paaiškinimas knygoj g.gif kad jis ten kažką kažkaip paveikia realiai, o va Edvardas ir kiti grynai su mintimis dirba, kažkas tokio biggrin.gif biggrin.gif

na o aš, kaip tyčia, prieš atostogas susirgau verysad.gif sloga baisi, balsas kaip burunduko, gerklę skauda unsure.gif tikiuosi iki atostogų pasveikt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2011 04 14, 11:22)
Na matai, jau baigi, viskas  ok.gif O tu nervinais console.gif Ir apsiginsi puikiai ir dar pati juoksies: ko čia buvo nervintis bigsmile.gif

nu dar nera ko dziaugtis smile.gif 5 puslapiu truksta ir niekaip nerandu medziagos
Atsakyti