Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 53 palata

Apklausa: Kaip vertinate, kad nutėkėjo vaizdinė medžiaga iš kuriamų filmų "Brėkštanti aušra"? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Paskaityk BA, ir bent jau man antipatija dingo..Nes jis buvo pats superiškiausias draugas, kokį Belą tik galėjo įsivaizduot (kad ir kartais užknisantis)..
Atsakyti
kažko vis tiek nevilioja schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai mesk lauk tą knygą ir visai nebeskaityk bigsmile.gif Nereiks nervintis bigsmile.gif
Atsakyti
nu gi ten tik virš šimto psl lotuliukas.gif kaip nors praleisdama vietas, kur nėr Bellos lotuliukas.gif blyn, bet save griaužiu doh.gif nes aš taip nesąžiningai knygų neskaitau blush2.gif
Atsakyti
Nu ką aš žinau....Ketvirtoj knygoj praleidinėti ir neskaityti....Kažkaip nemažai ką praleisi taip....

Man ketvirta dalis pati geriausia, aišku po pirmos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(briliantik @ 2011 04 16, 23:29)
Daiva tai as tada numanau, kurioj vietoj gyveni, is koledzo madom varydavau daznai tai matytadau cirko palapine  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Issidaviau biggrin.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 16, 23:54)
Priartėjau BA prie antros dalies, kur Džeikobas  doh.gif  g.gif kaip skaityt??? Man jam antipatija po trečios knygos dideliausia  blink.gif

Ramiai skaityti...net butina skaityti...privalu...ir nieko negalima praleisti schmoll.gif biggrin.gif
Kai perskaitysi, turesi mums ataskaita pateikti...mes paklausinesime, kad isitikintume, ar viska perskaitei mirksiukas.gif biggrin.gif
antajo , super zinia...treileris birzeli...ne tiek daug ir laukti liko ax.gif
Ka radau , tik nezinau ar tiesa... ax.gif
Pic of Rob's new dog Bear walking with Kristen's Assistant John!
user posted image
Papildyta:
Belos tetis su seima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 17, 06:59)
user posted image

O ka John'as veikia su Robkes sunimi? g.gif

Bill Condon palieka Vankuveri unsure.gif

user posted image

user posted image

Ir dar nepatvirtinta info (nera foto) -Robertas, Kristen ir Sam Bradley skrenda i Niujorka.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 17 balandžio 2011 - 07:24
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 17, 08:16)
O ka John'as veikia su Robkes sunimi?  g.gif

Fanai komentuodami sia foto rase...matyt trukde blush2.gif , tai surado apsaugai darbo mirksiukas.gif biggrin.gif

Bilas palieka... o kaip Floridoje...vyks filmavimas, nes twiteryje skaiciau, kad lyg taip, tik nesupratau kada g.gif
Ir viename forume radau foto, kur matyti, jog Amerika ruosiasi premjerai"Vanduo drambliams", tik foto negalejau ikelt cia, nes nebuvau isitikinusi ar info teisinga verysad.gif
Gal tu ka zinai... g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 17, 08:16)
Ir dar nepatvirtinta info (nera foto) -Robertas, Kristen ir Sam Bradley skrenda i Niujorka.

user posted image

user posted image

wub.gif
Kad tik tai butu tiesa...kad tik tai butu tiesa...kad tik tai butu tiesa... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif pasiilgau Kristen unsure.gif galėtų bent kokia jos foto išlįst, aišku gimtadienio nuotraukos pamalonino akį, bet galėtų ir daugiau rolleyes.gif
o aš tai vis dar skraidau po VD wub.gif jau noriu dar kartą pažiūrėt, atidžiau fiksuodama smulkmenas ir panašiai, nes kine tai rijau nekramtydama biggrin.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 16, 22:47)

heheh gerulis posakis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  pelnai temos posakio taurę
first.gif

blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Suniukas fainuolis toks smile.gif , bet kiek jie gynunu turi tada viso blink.gif visa zoo parka hihihi.gif . Merginos skaitykit visa BA is eiles nesimuliuokit mirksiukas.gif .
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 16, 23:54)
Priartėjau BA prie antros dalies, kur Džeikobas  doh.gif  g.gif kaip skaityt??? Man jam antipatija po trečios knygos dideliausia  blink.gif

Nesimuliuok nono.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 17, 01:12)
nu gi ten tik virš šimto psl  lotuliukas.gif kaip nors praleisdama vietas, kur nėr Bellos  lotuliukas.gif blyn, bet save griaužiu  doh.gif nes aš taip nesąžiningai knygų neskaitau  blush2.gif

Žinai, jei praleidinėsi, nepajusi to "cinkelio" na ir visų tarpusavio santykių g.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 04 17, 06:59)
antajo , super zinia...treileris birzeli...ne tiek daug ir laukti liko ax.gif
user posted image
Papildyta:
Belos tetis su seima biggrin.gif
user posted image

Oi, kaip laukiu treilerio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

uzsuku pasilabinti...as irgi laukiu labai treilerio wub.gif thumbup.gif

Niu va keli puslapiai pajudejo i prieki BA... biggrin.gif
Atsakyti