Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

Tęsiam diskusiją

Sena tema
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2011 04 05, 13:14)
Raukiniu truksta,butu zymiai graziau.As vietoje jusu kokiais 2m daugiau medziagos buciau pirkusi.Naktines sunkios uzuolaidos,uztiesalas toks tvirtos medz.tad dienine dabar taip atrodo,kaip rasiau.

QUOTE(Lavrynka @ 2011 04 05, 13:18)
nenorėjau raukinukų  schmoll.gif  ir tiek man per daug  rolleyes.gif  Nu beet kaip sakant skonio reikalas, norėjau plonytės užuolaidos , kad šviesą praleistų, šiaip norėjau romanetės bet finansai neleido , tai alia romanetė kažką darėm  biggrin.gif

mane šiek tiek karnizas nervina g.gif
o kaip skalbsis su tais raukiniais?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 04 05, 13:19)
Tęsiam diskusiją

Sena tema
Papildyta:
mane šiek tiek karnizas nervina g.gif
o kaip skalbsis su tais raukiniais?

Mane labai karnizas nervina , ne tas žodis doh.gif Nu bet kolkas bus taip , su laiku reikėtų masyvesnio , auksinio itt 4u.gif

tie rauknukai susegti , atsegti galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 05 balandžio 2011 - 12:38
Avocete, visai kitas vaizdas, nu ir jauki ta jusu virtuve pasidare thumbup.gif

Lavrynka, labai labai grazu, uzuolaidos, lovatiese ir dienine man asmeniskai patiko, nebuvau dar taip maciusi, ir geles graziai ziurisi, 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 04 05, 13:37)
Mane labai karnizas nervina , ne tas žodis  doh.gif Nu bet kolkas bus taip , su laiku reikėtų masyvesnio , auksinio itt 4u.gif

tie rauknukai susegti , atsegti galima  4u.gif

thumbup.gif dar karnizai kai pakeisit bus didis.gif

QUOTE(Gija* @ 2011 04 05, 16:13)
Avocete, visai kitas vaizdas, nu ir jauki ta jusu virtuve pasidare  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 04 05, 13:37)
Mane labai karnizas nervina , ne tas žodis  doh.gif Nu bet kolkas bus taip , su laiku reikėtų masyvesnio , auksinio itt 4u.gif

tie rauknukai susegti , atsegti galima  4u.gif

Tikrai grazus vaizdas gavosi smile.gif O kaip susegtos dienines ir kokiu budu jos pritvirtintos ant karnizo? O kodel blogas dabartinis karnizas, kad norit pasikeist g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 04 05, 21:33)
Tikrai grazus vaizdas gavosi smile.gif O kaip susegtos dienines ir kokiu budu jos pritvirtintos ant karnizo? O kodel blogas dabartinis karnizas, kad norit pasikeist g.gif

ten juostelės yra įsiutos ir po to su spec segtuku susegama 4u.gif o karnizas sworio visu pirma neišlaiko , o antra toks per menkas tokiom užuolaidom ir spalviškai geriau būtų auksinis ;
Ačiū už pagirimus
Atsakyti
Noreciau patarimo 4u.gif Tiesiai i langa sviecia gatves sviestuvas. Ar uztekto paprasto tankesnio audinio roletu ar reiktu kokiu spec. , kad nepraleistu tos erzinancios sviesos?
Atsakyti
Sveikos, prašau jūsų patarimo 4u.gif Gal žinote, kur galima būtų nusipirkti pagaliukus, kurie dedami į širmų apačią ? Buvome užuolaidų salone, tai mums pasakė, kad jie neparduoda pagaliukų, tik užsisakyti širmas pas juos galime, bet paskaičiavom, kad įmanoma pigiau pasisūti širmas, negu salone. Gal yra siuvusių širmas ne salone ir man patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 04 09, 13:15)
Noreciau patarimo   4u.gif Tiesiai i langa sviecia gatves sviestuvas. Ar uztekto paprasto tankesnio audinio roletu ar reiktu kokiu spec. , kad nepraleistu tos erzinancios sviesos?

Reikėtų tankesnio audinio roleto
Atsakyti
QUOTE(Meistrelis @ 2011 04 09, 17:14)
Reikėtų tankesnio audinio roleto

arba gumuoto kuris nepraleidžia šviesos
Atsakyti
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 04 09, 16:52)
Sveikos, prašau jūsų patarimo  4u.gif Gal žinote, kur galima būtų nusipirkti pagaliukus, kurie dedami į širmų apačią ? Buvome užuolaidų salone, tai mums pasakė, kad jie neparduoda pagaliukų, tik užsisakyti širmas pas juos galime, bet paskaičiavom, kad įmanoma pigiau pasisūti širmas, negu salone. Gal yra siuvusių širmas ne salone ir man patars  smile.gif

nueikite i kita salona,nesamone,kad neparduoda ,tikrai kitame parduos,tik pasakykite kokio ilgio norite ir kiek ir supjaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 04 09, 12:15)
Noreciau patarimo  4u.gif Tiesiai i langa sviecia gatves sviestuvas. Ar uztekto paprasto tankesnio audinio roletu ar reiktu kokiu spec. , kad nepraleistu tos erzinancios sviesos?

Paprastas ( o ypac sviesus) tikrai nesulaiko sviestuvo sviesos. Reikalingas naktinis roletas, buna pazymetas menuliuku, jei pirkti parduotuvinius.
Atsakyti