Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 10 tema

QUOTE(Teka @ 2012 01 31, 22:53)
nu vat austrijietės man nelabai, ir roletai nelabai... romanetės labiau patinka smile.gif
kaip kitų nuomone?
gal tikrai nereik tų dieninių  g.gif aš tokia neapsisprendžianti  doh.gif noriu, kad būtų gražu biggrin.gif ir patogu skalbt. bet  jaučiu tai sunkiai suderinama biggrin.gif
o dar pvz. jei dėt romanetes, tai jos nakčiai užsitrauktų tik? dieną juk būtų pakeltos, ane? o vat man norėtųs, kad ir dieną nesimatytų ten per langus viskas. bet tada turbūt tik variantas dieninės/naktinės kartu, ane? o tokios smarkiai brangesnės, nei vienos?

galimas dar vienas variantas - tai kliuoti ant lango is isores plevele, kuri suteikia veidrodzio efekta (manau ju buna ivariu tonu), tada kokia romanete ir viskas. Kai domejomes pries metelius, tai kainavo 50-70Lt uz kvadr.su darbu. Mes kai keiteme maza langa i vitrinini, ji patamsinome iskarto ir dejome tik romanete. labai dziaugiames - musu nemato, o mes matome, beje kambarys tikrai neuztamsejo, orchidejos puikiai jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jepa @ 2012 02 01, 09:38)
galimas dar vienas variantas - tai kliuoti ant lango is isores plevele, kuri suteikia veidrodzio efekta (manau ju buna ivariu tonu), tada kokia romanete ir viskas. Kai domejomes pries metelius, tai kainavo 50-70Lt uz kvadr.su darbu. Mes kai keiteme maza langa i vitrinini, ji patamsinome iskarto ir dejome tik romanete. labai dziaugiames - musu nemato, o mes matome, beje kambarys tikrai neuztamsejo, orchidejos puikiai jauciasi biggrin.gif

o galima nuorodą apie tas plėveles?
Atsakyti
reiketu paieskoti interneto platybese, bet mes apie tai kalbejome su vyruku, kuris roletus mums montavo. Dar kai ka pastebejau is praktikos savo, nes turme ir roletus, ir romanetes, ir vertik.zaiuzes, dabar i miegama pasikabinome "tikras" uzuolaidas - dienines+naktines. Pliusas romaneciu, roletu - atrodo moderniau gal, neuzkrauna erdves, bet va - mazas saules blyksnis ir langu visi nesvarumai matosi taip, kad o jo joi, nes as tokia - man akis bado, o nuvalai juos ir vel kita diena gali valyti, va o su dieninem uzuolaidosmis -kas kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jepa @ 2012 02 01, 09:54)
reiketu paieskoti interneto platybese, bet mes apie tai kalbejome su vyruku, kuris roletus mums montavo. Dar kai ka pastebejau is praktikos savo, nes turme ir roletus, ir romanetes, ir vertik.zaiuzes, dabar i miegama pasikabinome "tikras" uzuolaidas - dienines+naktines. Pliusas romaneciu, roletu - atrodo moderniau gal, neuzkrauna erdves, bet va - mazas saules blyksnis ir langu visi nesvarumai matosi taip, kad o jo joi, nes as tokia  - man akis bado, o nuvalai juos ir vel kita diena gali valyti, va o su dieninem uzuolaidosmis -kas kita smile.gif

mane tai gąsdina romanečių plovimas. o ant langų tai jo, pastoviai vaikų pirštų antspaudai doh.gif
Atsakyti

Nieko labai sudėtingo su romanečių plovimu... Juk nuklijuoji medžiagą, ištrauki tas vyteles ir plauni... smile.gif

O dėl kainos, tai nemanau, kad dieninė+naktinė brangiau kainuotų už romanetę. Kiek matosi iš foto langų dydis, tai vien romanetės mechanizmas jums apie 300Lt. kainuos vienam langui+audinys+pasiuvimas...
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2012 02 01, 12:14)
Nieko labai sudėtingo su romanečių plovimu... Juk nuklijuoji medžiagą, ištrauki tas vyteles ir plauni... smile.gif

O dėl kainos, tai nemanau, kad dieninė+naktinė brangiau kainuotų už romanetę. Kiek matosi iš foto langų dydis, tai vien romanetės mechanizmas jums apie 300Lt. kainuos vienam langui+audinys+pasiuvimas...

sakot vien užuolaidas kabint? g.gif trumpas nebent, ilgos ten visai netiktų
Atsakyti
Va, čia grynai provanciško stiliaus užuolaidėlės iš prancūziško audinio smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kokių spalvų, raštų pas mus reiktų? nuotraukose matos kambario siena, grindys...virtuvėj siena lygi.

o kaip tokie karnizai? atgyvena ar dar ne? smile.gif
user posted image

išvis reik greičiau kviestis kažką, kas man ten vietoj apžiūrėtų ir patartų, ane? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 vasario 2012 - 16:50
Jokie ne atgyvena, jei tinkamai priderinti interjere. smile.gif

Na, matau tikrai, kad žymiai geriau būtų jei vietoje apžiūrėtų ir parinktų audinius ir t.t.
Kiekvienoje patalpoje tas pats audinys gali atrodyti skirtingai, todėl geriausia viską rinktis konkrečioje patalpoje, kur ir kabės užuolaidos. smile.gif Iš foto tikrai labai sunku kažką parinkt, kai nesimato visumos, apšvietimo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(laPerlla @ 2012 02 01, 17:09)
Jokie ne atgyvena, jei tinkamai priderinti interjere. smile.gif

Na, matau tikrai, kad žymiai geriau būtų jei vietoje apžiūrėtų ir parinktų audinius ir t.t.
Kiekvienoje patalpoje tas pats audinys gali atrodyti skirtingai, todėl geriausia viską rinktis konkrečioje patalpoje, kur ir kabės užuolaidos. smile.gif Iš foto tikrai labai sunku kažką parinkt, kai nesimato visumos, apšvietimo ir pan.

yra norinčių atvykti? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti