http://skanusgyvenimas.blogspot.com/
smagu, kad atsirado paprastas žemiškas blogas, pagal kurį gaminant viskas pavyksta. Siūlau pasidalinti gaminamais receptais bei patirtimi. Man viskas, ką gaminau iki šiol pavyko puikiai, išskyrus karkos vyniotinį. Ypač rekomenduoju sniegynų pyragą.
As irgi Ules fane .Einamiausi receptai greiciausiai butu:
Zemaiciu blynai
http://skanusgyvenim...ciu-blynai.html
greita pica keptuveje
http://skanusgyvenim...-keptuveje.html
Aksominiai blyneliai
http://skanusgyvenim...-blyneliai.html
Blynelius kepu tiek su cukrum,tiek be cukraus
Siokios tokios nesekmes istiko su:
Armonika
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Mesa liko sausoka,nors sulciu buvo daug.Kita karta kepiau ne folijoje,bet rankoveje-rezultatas tikrai daug geresnis.
Vistienos ragu
http://skanusgyvenim...ienos-ragu.html
Bulves liko kietos,nors kepiau net ne valanda,o beveik 2 (seimyna mane prakeike )
Manau todel,kad troskinosi pomidoru sultyse,o jos rugscios (pomidorai kazkaip l.daug sulciu "paleido").Kita kart desiu virtas bulves,nes siaip l.skanu
Zemaiciu blynai
http://skanusgyvenim...ciu-blynai.html
greita pica keptuveje
http://skanusgyvenim...-keptuveje.html
Aksominiai blyneliai
http://skanusgyvenim...-blyneliai.html
Blynelius kepu tiek su cukrum,tiek be cukraus
Siokios tokios nesekmes istiko su:
Armonika
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Mesa liko sausoka,nors sulciu buvo daug.Kita karta kepiau ne folijoje,bet rankoveje-rezultatas tikrai daug geresnis.
Vistienos ragu
http://skanusgyvenim...ienos-ragu.html
Bulves liko kietos,nors kepiau net ne valanda,o beveik 2 (seimyna mane prakeike )
Manau todel,kad troskinosi pomidoru sultyse,o jos rugscios (pomidorai kazkaip l.daug sulciu "paleido").Kita kart desiu virtas bulves,nes siaip l.skanu
QUOTE(due drops @ 2011 04 05, 14:08)
Armonika
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Mesa liko sausoka,nors sulciu buvo daug.Kita karta kepiau ne folijoje,bet rankoveje-rezultatas tikrai daug geresnis.
Manau todel,kad troskinosi pomidoru sultyse,o jos rugscios (pomidorai kazkaip l.daug sulciu "paleido").Kita kart desiu virtas bulves,nes siaip l.skanu
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Mesa liko sausoka,nors sulciu buvo daug.Kita karta kepiau ne folijoje,bet rankoveje-rezultatas tikrai daug geresnis.
Manau todel,kad troskinosi pomidoru sultyse,o jos rugscios (pomidorai kazkaip l.daug sulciu "paleido").Kita kart desiu virtas bulves,nes siaip l.skanu
As dariau armonika. Tik man mesa gavosi tokia, kad tiesiog tirpo burnoje. As laaaabai gausiai ten bisko prikimsau, 30 min pries prikimsant mesa aptepiau majonezu. Po armonikavimo labai sandariai uzsukau i folija. Bulves supjausciau ziedais po 0,5 cm, pasudinau, parozmarininau (rozmarinai - sorry) ir visa tai pamirsau orkaiteje kokiom 2-2.30 val. Atidengiau folija is virsaus, dar daviau pasiskrudinti ir voalia. Mesa fantastisko minkstumo. Darysiu dar, kai dar kada nors turesiu tiek laiko. Skonis irgi fantastiskas. nerekomenduoju besilaikiancioms dietu.
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 05, 18:27)
Skonis irgi fantastiskas. nerekomenduoju besilaikiancioms dietu.
besilaikantiems dietu Ules blogas isvis pavojingas...
Nudzioviau Ules ideja "Vistiena kopustu patale"
http://skanusgyvenim...nt-kopustu.html
Gaminu labai daznai,tik kopustus darau savaip.
Toskinu kopustus puode su prieskoniais,morkomis mazdaug 40 min.Tada ipilu baltojo vyno acto,dar po 10 min idedu pomidoru padazo.Kadangi kopustai buna su skysciu,nereikia papildomai pilti sultinio.Tik aisku ilgiau uztrunka,nei gaminant tiksliai pagal recepta
Papildyta:
As pradejau slapiom rankom formuot-l.gerai iseina.Nes anksciau tokie klisoki pasidarydavo
Papildyta:
Kokius dazniausiai patiekalus is blogo gaminat?
http://skanusgyvenim...nt-kopustu.html
Gaminu labai daznai,tik kopustus darau savaip.
Toskinu kopustus puode su prieskoniais,morkomis mazdaug 40 min.Tada ipilu baltojo vyno acto,dar po 10 min idedu pomidoru padazo.Kadangi kopustai buna su skysciu,nereikia papildomai pilti sultinio.Tik aisku ilgiau uztrunka,nei gaminant tiksliai pagal recepta
Papildyta:
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 05, 20:22)
atleidžiu
aš šiandien dariau žemaičius, labai skanūs, tačiau privargau su tešla, nes man tokia gan biri gavosi
aš šiandien dariau žemaičius, labai skanūs, tačiau privargau su tešla, nes man tokia gan biri gavosi
As pradejau slapiom rankom formuot-l.gerai iseina.Nes anksciau tokie klisoki pasidarydavo
Papildyta:
Kokius dazniausiai patiekalus is blogo gaminat?
Man patiko naminiai sūreliai visa šeima taip skaniai suvalgėm,tik vienas pastebėjimas,kad gal per daug šokolado pritepiau,buvo šokoladas per kietas,kitą kartą galvoju gal tiesiog vietoj šokolado pasidaryti kakavos ir sviesto mišinį,sustingtų juk manau,netgi tuose pirktiniuose ne šokoladas būna..
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 06, 15:06)
šiandien kepiau picą keptuvėje, tai man apdegė apačia, nors kepiau ant mažos ugnies ir sakyčiau, kad klaida buvo nedėti į tešlą druskos
Gal nuo keptuves priklauso .O koki majoneza naudojai?As dejau Daumantu,tai druskos tikrai nereikejo.
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 06, 15:58)
ir aš, su krapais
Gal jus suriau megstat valgyt,nei mes