Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 11, 07:30)
Kepiau armoniką, tikrai labai skanu, tik baisi prabanga šiems laikams  g.gif Man irgi mėsa gavosi minkštutė, taičiau kepiau 200 laipsnių temp. apie 3 valandas.

Reiskia as per trumpai kepiau.Nes kepiau nurodyta recepte laika unsure.gif
Atsakyti
nu man po 70 min mėsa dar buvo visiškai žalia.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 11, 11:57)
nu man po 70 min mėsa dar buvo visiškai žalia.

Aha,man irgi doh.gif O kepiau laukdama sveciu,patiekus ant stalo,perpjovus,paaiskejo,kad "nedakepe" doh.gif Gerai,kad sveciai buvo savi - tevai ir sesuo lotuliukas.gif Bet siaip thumbup.gif receptukas.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 11, 11:57)
nu man po 70 min mėsa dar buvo visiškai žalia.

Man iskepe,bet kaip rasiau,norejau minkstesnes.Cia aisku nuo orkaites priklauso,bet kitakart kepsiu ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
sveiki jungiuosi ir as prie jusu, kepiau armonika tai labai skaniai gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mes šiandien pietums valgėm šį mėsos apkepą thumbup.gif http://skanusgyvenim...os-apkepas.html
Tikrai kažkas naujo ir skanaus smile.gif Ir sakyciau nebrangu, paprasta padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 12, 14:38)
Laba  4u.gif
Mes šiandien pietums valgėm šį mėsos apkepą  thumbup.gif http://skanusgyvenim...os-apkepas.html
Tikrai kažkas naujo ir skanaus  smile.gif Ir sakyciau nebrangu, paprasta padaryti.

Sita ir as daznai gaminu.Bulves tarkuot "idarbinu" vyra.Tik kepu bulviu sluoksni gerokai ilgiau nei nurodyta recepte.Idomu kokia ten Ules orkaite,kad taip greit viskas iskepa? g.gif
P.S.Vietoj maltos mesos daznai naudoju tiesiog virta smulkinta,irgi skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 12 balandžio 2011 - 13:48
QUOTE(due drops @ 2011 04 12, 14:46)
Sita ir as daznai gaminu.Bulves tarkuot "idarbinu" vyra.Tik kepu bulviu sluoksni gerokai ilgiau nei nurodyta recepte.Idomu kokia ten Ules orkaite,kad taip greit viskas iskepa? g.gif
P.S.Vietoj maltos mesos daznai naudoju tiesiog virta smulkinta,irgi skanu biggrin.gif

Aš ir bulves ir mesytę kepiau taip pat ilgiau. Mėsą kokių 25 min.

Kitą kartą sakiau pabandysiu dar grybų įdėti ax.gif Manau čia daug kas tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 12, 14:51)
Aš ir bulves ir mesytę kepiau taip pat ilgiau. Mėsą kokių 25 min.

Kitą kartą sakiau pabandysiu dar grybų įdėti  ax.gif Manau čia daug kas tiks  thumbup.gif

Taip,cia jau kiekvienas pagal fantazija gali grybu ar kokiu darzoviu prisidet,tikrai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš 4u.gif
jau gaminau: Pitas, žemaičių blynus, karkos vyniotinį, bandeles su lašinukais, naminius sūrelius, karamelinį- šokoladinė Beatos tortą, armoniką, čirvinius blynus- viskas puikiai pavyko, dar daug receptų esu nusižiūrėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
kepiau vakar vištienos ragu, net man kaip vištienos negerbėjai buvo labai skanu, tik kepiau apie 3 valandas biggrin.gif žiauriai tiko ten pomidorai ir porai, a ir aš bulvių pridėjau daugiau bei supjausčiau jas vos ne kaip fri.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 13, 06:34)
kepiau vakar vištienos ragu, net man kaip vištienos negerbėjai buvo labai skanu, tik kepiau apie 3 valandas  biggrin.gif žiauriai tiko ten pomidorai ir porai, a ir aš bulvių pridėjau daugiau bei supjausčiau jas vos ne kaip fri.

As pjausciau stambokais gabaliukais (kaip nuotraukoje bloge),tai liko kietos verysad.gif .Reiks pabandyt,taip kaip tu darai.Plonai ir 3 val kept.
Atsakyti