Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

Na ką gi armonika kepa orkaitėje biggrin.gif tik bėda matau, ka dper folijos sujungimą bėga skystis iš vidaus doh.gif

Gabalas sprandinės beveik 2 kg
Rūkyto sūrio neturėjau, dėjau paprastą rokiškio, žiūrėsim kas gausis, kvepia visi namai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 25, 14:10)
Na ką gi armonika kepa orkaitėje  biggrin.gif  tik bėda matau, ka dper folijos sujungimą bėga skystis iš vidaus  doh.gif

Gabalas sprandinės beveik 2 kg
Rūkyto sūrio neturėjau, dėjau paprastą rokiškio, žiūrėsim kas gausis, kvepia visi namai  bigsmile.gif

Man irgi buvo pribege,bet folijoj dar liko pakankamai po kepimo.Sita kepsni kepant l.daug sulciu buna biggrin.gif
Atsakyti
Ką gi, receptui duodu 10 balų thumbup.gif

Visi klausė kiek laiko mėsą marinavau, tirpsta burnoje, minkšta ir baisiai skani.

Tos išbėgę sultys pridavė skonio bulvėms, likus pusvalandžiui iki kepimo galo, šonuose pridėjau bulvių apšlakstytų su alyvuogių aliejumi, baziliku, pipirias ir druska. O tas išbėgęs skystis padarė jas dar skanesnes.

Prisirinkau krūvą receptų ir tikrai dar gaminsiu pagal Ulę biggrin.gif
Atsakyti
Reikia steigt Ules gerbeju kluba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 25, 16:18)
Reikia steigt Ules gerbeju kluba biggrin.gif

Tai cia jis ir yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 04 25, 16:14)
Ką gi, receptui duodu 10 balų  thumbup.gif

Visi klausė kiek laiko mėsą marinavau, tirpsta burnoje, minkšta ir baisiai skani.

Tos išbėgę sultys pridavė skonio bulvėms, likus pusvalandžiui iki kepimo galo, šonuose pridėjau bulvių apšlakstytų su alyvuogių aliejumi, baziliku, pipirias ir druska. O tas išbėgęs skystis padarė jas dar skanesnes.

Prisirinkau krūvą receptų ir tikrai dar gaminsiu pagal Ulę  biggrin.gif

Kiek laiko kepei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 04 25, 18:51)


Kiek laiko kepei? g.gif


Tiksliai 95 minutes. Bijojau, kad bus žalia, nes bulvėms jau buvo gana. O buvo kaip tik. Puikiai viduje iškepę.

Mėsos nepilni 2 kg, koks 1,75
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 25, 19:00)
Tiksliai 95 minutes. Bijojau, kad bus žalia, nes bulvėms jau buvo gana. O buvo kaip tik. Puikiai viduje iškepę.

Mėsos nepilni 2 kg, koks 1,75

Dekui biggrin.gif
Atsakyti
Kuri darėte vištieną kitaip? Ten, kur parašyta 200 pievagrybių, tai, turbūt, turima omeny gramai, ne vienetai? biggrin.gif

Ir šiaip, pirkot šlauneles ir pjaustėt? Čia odelė nesideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 26 balandžio 2011 - 11:44
QUOTE(Vitra @ 2011 04 26, 12:34)
Kuri darėte vištieną kitaip? Ten, kur parašyta 200 pievagrybių, tai, turbūt, turima omeny gramai, ne vienetai?  biggrin.gif

Ir šiaip, pirkot šlauneles ir pjaustėt? Čia odelė nesideda?

aš dariau, ėmiau gramais, tik reikia pirkti mažiukus, taip skaniausia, šiaip manau geriausia daryti iš filė, bet aš kaip tik turėjau ketvirčių, tai pjausčiau juos, odelių nedėjau, man jos žiaukt :vemiantis-smailikas:
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Gaminau vištieną kitaip. Pastebėjimas, kad jeigu norisi traškios vištienos, tai nereikia pilti grietinėlės ir valgyti reikia iš karto pagaminus. Aš dar svečių turėjau kokias 15 min. palaukti, tad pyliau grietinėlę ir truputį kaitinau ant ugnies, tai mano vištiena iš pradžių buvusi tokia traški - suminkštėjo... sad.gif Aišku, skanu buvo ir taip, bet kol buvo traški - buvo skaniau... ax.gif
Atsakyti
aš tai jos nepyliau išvis, bet mano nebuvo traški.
Atsakyti