Visoms varškės spurgoms labai svarbu, kad varškė būtų šviežia - jei tik kiek pastovėjusi, rūgštesnė, tada iškart "geria" riebalus ir spurgos gaunasi neskanios.
Šiaip dar sako, kad į aliejų galima įpilti šiek tiek acto, kad negertų riebalų, bet aš niekad nieko nepilu ir puikiai išverda.
O ką naudojat, kad verdant spurgas nesusidarytų tie rudi degėsiukai? Mano mama tai žalią bulvę naudodavo... bet aš tai patingiu kartais ir nu labai jau nesmagu, kai dedant kelintą kartą spurgas jos iš karto limpa... O varškę pertrinat per sietelį?
O ką naudojat, kad verdant spurgas nesusidarytų tie rudi degėsiukai? Mano mama tai žalią bulvę naudodavo... bet aš tai patingiu kartais ir nu labai jau nesmagu, kai dedant kelintą kartą spurgas jos iš karto limpa...
O varškę pertrinat per sietelį?
bet tada labai daug aliejaus reikia, jei keist išvirus aštuonias spurgas (pas mane tiek per kartą telpa), ir puoduką išplaut... Aš paprastai verdu iš kilogramo varškės, tai gana daug kartų gaunasi... na bet jeigu jau kitokios išeities nėra... tai virsiu taip pat retai
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Siandien gaminsiu vistienos kumpeliu kepsnius su pievagrybiais http://skanusgyvenim...epsniai-su.html Niekada nebandziu pamust kumpeliu,paziuresim kuo skirsis nuo nemustu
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.