Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

Zuvis Tempura tesloje o kas cia per Tempura tesla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 05 09, 15:58)
Zuvis Tempura tesloje o kas cia per Tempura tesla?  g.gif

As pirkau Prismoj.Bet maciau jau ir Maximoj yra.Prie kinu/japonu/tailando virtuves padeta.Miltukai maiselyje.Tikrai nedaug mokejau.Tik as gaminau ne zuvi,o kiauliena tempura tesloje biggrin.gif
Atsakyti
Labos,

ir aš dažnai gaminu iš Skanaus gyvenimo.

Daug kas jau čia minėta, o aš dar siūlau pabandyti šituos lietinius su varške Super - sotu, skanu, vyresnėlė tik jų prašo.

Ir šie čirviniai blynai puikūs net kitą dieną - trapūs lieka, labiau primena vafliukus. O iki šiol tai tik guminukai gaudavosi doh.gif

Labai skanus gavosi karkos vyniotinis. Bet viriau greitpuodyje, tai per valandą taip gražiai suvirė thumbup.gif

Kažkaip pražiopsojau tuos didelius blynus su mėsos įdaru, reiks išbandyt, žiūriu dar vištienos kepsniukai nauji atsirado.

QUOTE(krika @ 2011 05 05, 20:07)
net nežinau. viskas gavosi, gaminimo eiga labai patiko. tik tiek kad mėsą kažkaip kitaip reikėtų uždėti. nes šiuo atveju mėsa gavosi kaip vientisas faršo kepsnys

Šitas apkepas man labai patiko, bet po pirmo karto faršą maišau su majonezu, tai jis labai gražiai užsitepa ir nebūna toks sausas ax.gif

QUOTE(due drops @ 2011 05 06, 17:22)
As pati tai nusikaulinu slauneles.Bet kazkada maciau Ule rase,kad perka jau iskaulinta slauneliu mesa.Tik nezinau kur blush2.gif

Iki yra, bet brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 06, 20:01)
Prisiminiau bigsmile.gif
Perku kalakutų šlaunelių mėsą.Bet vištienos šlaunelių iškaulintų tikrai niekur nemačiau schmoll.gif


Visuose PC yra (fasuotos, kai kuriu PC ir sveriamu produktu skyriuose), firminese paukstynu parduotuvese, tik brangi.
Atsakyti
Panaršiau Ulės bloge, radau info, kad marinuotų cukinijų receptą (iš favorites skyrelio) turi topinį. Bet jis nėra įdėtas, kaži, slaptas ar tik aš neradau?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 05 13, 10:11)
Panaršiau Ulės bloge, radau info, kad marinuotų cukinijų receptą (iš favorites skyrelio) turi topinį. Bet jis nėra įdėtas, kaži, slaptas ar tik aš neradau?...  g.gif

va cia
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 05 13, 10:20)


ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Galvoju siandien iskepti IDARYTUS PIEVAGRYBIUS tiktai jeigu vietoj svoguno deciau cesnaka, ka manot? nes patiekalas butu prie alaus, ar geriau nenukrypti nuo recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2011 05 13, 13:03)
Galvoju siandien iskepti IDARYTUS PIEVAGRYBIUS tiktai jeigu vietoj svoguno deciau cesnaka, ka manot? nes patiekalas butu prie alaus, ar geriau nenukrypti nuo recepto  g.gif


Mano patirtis sako, kad geriau svogūno nekeisti česnaku, tik gal ir galima truputį česnako įmaišyti į svogūnus
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 05 13, 12:08)
Mano patirtis sako, kad geriau svogūno nekeisti česnaku, tik gal ir galima truputį česnako įmaišyti į svogūnus



vat ir as bijojau.... geriau nuo recepto nenukrypsiu, darysiu kaip parasyta wink.gif aciu
Atsakyti
Šiandien antrą kartą gaminau Vištiena kitaip. Kažin kodėl man taip svilo vištiena prie keptuvės ir žiauriai tyško? g.gif Praeitą kartą taip nebuvo, tiesa, keptuvė buvo kita ir aliejus kitas... o daugiau lyg ir viskas tas pats... Gal aliejus kaltas? g.gif Ir nebuvo traški kaip pirmą kartą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 13 gegužės 2011 - 17:24
QUOTE(brashke77 @ 2011 05 06, 20:04)
maximoj yra fasuotos, virs 17 lt kainuoja  4u.gif


Tegul švilpt eina su tokia kaina... doh.gif lotuliukas.gif
Kalakutienos tiek kainuoja+su akcija tik apie 15 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 13 gegužės 2011 - 23:36