Zuvis Tempura tesloje o kas cia per Tempura tesla?

QUOTE(Saga @ 2011 05 09, 15:58)
As pirkau Prismoj.Bet maciau jau ir Maximoj yra.Prie kinu/japonu/tailando virtuves padeta.Miltukai maiselyje.Tikrai nedaug mokejau.Tik as gaminau ne zuvi,o kiauliena tempura tesloje

Labos,
ir aš dažnai gaminu iš Skanaus gyvenimo.
Daug kas jau čia minėta, o aš dar siūlau pabandyti šituos lietinius su varške Super - sotu, skanu, vyresnėlė tik jų prašo.
Ir šie čirviniai blynai puikūs net kitą dieną - trapūs lieka, labiau primena vafliukus. O iki šiol tai tik guminukai gaudavosi
Labai skanus gavosi karkos vyniotinis. Bet viriau greitpuodyje, tai per valandą taip gražiai suvirė
Kažkaip pražiopsojau tuos didelius blynus su mėsos įdaru, reiks išbandyt, žiūriu dar vištienos kepsniukai nauji atsirado.
Šitas apkepas man labai patiko, bet po pirmo karto faršą maišau su majonezu, tai jis labai gražiai užsitepa ir nebūna toks sausas
Iki yra, bet brangu
ir aš dažnai gaminu iš Skanaus gyvenimo.
Daug kas jau čia minėta, o aš dar siūlau pabandyti šituos lietinius su varške Super - sotu, skanu, vyresnėlė tik jų prašo.
Ir šie čirviniai blynai puikūs net kitą dieną - trapūs lieka, labiau primena vafliukus. O iki šiol tai tik guminukai gaudavosi

Labai skanus gavosi karkos vyniotinis. Bet viriau greitpuodyje, tai per valandą taip gražiai suvirė

Kažkaip pražiopsojau tuos didelius blynus su mėsos įdaru, reiks išbandyt, žiūriu dar vištienos kepsniukai nauji atsirado.
QUOTE(krika @ 2011 05 05, 20:07)
net nežinau. viskas gavosi, gaminimo eiga labai patiko. tik tiek kad mėsą kažkaip kitaip reikėtų uždėti. nes šiuo atveju mėsa gavosi kaip vientisas faršo kepsnys
Šitas apkepas man labai patiko, bet po pirmo karto faršą maišau su majonezu, tai jis labai gražiai užsitepa ir nebūna toks sausas

QUOTE(due drops @ 2011 05 06, 17:22)
As pati tai nusikaulinu slauneles.Bet kazkada maciau Ule rase,kad perka jau iskaulinta slauneliu mesa.Tik nezinau kur 

Iki yra, bet brangu

QUOTE(egesichora @ 2011 05 06, 20:01)
Prisiminiau
Perku kalakutų šlaunelių mėsą.Bet vištienos šlaunelių iškaulintų tikrai niekur nemačiau

Perku kalakutų šlaunelių mėsą.Bet vištienos šlaunelių iškaulintų tikrai niekur nemačiau

Visuose PC yra (fasuotos, kai kuriu PC ir sveriamu produktu skyriuose), firminese paukstynu parduotuvese, tik brangi.
QUOTE(Vitra @ 2011 05 13, 10:11)
Panaršiau Ulės bloge, radau info, kad marinuotų cukinijų receptą (iš favorites skyrelio) turi topinį. Bet jis nėra įdėtas, kaži, slaptas ar tik aš neradau?... 

va cia
Galvoju siandien iskepti IDARYTUS PIEVAGRYBIUS tiktai jeigu vietoj svoguno deciau cesnaka, ka manot? nes patiekalas butu prie alaus, ar geriau nenukrypti nuo recepto

QUOTE(Saga @ 2011 05 13, 13:03)
Galvoju siandien iskepti IDARYTUS PIEVAGRYBIUS tiktai jeigu vietoj svoguno deciau cesnaka, ka manot? nes patiekalas butu prie alaus, ar geriau nenukrypti nuo recepto 

Mano patirtis sako, kad geriau svogūno nekeisti česnaku, tik gal ir galima truputį česnako įmaišyti į svogūnus
QUOTE(Vitra @ 2011 05 13, 12:08)
Mano patirtis sako, kad geriau svogūno nekeisti česnaku, tik gal ir galima truputį česnako įmaišyti į svogūnus
vat ir as bijojau.... geriau nuo recepto nenukrypsiu, darysiu kaip parasyta

QUOTE(brashke77 @ 2011 05 06, 20:04)
Tegul švilpt eina su tokia kaina...

Kalakutienos tiek kainuoja+su akcija tik apie 15 Lt.