Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 05 16, 09:35)
romas visai kitokios konsistencijos nei degtinė, jis turi ryškų skonį ir visai netiko šiam atvejui, kitą kartą geriau nieko nepilk  mirksiukas.gif


bet ragaujant visai nieko buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms varškės spurgoms labai svarbu, kad varškė būtų šviežia - jei tik kiek pastovėjusi, rūgštesnė, tada iškart "geria" riebalus ir spurgos gaunasi neskanios.

Šiaip dar sako, kad į aliejų galima įpilti šiek tiek acto, kad negertų riebalų, bet aš niekad nieko nepilu ir puikiai išverda.
Atsakyti
O ką naudojat, kad verdant spurgas nesusidarytų tie rudi degėsiukai? Mano mama tai žalią bulvę naudodavo... bet aš tai patingiu kartais ir nu labai jau nesmagu, kai dedant kelintą kartą spurgas jos iš karto limpa...
O varškę pertrinat per sietelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 gegužės 2011 - 10:47
QUOTE(Vitra @ 2011 05 16, 10:46)
O ką naudojat, kad verdant spurgas nesusidarytų tie rudi degėsiukai? Mano mama tai žalią bulvę naudodavo... bet aš tai patingiu kartais ir nu labai jau nesmagu, kai dedant kelintą kartą spurgas jos iš karto limpa...
O varškę pertrinat per sietelį?


tai kad zalia bulve naudojama del tos pacios priezasties, - kad aliejaus neprigertu gaminys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 05 16, 17:02)
tai kad zalia bulve naudojama del tos pacios priezasties, - kad aliejaus neprigertu gaminys  smile.gif


Aisku biggrin.gif o nuo degesiuku priemones ner?
Atsakyti
keist aliejų dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 05 16, 19:44)
keist aliejų dažniau  mirksiukas.gif


bet tada labai daug aliejaus reikia, jei keist išvirus aštuonias spurgas (pas mane tiek per kartą telpa), ir puoduką išplaut... Aš paprastai verdu iš kilogramo varškės, tai gana daug kartų gaunasi... na bet jeigu jau kitokios išeities nėra... tai virsiu taip pat retai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 gegužės 2011 - 19:27
Bet dega tai mitai. Mano akimis maziau miltu reikia imti apvoliojant spurgas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 05 17, 12:04)
Bet dega tai mitai. Mano akimis maziau miltu reikia imti apvoliojant spurgas  4u.gif


visai nevoliojau miltais... aliejumi rankas tepiau darant spurgas
Atsakyti
Gal kas bandet rabarbaru pyraga? g.gif
http://skanusgyvenim...ru-pyragas.html
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 05 18, 14:42)


Savaitgali ji planuoju kepti smile.gif
Siandien gaminau plova- thumbup.gif.. O savaitgali buvo kepuriukai, labai visi isgyre thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien gaminsiu vistienos kumpeliu kepsnius su pievagrybiais
http://skanusgyvenim...epsniai-su.html
Niekada nebandziu pamust kumpeliu,paziuresim kuo skirsis nuo nemustu biggrin.gif
Atsakyti