Sveikutės. Vakar pabandžiau pagaminti
varškės sūrį. Dariau iš 2 l kaimiško nenugriebto pieno, dėjau 5 mažus kaimiškus kiaušinius (ir kitus džiaugsmus pagal receptą) Sakyčiau gavosi kažkas keisto: užvirus pienui, jį nukėliau nuo ugnies, tada supyliau grietinės- kiaušinių masę, ir jau iš karto man sutraukė tuos kiaušinius, paviršiuje plaukiojo ale omletukas

Vėliau vėl palaipsniui užviriau, ir dar paviriau, kaip nurodyta. Suslėgti dėl gautos konsistencijos irgi gavosi sunkiai, bet šiaip ne taip išėjo- 444 gr. kiaušinių skonio sūrio gaminys. Ką dariau ne taip? Ką turėčiau kitą kartą keisti?

Gal galima tiesiog viską iš karto sumaišyti ir palaipsniui užvirti, gal taip bus geriau? Gal dar kiaušinių skaičių pamažinti???