QUOTE(brashke77 @ 2011 09 13, 15:23)
Dar zmones daro su druska i stiklainiukus ziemai... Druskos dedasi nemazai, bet paskui saukciuko uztenka sriubai ar bulvems pagardinti, pasudyti
Labai geras receptas, as taip darau, man patinka labiau nei saldyti arba dziovinti.
Kaip daryti:
Paimam krapu minkstasias dalis(ne stabarus, juos meskit lauk jau). Labai gerai nuplaukit(syki uzmerkiau, ir visi amarai i virsu iskilo

). Smulkiai supjaustykit. Paimkit svaru stiklainiuka(ji isplaunu ir degtine dezinfekuoju), sluoksnis krapu, per puse sluoksnio druskos, vel sluoksnis krapu, vel pusluoksnis druskos. Tada uzsuku stiklaini ir dedu i saldytuva, i apatine lentynele, kai reikia-issitraukiu, negenda, nerugsta, nepuna, o skonis-kaip ka tik is darzo parauti, kad tik druskos soooociai, tikrai, kai kokiai sriubai idedu, tai ragauju, kad nenusudyciau.