
QUOTE(Ulė @ 2011 10 28, 06:04)
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 28, 06:54)
ne ne, viskas skanu, man tik neskanu vienai, bet čia ne dėl to, kad patiekalai blogi 

Marinai.rozz, pazodziui butu


QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 28, 08:17)
aaa, nu tada taip.
valio!! puikios naujienos is ryto, labai sveikinu



QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 27, 15:13)
Pabandyk prisigamint Ulės koldūnų, labai geri.
Papildyta:
Oj dėl užsakymų, tai mane labai domina visi tradiciniai dalykai, nes man jie skaniai nesigauna, pvz.: cepai, balta mišrainė, nu atrodo paprasta, o gaunasi neskaniai, dar sriubos (išskyrus pienišką), bulviniai visokie, nes mes priklausomi nuo bulvių
žodžiu tradicinė virtuvė.
Na bus tiek laisvų dienų reikės padaryti Papildyta:
Oj dėl užsakymų, tai mane labai domina visi tradiciniai dalykai, nes man jie skaniai nesigauna, pvz.: cepai, balta mišrainė, nu atrodo paprasta, o gaunasi neskaniai, dar sriubos (išskyrus pienišką), bulviniai visokie, nes mes priklausomi nuo bulvių


Ir man patinka tradicinė.


Bet aišku patinka ir ką nors įmantresnio padaryti.
Susigundžiau dabar baklažanu receptuku. Savaitgalį gaminsiu

Papildyta:
O kodėl man neišeina bloge palikti jokių komentarų?

Jeigu ne ši tema, tai būtų sunku

nezinau del komentaru..nemoku nustatyti, pasirinkimo galimybes ten keistos


QUOTE(Oxys @ 2011 10 28, 10:13)
O kodėl man neišeina bloge palikti jokių komentarų?
Jeigu ne ši tema, tai būtų sunku

Jeigu ne ši tema, tai būtų sunku

Pritariu, kiek kartų norėjau Ulės klausti bloge (patarimo ar šiaip nuomonės)-be šansų

QUOTE(Nome @ 2011 10 28, 22:44)
Pritariu, kiek kartų norėjau Ulės klausti bloge (patarimo ar šiaip nuomonės)-be šansų 

Tai kad paprasta, tik reikia prisiregistruoti per google ar kitus identifikatorius, kurie nurodyti bloge.
QUOTE(Vitra @ 2011 10 28, 22:51)
Tai kad paprasta, tik reikia prisiregistruoti per google ar kitus identifikatorius, kurie nurodyti bloge.

