Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

QUOTE(Vitra @ 2011 10 28, 21:51)
Tai kad paprasta, tik reikia prisiregistruoti per google ar kitus identifikatorius, kurie nurodyti bloge.

O negalima be visokių ten registracijų?
Atsakyti
Sian megaujuosi as, kita savaite sukelsiu receptus galesite ir jus 4u.gif bigsmile.gif

skonis tobulas wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 29 spalio 2011 - 13:43
Na tos alyvuogės tai tobulai atrodo wub.gif Man atrodo, kad aš tokias jau esu gaminusi ir ragavusi... ax.gif
Atsakyti
ojej, alyvuogės man dabar gerai eina.
Atsakyti
Alyvuoges marinuotas ir aš be galo mėgstu, labai lauksiu recepto thumbup.gif Aš marinuoju dėdama visko "iš akies"- medaus, citrinos sulčių, šiek tiek balzamiko acto (intensyviam skoniui), Provanso žolelių, česnako, saldaus čili padažo, alyvuogių aliejaus. Bus įdomu išbandyti ir naują receptą bigsmile.gif

O, kad būtų į temą, pagirsiu šviežių kopūstų sriubą su lydytu sūreliu thumbup.gif MB išsigandęs žiūrėjo kaip aš tas kruopas į kopūstų sriubą pilu lotuliukas.gif Bet, kai paragavo, suprato, kad ne be reikalo biggrin.gif Tikrai labai skani sriuba 4u.gif
Atsakyti
Ule zudote su tokiom nuotraukom!!! blink.gif
Nekantriai lauksiu recepteliu bigsmile.gif Alyvuoges iskart vyrui atiduosiu, jis jas dievina. O man tartaletes ir kuo daugiau, daugiau lotuliukas.gif As nei dienos be saldumynu istverti negaliu. doh.gif
Atsakyti
finna,alyvuoges beveik taip ir dariau biggrin.gif pertazoles,cesnakas,cili,alyvuogiu aliejus,medus,soja,balzamko actas drinks_cheers.gif

o tartaletes..nesu skanesniu valgius...is vis nepamenu skanesnio kepinio..pagrintas is migdolu sumaltu iki miltu, idaras maskarpone su vel maltu migdolu miltais..uzilas skystas sokoladas...deja ruosiau jas spec. konkursui,todel recepta idesiu daug veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 10 29, 19:38)
o tartaletes..nesu skanesniu valgius...is vis nepamenu skanesnio kepinio..pagrintas is migdolu sumaltu iki miltu, idaras maskarpone su vel maltu migdolu miltais..uzilas skystas sokoladas...deja ruosiau jas spec. konkursui,todel recepta idesiu daug veliau 4u.gif

Beje, kokioje formoje kepate tartaletes? Metalinėje ar silikoninėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 spalio 2011 - 18:41
Vakar vel viriau Ules kopustu sriuba su lydytu sureliu.Idejau nemazai juod.pipiru,du gabaliukus astroko surelio.Tobula-namiskiai neatsidziauge thumbup.gif
Atsakyti
1. O kur perkat nemarinuotas alyvuoges marinavimui?
2. Kaip sumalat migdolus? mano mėsmalė pvz sulūžo, kai maliau džiovintus grybus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 30, 04:52)
1. O kur perkat nemarinuotas alyvuoges marinavimui?
2. Kaip sumalat migdolus? mano mėsmalė pvz sulūžo, kai maliau džiovintus grybus.  lotuliukas.gif

1. maximoj
2. blenderiu.

lotuliukas.gif 4u.gif

Finna,kepu metalinese 4u.gif
Atsakyti
o kur jos būna padėtos? visad matau tik marinuotas.

blenderis sumala tuos kietus daiktus? rimtai? įdomu virtuvės kombainas sumaltų?
Atsakyti