Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 07 16, 00:25)
Išbandžiau Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su pudingu http://skanusgyvenim...ageliai-su.html  tik be braškių ir migdolo drožlių. Vietoj jų užbarsčiau kokosu thumbup.gif Pasakysiu paparstai 100kart pranoko lūkesčius  clap_1.gif Ir kaip greit pasidaro... Net mano nevalgiukas valgė. Kepsiu dar ir dar ir dar thumbup.gif
Ačiū už paprastą, bet tikrai neprastą receptą mirksiukas.gif

Kažin, kokia uoga dar tiktų vietoj braškės? g.gif Aš šiemet nespėjau į braškių traukinį... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 07 16, 08:55)
Kažin, kokia uoga dar tiktų vietoj braškės?  g.gif Aš šiemet nespėjau į braškių traukinį... sad.gif

bet kokios mano manymu biggrin.gif jie ir be uogu skanus mirksiukas.gif
as kepiau su braskem, bet be migdolo drozliu, nes neturejau. ir labai skaniai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 07 16, 09:55)
Kažin, kokia uoga dar tiktų vietoj braškės?  g.gif Aš šiemet nespėjau į braškių traukinį... sad.gif

As kepiau su melynem, raud. ir juod.serbentais, zemuogemis (tik imaisiau i pati pudinga), po kelias uzdejau ir ant virsaus papuosimui.
Atsakyti
Ačiū! Bandysiu ir aš paeksperimentuoti... smile.gif
Atsakyti
aciu uz plovo recepta, laaaabai skanus buvo siandieniniai pietus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 07 16, 18:20)
aciu uz plovo recepta, laaaabai skanus buvo siandieniniai pietus  thumbup.gif

prasom wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ar Ulė turi kokį nors saldų receptą su mėlynėmis? ax.gif
Atsakyti
Ule, man rodos, kad maniškė vytinta mėsa pūna, jokio skysčio ji neleido, dabar kabo balkone pakabinta ir skleidžia vis stipresnį kvapą...kodėl???
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 07 27, 08:09)
Ule, man rodos, kad maniškė vytinta mėsa pūna, jokio skysčio ji neleido, dabar kabo balkone pakabinta ir skleidžia vis stipresnį kvapą...kodėl???

tai kad balkone ziauriaii karstaaa, vesiai ja reiketu laikyti, is vis tokiu oru nera tinkamas laikas vytinti mesa 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Ulei už nuostabius receptus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandysiu pasitikt vyrą iš komandiruotės su napoleonu, armonika ir kopūstų sriuba. smile.gif Va klausimas, kokį lydytą sūrelį perkat į sriubytę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 27 liepos 2011 - 12:08
QUOTE(Ulė @ 2011 07 27, 10:40)
tai kad balkone ziauriaii karstaaa, vesiai ja reiketu laikyti, is vis tokiu oru nera tinkamas laikas vytinti mesa 4u.gif

nea, pas mus balkone vėsu, ten saulė niekada neatsisuka, o vat dėl laiko nežinojau sad.gif tai jau mest ją lauk?
Atsakyti
Kepiau varskes apkepa su kondensuotu pienu,skanus labai o ir greit pagaminamas bigsmile.gif Aciu Ūle 4u.gif
Atsakyti