Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

O dabar taip silkės užsimaniau biggrin.gif
Šiandien išbandysiu balandėlius.
Pati nei karto nesu darius blush2.gif
Atsakyti
šeimyna kątik po Žemaičių blynų (su varškyte tešloje) - VISI KARTOJO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif persivalgymo vakarienė lotuliukas.gif
Atsakyti
Vištienos blauzdelės grietinėlės padaže labai patiko
Atsakyti
Gaminau praeita savaite Cili sriuba (troskini) biggrin.gif Nu cia kaip kas vadina tongue.gif
Dariau dvigubai mazesne porcija, bo MB nevartoja astriu patiekalu lotuliukas.gif
Nu ka galiu pasakyti, SUPER smile.gif tik biski cili padauginau, bet nieko isprakaitavau nors hihihi.gif
O kitas geras dalykas, kad jos gali valgyti DAUG, o ne maza bliudeliuka kaip kavinese paduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Dariau balandėlius, tik tinginio. ax.gif Nes kopūsto galva buvo jau supjaustyta.
Ryžius dėjau nevirtus, apvalius, bijojau, kad neišvirs, bet pavyko puikiai.
Ir labai, labai skanu.
Kitą kartą darysiu tikrus balandėlius. smile.gif
Papildyta:
Pamiršau nuorodą įdėti. smile.gif Pagal šį receptą:
http://skanusgyvenim...alandeliai.html
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 09 30, 07:33)
sūris gavosi labai geras, toks saldaus pieno kaip mano močiutė sakydavo  biggrin.gif ir savikaina net nelyginamai mažesnė nei pirkti parduotuvėje, apie skonį jau nebekalbu. labai rekomenduoju  thumbup.gif

O jums nesvilo tas pienas, nu kelis kartus dariau aš šitą sūrį ir nesigavo unsure.gif ...toks svilėsio skonio sūris gaudavosi, kaži ką ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2011 10 08, 13:53)
O jums nesvilo tas pienas, nu kelis kartus dariau aš šitą sūrį ir nesigavo unsure.gif ...toks svilėsio skonio sūris gaudavosi, kaži ką ne taip darau g.gif

reikia maišyti nesustojant, aš kai ranka pavargdavo, plakiau su mikseriu, bet kadangi bijojau nusitrenkt, tai po to vėl su šaukštu maišydavau ir aišku ant mažos ugnies.
Atsakyti
Labas vakaras! 4u.gif
Isbandziau Ules guliasa. Na, super thumbup.gif Labai, labai skanus!
Didelis aciu nuo manes ir MB, Ule uz nuostabius receptus! wub.gif
Atsakyti
mes vakar atsidarėm cukinijų sloikiuką, nuostabus skonis, tarsi marinuoti agurkėliai.
Atsakyti
pomidorai su garstyčiomis irgi dieviški wub.gif
Atsakyti
kepiau slyvų pyragą, man gavosi rūgštokas, dėčiau daugiau cukraus.
Atsakyti
Gal kas megino kept tora Zozefina? idomu ar ten tikslinga eiga parasyta, nes vienas yra kremas po to pertepimas.
Ant galo raso jog"Biskvitus suliekime likeriu , pertepkime kremu" o kur ta pertepima sudet g.gif turbut bukai aprasiau klausyma bet gal suprasite
zozefina
Atsakyti