Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

Aš norėčiau daugiau salotų receptų smile.gif

Ką tik sumarinavau alyvuoges (tik vietoje petražolių dėjau raudonėlio, nes petražolių neturėjau biggrin.gif ir medaus dėjau tris šaukštelius, nes tinka medus alyvuogėms labai), vakare ragausim smile.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien iškepiau "Baisiųjų pirštelių" bigsmile.gif Ryt su MB pašiurpinsim kolegas hihihi.gif

user posted image

Dar dėjau vyšnių uogienės, kad "nagai" geriau priliptų biggrin.gif
Atsakyti
ogho wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 31, 19:39)
moliūgo salotos nepavyko, gavosi be skonio, paliksiu dar ilgiau pasimarinuoti. O gal aš neteisingai supratau ir patį moliūgą reikėjo pakepti?

http://skanusgyvenim...go-salotos.html

super salotos thumbup.gif wub.gif man labai patiko ir tiko 4u.gif
Atsakyti
Ule, gal ir korėjietiškos morkos išeitų pagal tokį patį receptą kaip korėjietiškos moliūgų salotos? g.gif
Atsakyti
Siandien gaminau Ules zemaiciu blynus,labai labai skanus,MB nemegejas tokiu patiekalu,bet paprase pakartoti bigsmile.gif Ule dar kart aciu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2011 11 02, 22:51)
Siandien gaminau Ules zemaiciu blynus,labai labai skanus,MB nemegejas tokiu patiekalu,bet paprase pakartoti bigsmile.gif Ule dar kart aciu essen.gif

thumbup.gif tikrai labai skanūs gaunasi, o su varškyte tešloje darei ar be ?
Atsakyti
Be varskes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Prisiminiau, kad kazkada kepiau Sviestine bulka. Na super skani! thumbup.gif Buvau apie ja pamirsus, reikes savaitgali issikepti vel. Pamenu, kai ja iskepiau, tai 3 asmenu buvo sukapota beveik per vakara. bigsmile.gif
Atsakyti
pagaminau ules "zuvies suri", labai skanu!! dariau is riebios uoto zuvies file ir neturejau kmynu. gal del riebumo gavosi minkstokas, bet vistiek grazus ir skanus zuvies slegtainiu as pavadinciau patiekalas. viska dariau kombaino pagalba tai paruosimas uztruko 15 min. ir beliko isvirti. liuks!
Atsakyti
aš dariau jautieną kinietiškai (kiauliena pas mane), pati kol kas negaliu net paragauti, vyras sakė, kad skonis dieviškas, kėsinasi vienas viską pribaigt biggrin.gif
Atsakyti
Superinis Ulės plovas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti