Aha, ir aš apakus, teks į parduotuvę važiuoti
Gaminau http://skanusgyvenim...kepsniukai.html
Tik vietoj kalakutienos dėjau vištienos šlaunelių filė. Labai, labai skanu. Aš anksčiau galvojau, kad jeigu neįdėsi į faršą batono, tai bus kieta mėsa. O gavosi minkšti, sultingi kepsneliai

Gaminau http://skanusgyvenim...kepsniukai.html
Tik vietoj kalakutienos dėjau vištienos šlaunelių filė. Labai, labai skanu. Aš anksčiau galvojau, kad jeigu neįdėsi į faršą batono, tai bus kieta mėsa. O gavosi minkšti, sultingi kepsneliai

QUOTE(egesichora @ 2011 11 23, 20:38)
Ule,šiandien kepiau tas daržoves Thai su medaus-garstyčių-sojos-citrinos padažu. Jūs kokį sojos padažą naudojote? Turbūt,kad šviesų,nes man nuo tamsaus viskas parudavo. Skonis tai tikrai geras buvo,bet spalva tikrai ne tokia gaivi kaip foto 

o daržoves dedat atsildytas ar tiesiai iš šaldiklio? Klausiau Ulės, bet matomai jos AZ užversta panašiais klausimais. Nes nežinau kaip geriau, galvoju - jei iš šaldiklio, tai jos troškinsis kol ištirpęs vanduo nugaruos.. o jei atšilytas tai iškart keptų..
Smulkmena atrodo, bet suku galvą kaip skaniau

Miusiukas, kaip jums patogiau,as jei nepamirstu issimu,jei reik greit dedu tiesiai is saldiklio

Ule, aciu uz marinuotu alyvuogiu recepta!!!
Jos tobulos, tiesiooog nerealios!
Jos pirmos dingo nuo stalo, nors tokiu uzkandziu - darzoviu buvo ne vienas ir ne du!
Ir man paciai labai buvo skanu, nors as alyvuogiu nemegstu
bet sias kirtau su dideliu pasigardziavimu! Be to, tarp susirinkusiuju buvo ir italu, kurie ivertino laaabai puikiai ir prisipazino, kad net savo gimtinej nera tokiu ragave!

Jos tobulos, tiesiooog nerealios!

Ir man paciai labai buvo skanu, nors as alyvuogiu nemegstu

jazau
bet nereik man cia tu visu nuopelnu supylt, kitom ziurek ir nepavyksta, o cia jei seimininke puiki, tai man tik treciadalis garbes
man paciai jos ziauriai skanios
ir jei tureciau taip pat kokiu sveciu del kuriu reiketu parodyt geriausia ka moku,tos alyvuoges stovetu ant stalo

man paciai jos ziauriai skanios

QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 16:10)
Miusiukas, kaip jums patogiau,as jei nepamirstu issimu,jei reik greit dedu tiesiai is saldiklio 

QUOTE(Musiukass @ 2011 11 29, 11:53)
o daržoves dedat atsildytas ar tiesiai iš šaldiklio? Klausiau Ulės, bet matomai jos AZ užversta panašiais klausimais. Nes nežinau kaip geriau, galvoju - jei iš šaldiklio, tai jos troškinsis kol ištirpęs vanduo nugaruos.. o jei atšilytas tai iškart keptų..

Dažnai darau tokiu būdu daržoves prie mėsos (nes šaldytų šitų daržovių šaldiklyje visada yra, o ir pasigamina be galo greit), tai visada dedu šaldytas daržoves, neatšildau. Ir visada labai gerai gaunasi. Mano vienas mėgiamiausių garnyrų vien dėl to padažo

Tiesa, spalva irgi ne visada gaunasi, kaip Ulės foto (čia turbūt ir nuo sojų padažo, ir nuo garstyčių priklauso), bet svarbu skonis puikus

QUOTE(Finna @ 2011 11 30, 22:20)
Dažnai darau tokiu būdu daržoves prie mėsos (nes šaldytų šitų daržovių šaldiklyje visada yra, o ir pasigamina be galo greit), tai visada dedu šaldytas daržoves, neatšildau. Ir visada labai gerai gaunasi. Mano vienas mėgiamiausių garnyrų vien dėl to padažo 
Tiesa, spalva irgi ne visada gaunasi, kaip Ulės foto (čia turbūt ir nuo sojų padažo, ir nuo garstyčių priklauso), bet svarbu skonis puikus

QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 19:05)
jazau
bet nereik man cia tu visu nuopelnu supylt, kitom ziurek ir nepavyksta, o cia jei seimininke puiki, tai man tik treciadalis garbes

Cia nepavykti negali!

O nuopelnais galime pasidalinti.

Tikrai nuosirdziai jums dekoju, kad dalinates receptais, nuostabiom nuotraukom, ispudziais ir komentarais. Nes pas jus bloge ir uztikau si recepta, todel jums dekoju!

Aciu uz gera zodi man.

Sveikos. ir as labai megstu Ules bloga...
vakar kepiau 'orkaiteje keptas bulves' gavosi ziauriai ziauriai skaniai, tai man nieko daugiau prie ju nereikejo, valgiau vienas...
mano keptos

mano keptos