Įkraunama...
Įkraunama...

Gaminame pagal Ūlę

nu jo, tokių kainų pristatymui dar nesu mačiusi, net neapsimoka pirkti.
Atsakyti
Aha, ir aš apakus, teks į parduotuvę važiuoti smile.gif
Gaminau http://skanusgyvenim...kepsniukai.html
Tik vietoj kalakutienos dėjau vištienos šlaunelių filė. Labai, labai skanu. Aš anksčiau galvojau, kad jeigu neįdėsi į faršą batono, tai bus kieta mėsa. O gavosi minkšti, sultingi kepsneliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 11 23, 20:38)
Ule,šiandien kepiau tas daržoves Thai su medaus-garstyčių-sojos-citrinos padažu. Jūs kokį sojos padažą naudojote? Turbūt,kad šviesų,nes man nuo tamsaus viskas parudavo. Skonis tai tikrai geras buvo,bet spalva tikrai ne tokia gaivi kaip foto  schmoll.gif

o daržoves dedat atsildytas ar tiesiai iš šaldiklio? Klausiau Ulės, bet matomai jos AZ užversta panašiais klausimais. Nes nežinau kaip geriau, galvoju - jei iš šaldiklio, tai jos troškinsis kol ištirpęs vanduo nugaruos.. o jei atšilytas tai iškart keptų..

Smulkmena atrodo, bet suku galvą kaip skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ežiukus dariau, tai man idėja su varške daryti nepasiteisino. šiandien pristačiau vyrą prie šaltibarščių, gal gausis tokie, kokie man niekad nepavyko dar padaryt bigsmile.gif
Atsakyti
Miusiukas, kaip jums patogiau,as jei nepamirstu issimu,jei reik greit dedu tiesiai is saldiklio 4u.gif
Atsakyti
Ule, aciu uz marinuotu alyvuogiu recepta!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jos tobulos, tiesiooog nerealios! bigsmile.gif Jos pirmos dingo nuo stalo, nors tokiu uzkandziu - darzoviu buvo ne vienas ir ne du! bigsmile.gif
Ir man paciai labai buvo skanu, nors as alyvuogiu nemegstu schmoll.gif bet sias kirtau su dideliu pasigardziavimu! Be to, tarp susirinkusiuju buvo ir italu, kurie ivertino laaabai puikiai ir prisipazino, kad net savo gimtinej nera tokiu ragave! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 29 lapkričio 2011 - 18:47
jazau wub.gif bigsmile.gif bet nereik man cia tu visu nuopelnu supylt, kitom ziurek ir nepavyksta, o cia jei seimininke puiki, tai man tik treciadalis garbes biggrin.gif
man paciai jos ziauriai skanios bigsmile.gif ir jei tureciau taip pat kokiu sveciu del kuriu reiketu parodyt geriausia ka moku,tos alyvuoges stovetu ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 16:10)
Miusiukas, kaip jums patogiau,as jei nepamirstu issimu,jei reik greit dedu tiesiai is saldiklio 4u.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 11 29, 11:53)
o daržoves dedat atsildytas ar tiesiai iš šaldiklio? Klausiau Ulės, bet matomai jos AZ užversta panašiais klausimais. Nes nežinau kaip geriau, galvoju - jei iš šaldiklio, tai jos troškinsis kol ištirpęs vanduo nugaruos.. o jei atšilytas tai iškart keptų..

Smulkmena atrodo, bet suku galvą kaip skaniau  mirksiukas.gif

Dažnai darau tokiu būdu daržoves prie mėsos (nes šaldytų šitų daržovių šaldiklyje visada yra, o ir pasigamina be galo greit), tai visada dedu šaldytas daržoves, neatšildau. Ir visada labai gerai gaunasi. Mano vienas mėgiamiausių garnyrų vien dėl to padažo rolleyes.gif
Tiesa, spalva irgi ne visada gaunasi, kaip Ulės foto (čia turbūt ir nuo sojų padažo, ir nuo garstyčių priklauso), bet svarbu skonis puikus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 30 lapkričio 2011 - 21:21
QUOTE(Finna @ 2011 11 30, 22:20)
Dažnai darau tokiu būdu daržoves prie mėsos (nes šaldytų šitų daržovių šaldiklyje visada yra, o ir pasigamina be galo greit), tai visada dedu šaldytas daržoves, neatšildau. Ir visada labai gerai gaunasi. Mano vienas mėgiamiausių garnyrų vien dėl to padažo rolleyes.gif
Tiesa, spalva irgi ne visada gaunasi, kaip Ulės foto (čia turbūt ir nuo sojų padažo, ir nuo garstyčių priklauso), bet svarbu skonis puikus biggrin.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 11 29, 19:05)
jazau wub.gif  bigsmile.gif  bet  nereik man cia tu visu nuopelnu supylt, kitom ziurek ir nepavyksta, o cia jei seimininke puiki, tai man tik treciadalis garbes biggrin.gif

Cia nepavykti negali! biggrin.gif Sumaisai marinato produktus, uzpili ant alyvuogiu ir vuolia bigsmile.gif Tik visa esme ingridientuose ir ju kiekiuose, kuriais jus pasidalinote. mirksiukas.gif
O nuopelnais galime pasidalinti. tongue.gif
Tikrai nuosirdziai jums dekoju, kad dalinates receptais, nuostabiom nuotraukom, ispudziais ir komentarais. Nes pas jus bloge ir uztikau si recepta, todel jums dekoju! mirksiukas.gif
Aciu uz gera zodi man. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 30 lapkričio 2011 - 22:10
Sveikos. ir as labai megstu Ules bloga... smile.gif vakar kepiau 'orkaiteje keptas bulves' gavosi ziauriai ziauriai skaniai, tai man nieko daugiau prie ju nereikejo, valgiau vienas... biggrin.gif
mano keptos
Atsakyti