Įkraunama...
Įkraunama...

Turizmo paroda - Vivatur

QUOTE(egk @ 2012 03 03, 13:11)
Sveiki,
mes vakar parodoje išsirinkom kruizą 8 dienų už 459 eurus žmogui kajutė su langu (Italija, Tunisas, Ispanija, Prancūzija). Pardavėjas latviukų agentūra Cruiselines travel agency. Na jie atseit atstovai Baltijos šalims MSC cruises. Gal kas turėjot reikalų su šia agentūra ar plaukėt jų kruizais? Sudarėm tik sutartį, pinigėlių dar nemokėjom. Lauksiu jūsų komentarų apie mūsų pasirinkimą 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 03 03, 13:46)
Idomi strategija - nedaryti nieko  biggrin.gif gal gi ispanai galetu nepatingeti ir padaryti savo stenda idomiu, pvz korida dideliame ekrane, flamenkas gyvai...

lankytojų nėra supranti...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 03 03, 14:11)
Sveiki,
mes vakar parodoje išsirinkom kruizą 8 dienų už 459 eurus žmogui kajutė su langu (Italija, Tunisas, Ispanija, Prancūzija). Pardavėjas latviukų agentūra Cruiselines travel agency. Na jie atseit atstovai Baltijos šalims MSC cruises. Gal kas turėjot reikalų su šia agentūra ar plaukėt jų kruizais? Sudarėm tik sutartį, pinigėlių dar nemokėjom. Lauksiu jūsų komentarų apie mūsų pasirinkimą 4u.gif

AR čia kaina tik pačio kruizo ?Ar ir lėktuvo bilietų kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2012 03 04, 00:38)
AR čia kaina tik pačio kruizo ?Ar ir  lėktuvo bilietų kaina ?

Manau kad tai tik kruizo kaina, nes snekejau ir as parodos metu su tos firmos atstovais ir pasiemiau kataloga bei kainas. Skrydi reikia susirasti patiems savarankiskai. Ju pasiulymai parodos metu, mano nuomone, vieni patrakliausiu. Tik nezinau kiek ta firma patikima. Reikes apsisviesti.
Kas liecia mineta ispanu stenda parodoje Vivatur, tai ji priskirciau prie nuobodziu ir neinformatyviu. Bent taip jis atrode pirmaja parodos diena.
Vivatur vis labiau praranda savo reiksme ir idomuma. Siais metais parodos metu nebuvo ir idomiu geros kainos pasiulymu.
Man patiko Lietuvos miesteliu ir rajonu stendai. Jei domina gali vienoje vietoje susirasti daug informacijos. Is uzsienieciu aktyviausi buvo turkai ir kroatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 04 kovo 2012 - 09:55
QUOTE(Rozarka @ 2012 03 04, 00:38)
AR čia kaina tik pačio kruizo ?Ar ir  lėktuvo bilietų kaina ?

Tik kruizo. Bet mes planuojam važiuoti mašina
QUOTE(donnabona @ 2012 03 04, 10:54)
Manau kad tai tik kruizo kaina, nes snekejau ir as parodos metu su tos firmos atstovais ir pasiemiau kataloga bei kainas. Skrydi reikia susirasti patiems savarankiskai. Ju pasiulymai parodos metu, mano nuomone, vieni patrakliausiu. Tik nezinau kiek ta firma patikima. Reikes apsisviesti.

Va mane irgi domina ar jie patikimi g.gif Viena forumietė padėtų užsisakyti tiesiai iš kruizinės kompanijos tai kaina dar keliais eurais mažesnė būtų. Bet draugai su kuriais važiuosim sudarė sutartį, tai bijo kad nebūtų kokių sankcijų, matyt teks tikėtis, kad patikimi jie. Paskui galėsiu papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 03 03, 12:43)
Vakar buvau - nieko gero. Kiekvienais metais paroda vis prastesnė... Šnekėjau su Ispanų turizmo ofisu - jie irgi sako brangu ir neatsiperka. Sako gal reikia pakeisti strategiją ir kitais metais nedalyvauti iš  vis

Galėtų taip ir padaryti.

Nebus ispanų, nebus kroatų, čekų - ir viskas, ate parodai.
Atsakyti
Gal kas turi padovanoti ar parduoti pigiau nei kasose kvietima/bilieta i Adventur-2013 paroda? Siulyti AZ. Aciu.
Atsakyti
Reikėtų temą pervadinti, nes dabar parodos Vivattur neliko, ją pakeitė Adventur paroda. Šiais metais ji padaryta anksčiau nei visada - todėl vis dar galioja išankstinio pirkimo nuolaidos, todėl galima tikėtis kažkokių spec pasiūlymų.

Beje, kelionių pasiūlymai prasideda jau ryt - Tezturas išsigando konkurencijos ir paskelbė kelionių mugę, kuri pasibaigs iki turizmo parodos. Žodžiu, laukime naujienų smile.gif

Atsakyti
Praeitais metais man paroda patiko, buvo visai idomu ir sales graziai, patogiai irengtos. Tikiuosi, siais metais bus neprasciau.
Atsakyti
Kas buvote siais metais "Adventur", kokie ispudziai? Ar patiko? smile.gif
Atsakyti