Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(Lass @ 2010 06 03, 15:41)
Eina sau unsure.gif  4u.gif ,o man nedare biopsijos,tik kolposkopija,pakitusiu lasteliu nepamate,bet uz tai paeme tepineli is kaklelio kanalo,gal ten bus pakitimu unsure.gif ....
Papildyta:

Geriau nueiti,bus ramiau smile.gif .

Pas mane kaklelis plyses tai ten viskas "kartu". Kolposkopija ir citologiniai daryti 4 kartus, vaizdeliai nekokie.. pati maciau. verysad.gif Paskutini karta citologinis buvo LSIL pakitusiu lasteliu nedaug, nors gyd. nuteike kad bus blogesnis. Tikiuosi kad ir sikart rezultatai nebus labai blogi unsure.gif
Noreciau dar viena 2.gif ir tik tada operuotis.

Laukiam rezultatu drauge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2010 06 03, 19:07)
Pas mane kaklelis plyses tai ten viskas "kartu". Kolposkopija ir citologiniai daryti 4 kartus, vaizdeliai nekokie.. pati maciau.  verysad.gif Paskutini karta citologinis buvo LSIL pakitusiu lasteliu nedaug, nors gyd. nuteike kad bus blogesnis. Tikiuosi kad ir sikart rezultatai nebus labai blogi  unsure.gif
Noreciau dar viena  2.gif ir tik tada operuotis.

Laukiam rezultatu drauge  4u.gif

O kaip jis tau plyso?Man buvo plyses gimdymo metu,bet gyd.sake neliko net pedsako,kad taip buvo g.gif .
O kodel gyd.taip gasdina,kad bus blogiau unsure.gif ?Jei pakitusiu lasteliu nedaug,tai tikrai spesi dar vieno leliaus susilaukti ,o paskui operuotis 4u.gif .

drinks_cheers.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 06 03, 18:30)
O kaip jis tau plyso?Man buvo plyses gimdymo metu,bet gyd.sake neliko net pedsako,kad taip buvo g.gif .
O kodel gyd.taip gasdina,kad bus blogiau unsure.gif ?Jei pakitusiu lasteliu nedaug,tai tikrai spesi dar vieno leliaus susilaukti ,o paskui operuotis 4u.gif .

drinks_cheers.gif  4u.gif .

drinks_cheers.gif 4u.gif

Man irgi gimdymo metu plyso, zinau kad siuvo. Kodel jis dabar vel plyses nezinau, gal siule neatlaike g.gif (nepraejus nei men po gimdymo kraustemes i nauja buta, aisku saugojausi, nesitampiau.. bet kas ten zino..)
Gydytoja negasdino schmoll.gif tiesiog pagal vaizda atrode blogiau nei rezultatai parode.
O sikart nauja lopineli pamate(paskutini karta jo ten tikrai nebuvo), butent del jo ir dare biopsija, norejo istirti giliau.. ziuresim kas ten per "geris" uzaugo unsure.gif

Tiesa pasakius noreciau dvieju 2.gif ir dar geriau vienu kartu bigsmile.gif biggrin.gif tik kad gimineje dvynuku nebuta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2010 06 04, 20:50)
drinks_cheers.gif  4u.gif

Man irgi gimdymo metu plyso, zinau kad siuvo. Kodel jis dabar vel plyses nezinau, gal siule neatlaike g.gif  (nepraejus nei men po gimdymo kraustemes i nauja buta, aisku saugojausi, nesitampiau.. bet kas ten zino..)
Gydytoja negasdino  schmoll.gif  tiesiog pagal vaizda atrode blogiau nei rezultatai parode.
O sikart nauja lopineli pamate(paskutini karta jo ten tikrai nebuvo), butent del jo ir dare biopsija, norejo istirti giliau.. ziuresim kas ten per "geris" uzaugo unsure.gif

Tiesa pasakius noreciau dvieju  2.gif ir dar geriau vienu kartu bigsmile.gif biggrin.gif   tik kad gimineje dvynuku nebuta schmoll.gif

Keista kazkaip,kad ima taip ir plysta g.gif ,gimdymo metu tai aisku del ko,bet siaip neturetu to buti,pas mane net zymiu neliko,kad plyses ir siutas buvo smile.gif .

Tikekimes,kad nebus jau taip baisu,kaip gyd.itaria 4u.gif ,as va laukiu dvieju tyrimu,PAP ir is kaklelio kanalo,baisu unsure.gif .

O kada bus jau atsakymas pas tave 4u.gif ?

Kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lass: 05 birželio 2010 - 09:08
QUOTE(Lass @ 2010 06 05, 09:08)
Keista kazkaip,kad ima taip ir plysta g.gif ,gimdymo metu tai aisku del ko,bet siaip neturetu to buti,pas mane net zymiu neliko,kad plyses ir siutas buvo smile.gif .

Tikekimes,kad nebus jau taip baisu,kaip gyd.itaria 4u.gif ,as va laukiu dvieju tyrimu,PAP ir is kaklelio kanalo,baisu unsure.gif .

O kada bus jau atsakymas pas tave 4u.gif ?

Kaip fainai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Viskas bus gerai pas tave irnesakyk.gif Nepergyvenk taip console.gif 4u.gif
Mano pirmi trys PAP nieko neparode(tikrindavausi kasmet), tik paskutinis nekoks buvo..

Mano PAP ir biopsija eme 2d. Gyd. sake uz poros savaiciu bus atsakymai. O kada bus taviskiai?

Nestresuojam, nedepresuojam, taip laikas praeis grieciau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2010 06 05, 18:09)
Viskas bus gerai pas tave  irnesakyk.gif Nepergyvenk taip  console.gif  4u.gif
Mano pirmi trys PAP nieko neparode(tikrindavausi kasmet), tik paskutinis nekoks buvo..

Mano PAP ir biopsija eme 2d. Gyd. sake uz poros savaiciu bus atsakymai. O kada bus taviskiai?

Nestresuojam, nedepresuojam, taip laikas praeis grieciau  4u.gif  4u.gif

As jau savo isverkiau turbut,prasinervavau 2 savaites,toks stresas buvo,dabar jau apsiraminus,stengiuosi negalvoti,nes taip ir nuproteti galima ,jei visa laukimo laika vien verksiu doh.gif .Pas mane atsakymas uz 1.5savaites bus,jau abudu unsure.gif .

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Jūsų laukiančių būrelio smile.gif
Man irgi padarė biopsiją, atsakymai turėtų būti jau antradienį... tas laukimas tai žudo ax.gif
Atsakyti
Ir mano bus antradieni drinks_cheers.gif na bent jau sesute sake kad turetu buti.
Vakar skambinau i mot. konsultacija, sake citologinis jau yra ir nieko labai blogo nerado(placiau paaiskins gydytoja).
Tai jau laukiu nesulaukiu bigsmile.gif antradieni skambiniu pasiklausti ar jau tikrai yra atsakymai, o treciadieni planuoju vaziuot pas pacia gyd. smile.gif

Lass, zinok ir as ankciau nervindavausi ir verkdavau, si kart irgi nervinausi bet suvaldziau asaras. Nenoriu, kad dukra matytu mane verkiancia, darbe asaroms irgi nevieta, be to vyras labai palaiko smile.gif Stiprybes tau, mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguted @ 2010 06 12, 17:41)
Ir mano bus antradieni  drinks_cheers.gif  na bent jau sesute sake kad turetu buti.
Vakar skambinau i mot. konsultacija, sake citologinis jau yra ir nieko labai blogo nerado(placiau paaiskins gydytoja).
Tai jau laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif  antradieni skambiniu pasiklausti ar jau tikrai yra atsakymai, o treciadieni planuoju vaziuot pas pacia gyd.  smile.gif

Lass, zinok ir as ankciau nervindavausi ir verkdavau, si kart irgi nervinausi bet suvaldziau asaras. Nenoriu, kad dukra matytu mane verkiancia, darbe asaroms irgi nevieta, be to vyras labai palaiko smile.gif Stiprybes tau, mergyt  4u.gif

Dekui uz palaikyma 4u.gif ,tik jau antra karta laukiu atsakymu,bet kazkodel stresas didesnis buvo,gal del to,kad visokiu negerumu jauciau ir tas kraujavimas....bet praejo jis,kai pradejau naudoti pieno bakteriju zvakutes,dar geriu ir jogurto kapsules smile.gif .Gydytoja liepe stiprinti mikroflora maksties blush2.gif .
As jau irgi bandysiu skambinti antradieni,o treciadieni leksiu pas gydytoja,turbut rankos,kojos drebes unsure.gif .

Sekmes ir jums merginos,kad tik viskas butu gerai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
man citologinis HSilą parodė, kolposkopiją irgi nieko gero... man irgi pačiai parodė ir paaiškino, tai ir iš biopsijos nelabai ko gero ir tikiuosi, bet viltis tai vis tiek lieka....
Sėkmes visoms 4u.gif Laikykimės 4u.gif
Atsakyti
Labas!

Teko šen bei ten forume skaityti, kad krūties biopsija kartais gali ir suklaidinti. Parašykit, kurioms taip ir buvo. T.y. kai biopsija parodė, jog darinys gerybinis, o operacijos metu pasirorė, kad pašalino piktybinį augliuką. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 16 birželio 2010 - 12:15
Sveikos,kaip jusu tyrimu atsakymai 4u.gif ,pas mane pakitimu nerado bigsmile.gif .
Atsakyti