O kada po biopsijos galima maudytis viesame baseine?

Sveikos, merginos. Gal kuri nors galesite man atsakyti ir galbut nuraminti. Spalio 15 d. man dare gimdos kaklelio biopsija su pilna narkoze (narkoze-pirma karta gyvenime). Nustate 2 laipsnio ikivezine stadija. Kol kas jokio gydymo neskyre, pakartotinas onkocitologinis tyrimas vasario vidury. Siaip kaip ir viskas gerai. Tik mane neramina tai, kad viena menstruaciju termina jau praleidau, neuzilgo turetu buti sekanciu laikas. Daugiau kaip menesi maudzia pilva, krutis, kaip pries mensines, bet vis "nepramusa". Gydytoja sake, kad nuo narkozes ir streso gali veluoti, bet man atrodo, kad velavimas beveik menesi, jau kiek ir daugoka. Gal kuri nors susidurete su tokiu dalyku. Ar tai dar normos ribose, ar jau lekti pas gydytoja?
Aciu pasidalinusioms patirtimi
Aciu pasidalinusioms patirtimi

Nu gal menesi velavimas ir nera labai normalu bent as taip manau, man pries 4 dienas paeme biopsija tai as dar vis teplioju ir teplioju, krutine skauda ir, sirgt tureciau 12.11 bus matyt kaip man bus, informuosiu. O tau po biopsijos greit atsakymai atejo?jezau as taip su baime ju laukiu. bet galvoju jei pareis kad ir CIN 2 vistiek darysiuos konizacija man atrodo geriau kciortu pasalint nei laukt kas toliau darysis.
Jau susitvarke
Man po konizacijos tepliojosi beveik 2 savaites. Atsakyma gavau po savaites. Zinoma, ji buvo labai sunki psichologiskai. O kai atsakymas irgi ne is geruju, tai dabar kito onkocitologinio tyrimo laukimas vasario viduryje irgi sunkus. Nors stengiuosi save raminti ir negalvoti apie tai, bet turbut nera dienos, kad neprisiminciau. Zinoma, dabar kai menesines sugrizo, tapo siek tiek ramiau
Laikykis, viskas turi buti gerai

Man po konizacijos tepliojosi beveik 2 savaites. Atsakyma gavau po savaites. Zinoma, ji buvo labai sunki psichologiskai. O kai atsakymas irgi ne is geruju, tai dabar kito onkocitologinio tyrimo laukimas vasario viduryje irgi sunkus. Nors stengiuosi save raminti ir negalvoti apie tai, bet turbut nera dienos, kad neprisiminciau. Zinoma, dabar kai menesines sugrizo, tapo siek tiek ramiau
Laikykis, viskas turi buti gerai

Na va mano menesines ir kaip ir laiku prasidejo turejau apie 12 diena susirgt, bet pramuse vakar. gerai prasirgsiu ir 19 i apziura jau galesiu eiti

Sveikos,
įdomu būtų, po kiek laiko pastojote ar planavote nėštumą po gimdos kaklelio biopsijos?
įdomu būtų, po kiek laiko pastojote ar planavote nėštumą po gimdos kaklelio biopsijos?

Uztrukau kelis vakarus, bet labai notejau perskaityti visa tema. Pries kaledas pasidariau profilaktiskai PAP ir se tau - atsakymas ASCUS. Gyvenu ne LT ir kiek bandziau pasiaiskibti tai pakitimai tarp cin 2 ir cin 3. Dabar lauksiu dar dbi savaites ZPV atsakymo, beveik esu tikr, kad jis bus teigiamas, nes mano vyras turi zpv sukeltu karpuciu... biopsijos data paskirs po zpv atsakymo. Uzvakar jau laidojau save... turbut baisiausia, kai tiksliai nezinai, kas tau yra ir kaip su tuo kovoti. Noriu paklausti. Ar tai kad lasteles jau pakitusios reiskia vezi ar dar ne?
Sveikos merginos, o sakykit po biopsijos galima nukraujuot , ar ilgas gijimas po jos ?
Laba,
Ar reikia pasidaryti pilna kraujo tyrima pries einant biopsijai?
Man liepe pasidaryti,betvas susirgau gripu ir nukelem visa ta reikala.pagrindine priezastis kodel nusprende daryt biopsija,del to kad daug kraujuoju.pries tai geriau KT,viskas buvo ok,isnyko visos bedos,bet tik nutraukiau gert ir vel tas pats.
Ar reikia pasidaryti pilna kraujo tyrima pries einant biopsijai?
Man liepe pasidaryti,betvas susirgau gripu ir nukelem visa ta reikala.pagrindine priezastis kodel nusprende daryt biopsija,del to kad daug kraujuoju.pries tai geriau KT,viskas buvo ok,isnyko visos bedos,bet tik nutraukiau gert ir vel tas pats.
Vakar padare biopsija,nieko nejauciau.truputi kraujavo.Dabar menesi teks laukti rezultatu.Lietuvoje turbut greiciau padaro???
QUOTE(Brike @ 2015 01 06, 11:10)
Laba diena
Kaip jūms dare biopsija? Man vakar dare su elektra ar taip ir jūms dare??
Kaip jūms dare biopsija? Man vakar dare su elektra ar taip ir jūms dare??

Laba,
O kaip daro su elektra? Man tai kiek žinau nugnybė kiek reikėjo (pirmą kartą vienoj vietoj, antrą kartą trjose vietose), bet nieko nejaučiau.
Apskritai norėčiau šią temą atgaivint.. Po pirmo karto biopsijos pasakė, kad yra makšties uždegimas (ŽPV turiu tegiamą, aukščiausios rizikos tie faktoriai), o tai ką gali rodyt po antros biopsijos nežinau, buvo davusi žvakučių pavartot bet manau po jų niekas nepasikeitė. Man kaip baisu, nėra su kuo pasidalinti išgyvenimais, na su drauge tik..., o artimiesiem nepasakosiu savo intymių problemų, o jei kas bus rimčiau tuomet nežinau kaip pasakysiu, kaip susitaikyti su tuo..
O tau kodėl darė biopsiją? Ir kažką įtaria?
Sveikos, man kita savaite darys biopsija, kiek domėjaus tai skaudžiai gali būti, arba ne. Indivualiai.
O jei rimtai kalbant, labai skauda?