Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 04 07, 13:27)
Merginos, apžiūrėjau žaidimus flickr temoje. Tai neužbaigtos liko trys grupės. Susiimkit 6, 1 ir 2 grupės.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 07, 14:20)

Ruošdama foto galvojau apie gyvenimo pamokas, kokios jos skaudžiaučios, paskui apie tuos žodžius, kas mūsų nesužlugdo, padaro mus stipresniais. Vakar darbe išsikalbėjom su kolege, žagtelėjau, kaip ji atvirai pareiškė, kad nutraukė tris nėštumus, nes per jauna buvo. Taip pat vakar kažkokiame žurnale skaičiau, kad dvylikametė pagimdė, nepamenu kurioje šalyje. Taip ir atsirado šio koliažo žinutė. Siejanti abu įvykius. Gal net per dažnai besikartojančius.

na as ir galvojau, kad cia su vaikiukais susieta, ta prasme turejau omeny ju auginima, o cia pasirodo....negimimas....graudi tema...stipri ideja....
Atsakyti
Yvette wuhuuu, pasiekimas man - taip ir galvojau, kad dėl to. Kad negimsta vaikai arba miršta dar visai mažiukai... Bet todėl turbūt ir atstumia, nes tema sunki pati iš savęs
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 07, 14:45)

vienas puodelis kavos man, už koliažo foto, kiti visiems tavo grupės dalyviams, už vėlavimą biggrin.gif
Radau gerą bausmę. Vat biggrin.gif
nekreipkit dėmesio, kava baigėsi, iki parduotuvės dar nenuėjau
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 07, 14:45)

nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 07, 14:20)
Tai kad trecia dalis ne kompiuterine, ka tik uzklausiau....nebent turetojas butu toooooooooooks geras ir nuskanuotu  biggrin.gif  cool.gif

ech... biggrin.gif

QUOTE(Dieter @ 2011 04 07, 14:29)
Turiu klausimą toms kurios turi Canon'us. Kaip sužinoti kiek kartų yra prasisukusios nuotraukos. Pvz: dabar man prijungus kortelę prie pc rodo kad tai Canon104, prieš prasisukant buvo Canon103. O kuri buvo pirmoji Canon100 ar Canon101? Gal kuri žinote? 4u.gif

Nežinau kaip su naujesniais, gal juose exif'e jau rodo šią informaciją g.gif bet senesnių modelių neišeina pažiūrėti schmoll.gif Reikia kreiptis , pvz, į Sergitą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 07, 13:44)
lotuliukas.gif  tu man kavos didžiulį puodą už šią foto skolinga liksi  lotuliukas.gif  atlėksiu kada išgerti. Gerai, kad išmokau nepurkštauti viešai tą patį vakarą, gavusi foto. Tai kažkaip išsisukau, bet sunkumėlis tai neišpasakytas.
Radau ir aš apie gyvenimo mokyklą, ta linkme ir bandžiau eiti. Bet žinai kas suklaidino, kodėl "school" rašo "skool"

gerai thumbup.gif bet tiesą pasakius, nesitikėjau, kad kas nors gilinsis į užrašą, labai džiaugiuosi, kad pasidomėjai 4u.gif nežinau, 99 proc buvau įsitikinus, kad bus pasirinktas koks nors lengviausias kelias, ir bus nufotkinta knygų arba žurnalų krūva lotuliukas.gif džiaugiuosi, kad taip giliai pasikapstei ax.gif 4u.gif

o dėl to "skool" tai čia žargonas toks, žodžiu, nu šaunuolių šaunuolė , kad atkapstei mano šitą nesamonę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 07 balandžio 2011 - 13:51
QUOTE(Yvette @ 2011 04 07, 14:20)
Yvette +  .......
"What doesn`t kill us makes us stronger"

Iš pradžių visiškai nesupratau kas kodėl ir kaip čia pavaizduota ar norėta pasakyti šia nuotrauka/koliažu... bet matyt dėl to, kad yra atsiradęs tarsi blokavimas nuo tokių temų dėl asmeninių išgyvenimų angel_sadangel.gif
Bet šiaip gera foto, nors ir ne miela

Alabama, man šį kart nedera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 balandžio 2011 - 13:56

koliažo dar nepadariau doh.gif labai jūs greit padarėt...mano vaikas susirgo ir dar viena namie,tai kažkaip lauksiu kai vyras grįš,tada gal ką įgyvendinsiu blush2.gif sunki man kažkaip foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 07 balandžio 2011 - 14:11
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 07, 14:42)
na pas mane kaip tik pasikeite į antrą canon101 folderį - tai supratau kai prasisuka 9999foto tada keičiasi folderis,o gal aš klystu...nu gal kas dar kitas pakomentuos  blush2.gif
Ačiū 4u.gif Taip persisuka, tai tada pirmas buvo Canon100. Man tiesiog įdomu kiek jau kadrų su juo padaryta, nes pirkau ne naują, įdomu kiek užraktas ir užuoliadėlės laikys (Jei čia gerai viską susakiau). Tai dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Alabama sunki foto pasitaikė g.gif man aplamai labai sunkūs koliaižai, ten kur žmogus yra doh.gif tai nežinau net kaip vertint, nelabai dera, bet kažkaip nelabai noriu kritikuot, nes nežinau.. pati irgi sunkai susitvarkyčiau...
Atsakyti
Isimu foto.Kazkaip paciai geda:)
Atsakyti