Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 11, 22:30)
Niekaip nesuprantu kaip susikurti paslaugų temą šitam forume. Kažkoks prakeikimas.

jei neklystu, senokai netvirtinamos naujos temos paslaugų skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 11, 22:34)
Tai ir Tu su pametiniais... Ale žiūriu daug čia mūsų tokių  biggrin.gif

taip taip,pametinukai ir dar labai mažiukai blush2.gif mažajai dar ir metų nėra ax.gif Nu tai kad dabar tokie laikai - arbu du iškarto arba vienas ilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 11 balandžio 2011 - 21:39
QUOTE(Yvette @ 2011 04 11, 21:35)
jei neklystu, senokai netvirtinamos naujos temos paslaugų skyrelyje.

Tai va ir aš matau.. Parašyta kreiptis nurodytu emailu, kiek rašau- tyla. Moderatorėms ne visoms eina AŽ parašyt, įmonė, administruojanti SM reklamas iš vis nesąmones tauzija, žodžiu niekas nieko nežino... Keistai kažkaip čia tas administravimas unsure.gif

Ištiesų, stebiuosi koks visgi galingas šitas forumas. Informacijos klodai.
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 11, 21:37)
taip taip,pametinukai ir dar labai mažiukai  blush2.gif mažajai dar ir metų nėra  ax.gif Nu tai kad dabar tokie labai - arbu du iškarto arba vienas ilgam  lotuliukas.gif

Tai mano mažasis irgi 8 mėnesių su trupučiu smile.gif Ir aš taip- vienu ypu du. Po to dar du po pertraukos, jei Dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 11, 21:39)
Tai mano mažasis irgi 8 mėnesių su trupučiu smile.gif Ir aš taip- vienu ypu du. Po to dar du po pertraukos, jei Dievas duos.

Mes irgi taip norėjom unsure.gif Bet, nevisada būna taip kaip nori...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 11, 22:39)

nu tai beveik vienodai thumbup.gif nu aš dar poros nelabai planuoju blush2.gif nu bet jei dievas duos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 11, 21:41)
Mes irgi taip norėjom  unsure.gif  Bet, nevisada būna taip kaip nori...

Nu mano abu berniukai bac ir atsirado smile.gif Iš pirmo "žalios šviesos įjungimo planavimui" karto smile.gif

Nenusimink, kažkas, kas visa tai sprendžia, žino ką daro. Kaip aš visada sakau- niekas nevyksta be reikalo, viskas su misija sava.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 11, 22:43)
Nu mano abu berniukai bac ir atsirado smile.gif Iš pirmo "žalios šviesos įjungimo planavimui" karto smile.gif

Nenusimink, kažkas, kas visa tai sprendžia, žino ką daro. Kaip aš visada sakau- niekas nevyksta be reikalo, viskas su misija sava.

nu pas mane tai pirmas nebuvo "bac" lotuliukas.gif tai kai antrą planavom,sakau reikia iš anksčiau pradėti - va tada tai buvo "bac" lotuliukas.gif ir gavosi pametinukai lotuliukas.gif

Pas mane lygiai toks pat posakis - netgi ir blogi patirimai,laikui bėgant ,kai pasižiūri atgal, jie neveltui buvo...nors atrodo sunku,neteisinga,netinkama ir t.t. bet viskas gyvenime ne šiaip sau vyksta drinks_cheers.gif

nu tik šiandien man vis kliudė atgal namo grįšti - paskutinis suktrudymas buvo,prie parduotuvės nebeatsirakino mašina, teko eiti i parduotuvę pirkti atsuktuvą,elementą pulteliui pakeisti...nu šiaip ne taip atsidarė...grįžau namo,poto supratau kad mašinoje telefoną palikau - tai vėl ėjau iki mašinos doh.gif lotuliukas.gif nu kažkokia užkeikta diena...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 11, 18:26)
Pas mus sildyta siena, tai ji minksta, dazniausiai kabinam su knopkutem.Dar turim tokius spec lipukus plakatam.

Kaip aš noriu tokia sieną namie pasidaryt, bet esu nuomojamame bute, tai nenoriu gadins sienų. O kur yra pirkt tų spec. lipdukų plakatams?
O kaip kitos kabinat rėmelius namuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nekabinu smile.gif vis neturiu laiko. O kai turėjau, man niekaip netiko doh.gif Nenoriu bet kaip. Kabinčiau su vinukais.

O man su pirma ir kol kas vienintele - bac, iš pirmo karto. Ačiū, Laukine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 balandžio 2011 - 21:52
QUOTE(Yvette @ 2011 04 11, 22:13)
"Priešingybės"

Yra tokių, kurie uždangsto kiekvieną kūno lopinėlį, bet palieka atidengtas akis (akys - sielos veidrodis.) Žiūri į jas ir skaitai gyvenimą, it knygą.
Yra tokių, kurie apsinuogina prieš minią, bet paslepia akis.
Koks esi Tu, Žmogau?

(kieno pirma foto, tik nepriimkit asmeniškai aprašymo, tiesiog jis buvo būtinas, antraip sunku būtų suprasti, kodėl ir ką čia bandžiau rodyti su antra foto)

....... +  Yvette

Na gi taigi visai jėgiškai!!

Šiaip beplaunant indus ir man gimė idėja ax.gif lotuliukas.gif ryt mėginsiu įgyvendint.
Atsakyti
Bet užtat turiu žiauriai gyvą ir teatrališką mergaitę, labai norėjau tokios mergaitės ir net geresnę gavau lotuliukas.gif Tik su kalba jai ne kas, nes labai daug mala, iki šiol kalba kitiems nesuprantamai, sunku dar susibendrauti smile.gif . Aišku visokią mylėčiau ir visokia būtų pati pačiausia, čia gi faktas smile.gif

O aš su koliažu užtruksiu, tai iškart žinojau, bet niekaip nesumąstau kokį modelį susirasti. Ersė šiaip visai tiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 balandžio 2011 - 21:58
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 11, 22:41)
Mes irgi taip norėjom  unsure.gif  Bet, nevisada būna taip kaip nori...

console.gif console.gif ir mus panašiai buvo...
Atsakyti