Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

clap.gif fainulkia, tvarkinguole...labai noreciau su savaja supazindinti ( na kai mes truputuka paugsim wub.gif )
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 07 18, 20:05)
bet jau gražutė tavo mergaitė...tokia princesytė...tas kuodukas labai jai tinka.gal ji balerina? rolleyes.gif

Aciu uz grazius zodelius blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif ,tai,kad ne ji ne balerina,bet sokti megsta..... smile.gif
Atsakyti
Na, tikrai su tuo kuodeliu tikra balerina Tavo dukruzele. Labai jai tinka, tokia zavingai graksti wub.gif wub.gif wub.gif Na kai Tadas paaugs, jei jam patiks vyresnes truputi, tai mes i zentu eile atsistosim wink.gif wub.gif
Ar i manekenes neleidi tos grazuolytes?
Papildyta @ [mergetime]1090160978[/mergetime]
Ziuriu Urte liutukas pagal zodiaka, mano Tadas irgi thumbup.gif
Atsakyti
Californiagirl - prasom,prasom i zentus,o zinok mano Urtei kotai jaunesni patinka rolleyes.gif .Gyventumem mes didmiestyje,tai tikrai leisciau ja i manekenes,bet kad toli iki didmiescio mums vaziuoti,o ir laiko reikia man laisvo tureti. Veliau kaip ji paaugs,tegul bando,jai tik bus jai noras.
Liutukes mes abi su dukra,musu gimtadieniai skiriasi tik viena diena.Jau greitai svesim abi savo gimtadienius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 18, 16:29)
Ziuriu Urte liutukas pagal zodiaka, mano Tadas irgi thumbup.gif

mano Aidanas irgi liūtukas rolleyes.gif
Atsakyti
O ...kiek daug liutuku thumbup.gif O ar liutukai berniukai irgi uzsispyre kaip mergytes liutytes??? Maniske tai labai jau megsta reguliuoti viska,daryti tai kas jai patinka ir tada kada ji nori.....zodziu farakteris ne is lengvuju doh.gif ,ji labai daug demesio reikalauja sau. O dar kaip mes abi tokios pacios......tai mano vyras sako:-nu gana liutukes pyktis,nelengvas man gyvenimas su liutukem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 07 18, 06:54)
mano Aidanas irgi liūtukas rolleyes.gif

mes irgi liutukai rolleyes.gif smile.gif

kokia darbsti tavo panelyte thumbup.gif thumbup.gif saunuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalord: 18 liepos 2004 - 17:27
Oksanita, ar esi tikra, kad nesigiminiuojat su Maja Pliceskaja? Na, labai jau grakscios thumbup.gif
Galetum Urte pas mane kuriai dienai atsiusti, jau reiktu apsitvarkyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 07 18, 10:11)
--Resize_Images_Alt_Text--
Mano colieke jau sveika....
ir siandien vyksta disysis kambariu tavarkymas
Papildyta @ [mergetime]1090138356[[b]*evutes_mama rgetime] [/b]
dar cia truputi pasiurbliuosiu
Papildyta @ [mergetime]1090138519[[b]*evutes_mama rgetime] [/b]
Per tas dieneles kol sirgau,visi mano zaisliukai apdulkejo,nuvalysiu savo saldytuva...

Kokia saunuole thumbup.gif Mamos pagalbininke auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 07 18, 10:11)
Mano colieke jau sveika....
ir siandien vyksta disysis kambariu tavarkymas
Papildyta @ [mergetime]1090138356[[b]*Smilte rgetime] [/b]
dar cia truputi pasiurbliuosiu
Papildyta @ [mergetime]1090138519[[b]*Smilte rgetime] [/b]
Per tas dieneles kol sirgau,visi mano zaisliukai apdulkejo,nuvalysiu savo saldytuva...

Uzsukau mazosios tavo pamaivunes pasiziureti,o ji se kd nori thumbup.gif tikra darbininke thumbup.gif thumbup.gif saunuole,mamai uzvadele bus clap.gif LINKEJIMAI!
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 23, 09:27)
Oksanita, ar esi tikra, kad nesigiminiuojat su Maja Pliceskaja? Na, labai jau grakscios thumbup.gif
Galetum Urte pas mane kuriai dienai atsiusti, jau reiktu apsitvarkyti rolleyes.gif

Na kiek man zinoma,tai kad tikrai neturim tokiu izimiu giminiu....... wink.gif
O balerina tai tikrai jai tiktu buti,ji labai kudute,kojytes kaip degtukai.Kada tai vaikysteje ir as svajajau buti balerina,buvau irgi baisiai kudute. O dabar kudumo nebera...... laugh.gif
Urte mano didzioji pagalbininke,ji megsta tvarkyti kambarius,padeda blynams tesla maisyti,plauna indus......... thumbup.gif
Dekui mamytes kad aplankot mus!!!
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 07 18, 16:53)
Californiagirl  - prasom,prasom i zentus,o zinok mano Urtei kotai jaunesni patinka rolleyes.gif .Gyventumem mes didmiestyje,tai tikrai leisciau ja i manekenes,bet kad toli iki didmiescio mums vaziuoti,o ir laiko reikia man laisvo tureti. Veliau kaip ji paaugs,tegul bando,jai tik bus jai noras.
Liutukes mes abi su dukra,musu gimtadieniai skiriasi tik viena diena.Jau greitai svesim abi savo gimtadienius biggrin.gif

Tikrai grazuoliuke... prinvcesiuke tavo Urte... Liute thumbup.gif thumbup.gif ugnele auga

beje as irgi liute Oksanita.. pora dienu skirtumas pas mus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 24 liepos 2004 - 16:56