| QUOTE (daurynka @ 2004 07 18, 20:05) |
| bet jau gražutė tavo mergaitė...tokia princesytė...tas kuodukas labai jai tinka.gal ji balerina? |
Aciu uz grazius zodelius
Na, tikrai su tuo kuodeliu tikra balerina Tavo dukruzele. Labai jai tinka, tokia zavingai graksti
Na kai Tadas paaugs, jei jam patiks vyresnes truputi, tai mes i zentu eile atsistosim
Ar i manekenes neleidi tos grazuolytes?
Papildyta @ [mergetime]1090160978[/mergetime]
Ziuriu Urte liutukas pagal zodiaka, mano Tadas irgi
Ar i manekenes neleidi tos grazuolytes?
Papildyta @ [mergetime]1090160978[/mergetime]
Ziuriu Urte liutukas pagal zodiaka, mano Tadas irgi
Californiagirl - prasom,prasom i zentus,o zinok mano Urtei kotai jaunesni patinka
.Gyventumem mes didmiestyje,tai tikrai leisciau ja i manekenes,bet kad toli iki didmiescio mums vaziuoti,o ir laiko reikia man laisvo tureti. Veliau kaip ji paaugs,tegul bando,jai tik bus jai noras.
Liutukes mes abi su dukra,musu gimtadieniai skiriasi tik viena diena.Jau greitai svesim abi savo gimtadienius
Liutukes mes abi su dukra,musu gimtadieniai skiriasi tik viena diena.Jau greitai svesim abi savo gimtadienius
| QUOTE (californiagirl @ 2004 07 18, 16:29) |
| Ziuriu Urte liutukas pagal zodiaka, mano Tadas irgi |
mano Aidanas irgi liūtukas
O ...kiek daug liutuku
O ar liutukai berniukai irgi uzsispyre kaip mergytes liutytes??? Maniske tai labai jau megsta reguliuoti viska,daryti tai kas jai patinka ir tada kada ji nori.....zodziu farakteris ne is lengvuju
,ji labai daug demesio reikalauja sau. O dar kaip mes abi tokios pacios......tai mano vyras sako:-nu gana liutukes pyktis,nelengvas man gyvenimas su liutukem
Kokia saunuole
Uzsukau mazosios tavo pamaivunes pasiziureti,o ji se kd nori
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 23, 09:27) |
| Oksanita, ar esi tikra, kad nesigiminiuojat su Maja Pliceskaja? Na, labai jau grakscios Galetum Urte pas mane kuriai dienai atsiusti, jau reiktu apsitvarkyti |
Na kiek man zinoma,tai kad tikrai neturim tokiu izimiu giminiu.......
O balerina tai tikrai jai tiktu buti,ji labai kudute,kojytes kaip degtukai.Kada tai vaikysteje ir as svajajau buti balerina,buvau irgi baisiai kudute. O dabar kudumo nebera......
Urte mano didzioji pagalbininke,ji megsta tvarkyti kambarius,padeda blynams tesla maisyti,plauna indus.........
Dekui mamytes kad aplankot mus!!!
| QUOTE (oksanita @ 2004 07 18, 16:53) |
| Californiagirl - prasom,prasom i zentus,o zinok mano Urtei kotai jaunesni patinka Liutukes mes abi su dukra,musu gimtadieniai skiriasi tik viena diena.Jau greitai svesim abi savo gimtadienius |
Tikrai grazuoliuke... prinvcesiuke tavo Urte... Liute
beje as irgi liute Oksanita.. pora dienu skirtumas pas mus