Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

user posted image
Buvau laaabai gera mergaite....ir senelis saltis man jau atnesedovanu.
O stai ir musu kaledine eglute...... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Urte...pasiputele,nenori eiti miegoti..... mad.gif
Atsakyti
Sveikiname sulaukus nuostabios dovaneles clap_1.gif o eglute jusu labai grazi smile.gif Urte visa ruzava-tikra mergyte heart.gif
Atsakyti
Kaip saunu mamyte, kad buvai gera mergaite...ir gavai dovanu..Labai, labai jusu pasiilgom!!!! clap_1.gif Taip kad dabar prasom nesnausti ir ideti daugiau nuotraukyciu!!! Buciukai nuo Sajos... heart.gif
Atsakyti
Saunuole mamka thumbup.gif
Eglute tai jusu thumbup.gif
o Urte dar grazesne ir didesne wub.gif laukiam daugiau nuotraukeliu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu,,,,aciu mamytes,kad nepamirsot musu wink_3.gif
dabar tai jau kasdien krausiu nauju nuotraukyciu...tik spekit ziureti... tongue.gif
Tik pasirodo mano senelis saltis jau pries pora savaiciu dovanele buvo man paruoses,bet as dar nebuvau newyear.gif papuosus,tai jis mat neturejo kur jos padeti. Kaip papuosem eglute.....tik tada dovanele man padejo po ja megalol.gif
Atsakyti
As irgi seniai pas jus buvau, bet kadangi fotiko nebuvo, tai nelabai ka prazioplinau biggrin.gif O kaledu senis pas jus ankstyvas, gerietis senis, zinojo, kad dovanu labai labai reikia, tai ir pasiskubino biggrin.gif
Tai Urtei vel teks sypsotis zavinga sypsena, o ne sedet pasiputusiai laugh.gif
Atsakyti
Pagaliau clap_1.gif newyear.gif graziai pasipuosete thumbup.gif ,o Urte jau atprato pozuoti g.gif ar cia supyko,kad jai po eglute niekas dar nieko nepadejo,tai ir neina miegoti wink_3.gif Lauksime nuotraukyciu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanita @ 2004 12 15, 14:42)
user posted image
Urte...pasiputele,nenori eiti miegoti..... mad.gif

jau gryna panele cia atrodo... tongue.gif tongue.gif tongue.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
pagaliau ir vel bus nuotraukyciu clap_1.gif clap.gif
Atsakyti
Oksanita, va kur visa paslaptis - kitakart anksciau eglute pastatyk clap_1.gif O Urtes plaukai ar nepatamsejo? Ar tik nuotraukoj atrodo?
Atsakyti
Oi kaip aš jūsų visų trijų pasiilgau wub.gif Pamatysiu bent jau veidelius čia (nors ir piktus megalol.gif ).
Ir dar - AČIŪ AČIŪ už dovanėles 000054.gif
Atsakyti