Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

Dek nuotraukciu dar, negaliu atsigrozeti wub.gif geras misinukas iseina tarp japono ir lietuvaites biggrin.gif gal gali man japona paieskoti blush-anim-cl.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Grazuole panele wub.gif
Atsakyti
SuperBaba........tai,kad mano vyras ne japonas,o Brazilas.Bet tetis jo japonas,o mama brazile....taip,kad primaisyta pas mus kraujo nemazai doh.gif ----LIETUVISKO---JAPONISKO -----BRAZILISKO....... biggrin.gif ,neaisku ka dar Urte primaisys..... megalol.gif
Sakai nori japono???? niu gi paieskoti galiu,bliondines jie megsta..... wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanita @ 2004 12 21, 17:27)
SuperBaba........tai,kad mano vyras ne japonas,o Brazilas.Bet tetis jo japonas,o mama brazile....taip,kad primaisyta pas mus kraujo nemazai doh.gif ----LIETUVISKO---JAPONISKO -----BRAZILISKO....... biggrin.gif ,neaisku ka dar Urte primaisys..... megalol.gif
  Sakai nori japono???? niu gi paieskoti galiu,bliondines jie megsta..... wink_3.gif

Blexa sumaisiau, na , bet visvien biggrin.gif aha paieskok biggrin.gif maza kas smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kaip jums tetules mano naguciai..... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Norit isduosiu paslapti,kaip tokius nagus uzsiauginti... rolleyes.gif
Tiesa patrumpinau Urtei plaukus....gerokai,o tai musu tetis pyko.... schmoll.gif
Atsakyti
SuperBaba......o tai ka tau paieskoti..Brazila ar Japona....???
Atsakyti
Ogo naguciai clap_1.gif isduok paslapti biggrin.gif

Man ir ta ir ta prasyciau biggrin.gif na svarbiausia, kad tokias grazias mergytes darytu wub.gif
Atsakyti
SuperBaba...o kokio tau tipo vyrai patinka....??? Jai Japonas,tai pasirinkimo perdaug nera.....maziukas....tamsus...akytes siauros biggrin.gif
Atsakyti
Nu negaliu Grazuole mergaite laugh.gif wub.gif
O tetukas didziavos princese plaukais o mamka pajeme ir nukirpo laugh.gif thumbup.gif wub.gif Trupas plaukiukas ji man dar vyresne atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanita @ 2004 12 20, 00:16)
user posted image
Mes abi....... wink_3.gif

Labai, labai grazios!!!!!!!!!! wub.gif o shopintis ir man labai labai patinka!!! blink.gif
P.S. man atrodo jog tu sukudai???!!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanita @ 2004 12 21, 18:14)
SuperBaba...o kokio tau tipo vyrai patinka....??? Jai Japonas,tai pasirinkimo perdaug nera.....maziukas....tamsus...akytes siauros biggrin.gif

Na man patinka auksti, tamsus, didelem akytem biggrin.gif matai visiska priesingybe laugh.gif taviskis gal toks rolleyes.gif tada noriu Brazilo biggrin.gif

Aha, sukudo sukudo clap_1.gif
Atsakyti