QUOTE(ingauk @ 2012 02 17, 12:51)
as is vis ju truputi nesuprantu, laukiu ir skambucio ir laisko o nei vieno nesulaukiu, patys nekelia telefono, kursai prasided pirmadinei, o iki ju reikia susimoket, laikas taip pat kai paklausiau neaiskus, o man butent laikas ir viska sudaro, nes i vakarinius negaliu galimybiu eiti tai nezinau
man irgi tai labai nerimtai atrodo, kazkaip atrodo, kad ir susirenka 3-4 zmones, bet kursai neprasideda! As tai gavau atsakyma, bet jei jie vel ka nors organizuos, tai tikrai neisiu, nes apie pinigelius galiu uzmirsti

kazkokie nerimti ir niekam nerekomenduociau susideti su sia firma
Papildyta:
QUOTE(vikute334 @ 2012 02 17, 16:24)
Sveiki,mane irgi domina kursai buhalterijos ar administravimo,tai db radau
http://gama.countlin.../sek_kursai.php
kursus rengia nuo kovo pradzios,galimi kursai internetu(p.s. kaip dar ir aukstosiose mokyklose prisedi prie kompo priserigestruoji ir dalyvauji paskaitoje,matai destytoja ir uzadvineji jam klausimus ir klausaisi paskaitos),tai as kai esu is Raseiniu tai man tik internetu galimybe butu mokytis arba savaitgaliais vazinet,pinigai nera mazi uz juos.tik kazin kokie atsiliepimai apie sia istaiga ar tas pazymejimas baigimo galiojantis,gal kas jau moketes internetu ar realybeje ir galite apie juos papasakoti .laukiu nuomuoniu,atsiliepimu?
pirmas dalykas kainos yra aukstos, as palyginau buhalterinias kainas, tai paprastai tokie kursai kainuoja apie 700 litu ( cia maksimumas), o jie nori virs 1000! Paprasciausia ismesi pinigus
Antra, nemanau kad per interneta gali ka nors ismokti, geriau kai sedi su tavimi zmogus ir tau viska aiskina
As cia, aisku, savo nuomone pasakiau