Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 11:39)
Va tame ir emse. Kad jei nori kad gerbtu ir toleruotu tavo vertybes, pozicija ir t.t. Analogiskai privalai gerbti kitu asmenu. Diskusija, kitokios nuomones turejimas tai nera izeidimas, bet negatyvus vertinimas asmenu, ju gyvenimo buda, turinciu kitokia nuomone, tai jau izeidiejimas.

Ar atekreipet demesi, kad visur rasau jei ABIEM SEIMOJE GYVENANTIEmS TAI YRA NORMA, tuomet nera ir konflikto. Jie del to netampa iskrypeliais, kaip kaikurie cia bando pateikti, vien todel, kad vertybes skiraisi.

Seima yra atskiras darynys. Ar as galiu su svo vertybemis kistis i sunaus seima, kuris yra veiksnus, savistovus zmogus? Ar turi teise tevai itakoti, mano seima? Jei turi, kokiu pagrindu?

tai as ir sakiau, kad vaikams nuo mazens reikia diegti normalias vertybes, kad paskui nereiketu gailetis. O dabar isivaizduokit Jusu sunus gyvena palaidai (kitaip nepavadinciau, aisku jei teisingai supratau), tai kas bus su jo vaikais, vaikaiciais? Nuo to ir prasideda isigimimas vertybiu, kurios yra sventos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 11:43)
Jus aplamai suvokiat kas yra vertybes, morale, teise...

Ir viena karta baikite, neturint argumentu ieskoti forbiju, iskrypimu oponentuose. Tai NE ARGUMENTAS, o atestuojantis jus kaip zmogu veiksnys.

pradedate pykti, va cia jau idomu, zmogus pyksta, kai jis nebeturi argumentu, o tada jis pradeda mustis
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 12:45)
tai as ir sakiau, kad vaikams nuo mazens reikia diegti normalias vertybes, kad paskui nereiketu gailetis. O dabar isivaizduokit Jusu sunus gyvena palaidai (kitaip nepavadinciau, aisku jei teisingai supratau), tai kas bus su jo vaikais, vaikaiciais? Nuo to ir prasideda isigimimas vertybiu, kurios yra sventos verysad.gif

Jau N - taji karta klausiu. Kas jums trukdo savo seimoje, savo vaikams, diegti savo vertybes, taip, kad jusu vaikai butu atsparus itakai?

Kas yra palaidai? Mano sunus negali gyventi palaidai, vien todel, kad mes jo tevai diegeme, o ne imitavome vertybiu diegima. Niekur nepradingsta tai, kas yra isisamoninta. Todell gresmes as tame nematau. Jis nevagia, nemeluoja ir t.t. ne todel, kad jums, ar man tai yra vertybe, jis isaukletas taip, nes jis to nedaro, jog tai priestarauja jo isitikinimams, jam nereikia prievaizdo is salies. Jis yra savo veiksmu cenzorius.

O nesusikalbam, ne del istikimybes kaip tokios, o del poziurio i vertybes.
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 12:47)
pradedate pykti, va cia jau idomu, zmogus pyksta, kai jis nebeturi argumentu, o tada jis pradeda mustis

Gal jus dar per monitoriu uzuodziat mano kvapa? Prie ko cia pyktis. Gal baikite viena karta savo jausnenas man priskirineti?

Elementarus klausimas, nes zmogus zinantis, tai ka as klausiu, nerasytu tokiu izvalgu, kaip jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gegužės 2011 - 12:04
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 12:00)
Jau N - taji karta klausiu. Kas jums trukdo savo seimoje, savo vaikams, diegti savo vertybes, taip, kad jusu vaikai butu atsparus itakai?

Kas yra palaidai? Mano sunus negali gyventi palaidai, vien todel, kad mes jo tevai diegeme, o ne imitavome vertybiu diegima. Niekur nepradingsta tai, kas yra isisamoninta. Todell gresmes as tame nematau. Jis nevagia, nemeluoja ir t.t. ne todel, kad jums, ar man tai yra vertybe, jis isaukletas taip, nes jis to nedaro, jog tai priestarauja jo isitikinimams, jam nereikia prievaizdo is salies. Jis yra savo veiksmu cenzorius.
O nesusikalbam, ne del istikimybes kaip tokios, o del poziurio i vertybes.
Papildyta:
Gal jus dar per monitoriu uzuodziat mano kvapa? Prie ko cia pyktis. Gal baikite viena karta savo jausnenas man priskirineti?

Elementarus klausimas, nes zmogus zinantis, tai ka as klausiu, nerasytu tokiu izvalgu, kaip jus.

pirma - as ne is kaimo (kaip jus nevykusiai bandete ikasti), antra- kaip supratau vertybes musu lyg ir tos pacios (nesuprantu kodel tokie gincia kyla), trecia - man nereikia uzuosti kvapa, as zmogu matau is to ka jis kalba, ketvirta - savo jausenu niekam nepriskirineju jusu ziniai
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 13:47)
Papildyta:

Gerai, kad sedim uz monitoriaus, o tai tikrai i plaukus kibtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 02, 12:17)

tegu kimba svorio kategorija ne ta lotuliukas.gif lotuliukas.gif as gi "kaimiete"

ups parasymas apie kaima dingo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 02 gegužės 2011 - 12:21
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 14:09)
pirma - as ne is kaimo (kaip jus nevykusiai bandete ikasti), antra- kaip supratau vertybes musu lyg ir tos pacios (nesuprantu kodel tokie gincia kyla), trecia - man nereikia uzuosti kvapa, as zmogu matau is to ka jis kalba, ketvirta - savo jausenu niekam nepriskirineju jusu ziniai

Vat tame ir esme, rods zmogus raso, kad turi tokias pat vertybes kaip mano, kaip jusu, bet joms priesinasi, tad vadinasi sutinka su Bobos vertybemis, bet rods priesinasi g.gif Tai aisku viena, megaujasi gincais, barniais....
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 13:09)

Prie ko cia kaimas, as esu is kaimo, nes turiu NT kaime ir daug laiko praleidziu tenai.

Berods trecia karta rasau, man kaip zmogui nepatinka, kai brukamos teisingos vertybes, nesvarbu, ar jos yra jusu/mano, ar bobos. Brukimo pozymius as izvelgiu, kai neitikusius zmones, ju gyvensena, vertybes, pradedami skirstyti i isrypusius, ju gyvenimo budas, lyginama su nusikaltimais.

Jus negalite manes matyti, matote tik tai kas prasyta, va kaip jus akcentuojate ir suteikiat intonacija tai rsliavai, parodo tik jus sugebejima izvegti.

Na ka as galiu pasakyti, jei zmogus, nematydamas kito zmogaus, jam priraso nebutu dalyku, neva jis mato, o veliaui neigia akivaizdzius dalykus. Belieka tik skesteleti rankomis.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 14:19)
tegu kimba svorio kategorija ne ta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as gi "kaimiete"

ups parasymas apie kaima dingo blink.gif

Kiek as skaiciau, kad ji tikra kaimiete, gyvena kaime.
Todel ir dingo parasymas apie kaima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute 2011: 02 gegužės 2011 - 12:26
reiskia zmogus neturi savo nuomones schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 02, 13:17)

Cia jus apie save?

Neretai musu izvalgos pasako apie mus pacius daugiau, nei mes norime.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 02, 13:21)
Vat tame ir esme, rods zmogus raso, kad turi tokias pat vertybes kaip mano, kaip jusu, bet joms priesinasi, tad vadinasi sutinka su Bobos vertybemis, bet rods priesinasi g.gif Tai aisku viena, megaujasi gincais, barniais....

As mastau, kiek zmogui reikia parasyti kartu, kad jis suvoktu kas jam yra rasoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gegužės 2011 - 12:25
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 12:22)
Prie ko cia kaimas, as esu is kaimo, nes turiu NT kaime ir daug laiko praleidziu tenai.

Berods trecia karta rasau, man kaip zmogui nepatinka, kai brukamos teisingos vertybes, nesvarbu, ar jos yra jusu/mano, ar bobos. Brukimo pozymius as izvelgiu, kai neitikusius zmones, ju gyvensena, vertybes, pradedami skirstyti i isrypusius, ju gyvenimo budas, lyginama su nusikaltimais.

Jus negalite manes matyti, matote tik tai kas prasyta, va kaip jus akcentuojate ir suteikiat intonacija tai rsliavai, parodo tik jus sugebejima izvegti.

Na ka as galiu pasakyti, jei zmogus, nematydamas kito zmogaus, jam priraso nebutu dalyku, neva jis mato, o veliaui neigia akivaizdzius dalykus. Belieka tik skesteleti rankomis.

brangioji, pirmiausia ismokite aiskiai reiksti savo mintis, nes paskaicius jusu postus, kyla labai daug klausimu, kaip suprasti viena ar kita jusu pasakyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 02, 13:23)
Kiek as skaiciau, kad ji tikra kaimiete, gyvena kaime.

As esu miescione, jei kas.
Papildyta:
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 13:26)
brangioji, pirmiausia ismokite aiskiai reiksti savo mintis, nes paskaicius jusu postus, kyla labai daug klausimu, kaip suprasti viena ar kita jusu pasakyma  g.gif

Sito as ir tikejausi. biggrin.gif Is tokios dideles litanijos, tik tiek. Ir apie ka, vel asmeniskumai.
Na taip, sunku kai oponentas kalba Ezopo kalba, ar kaip sifinksas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gegužės 2011 - 12:28