Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 16:19)
labai subtiliai izeidinejate, tik nesiginkite, kad to nedarote

drinks_cheers.gif Ir dar moka pasiepti...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 02, 16:32)
Kodel moterys vaidina orgazmus?

Prisipazinsiu nezinau, niekada nebuvau susimasciusi.
Pati egoiste, niekada nevaidinau. O gal su vyru pasiseke, nereikejo.

QUOTE(wit @ 2011 05 02, 16:33)
be abejo. bet net SM pilna pavyzdžių ir istorijų iki kokių absurdų daeina moterys kad išlaikyt vyrą. todėl manau kad tokioj situacijoj irgi prisitaiko dėl tos pačios priežasties. aš asmeniškai kitokia- manau kad tokius dalykus žmonės turi aptarti pradžioje santykių. bet ir vėl -nemanau kad dėl vieno kyšt myžt ardyčiau santykius. jei jie man svarbūs.

Analogiskai, bet tik del saves brangutes. Jei prisirpsiu - skirsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 02, 16:39)
Tokių kodėl yra n.. Kodėl skiriasi žmonių temperamentas? Kodėl kartais nusibosta tas pats kūnas per n metų, kai lieka tik pareiga, o ugnelės nebeliko? Kodėl yra žmonių, kuriems tiesiog gamtiškai reikia "šviežienos" gryno sekso prasme, o va vaikus gimdyt, šeima, žmona - prie ko čia tai? Čia tas sportinis azartas, kaip prajodinėti naują PC žaidimą, naują automobilį, paragauti langusto ar tiesiog. Tai nieko bendro neturi su gyvenimo pagrindu ir kt.

Orgazmu vaidinima jus prisikiriate prie ko ?Taip ir nesupratau...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 16:40)
Prisipazinsiu nezinau, niekada nebuvau susimasciusi.
Pati egoiste, niekada nevaidinau. O gal su vyru pasiseke, nereikejo.

Kirvis kota atitiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 02, 16:42)
Kirvis kota atitiko   biggrin.gif

Greiciausiai, ir kotas, ir smegenines panasiai verda, na yra tu skirtumu bet is esmes, toleruotini, per laika visai apsitrini.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 02, 16:40)
drinks_cheers.gif Ir dar moka pasiepti...

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 gegužės 2011 - 15:46
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 16:45)
Greiciausiai, ir kotas, ir smegenines panasiai verda, na yra tu skirtumu be is esmes, toleruotini, ber laika visai apsitrini.

Reikia tik suprasti ,kad dalykus kurie nepatinka ir erzina turi ne tik zmones gyvenantys su mumis ,bet ir mes patys.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 02, 16:46)
Reikia tik suprasti ,kad dalykus kurie  nepatinka ir erzina turi ne tik zmones gyvenantys su mumis ,bet ir mes  patys.

Butent thumbup.gif

Zmones turetu nustoti vaidinti sventus. Ta puikybe, kersto jausmas, zudo santykius.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 16:38)
cia sioks toks netikslumas, moterys dazniau atleidzia, o va vyrai tai kerta is peties, retas kuris tai atleidzia

o kaip manai,-tavo vyras tau atleistų?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 15:48)
Butent  thumbup.gif

Zmones turetu nustoti vaidinti sventus. Ta puikybe, kersto jausmas, zudo santykius.

o kokia gali buti puikybe ar kerstas seimoje? o jei tokie dalykai pasitaiko tai kam gyventi kartu, jau geriau nusishauti
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 02, 15:51)
o kaip manai,-tavo vyras tau atleistų?

tiksliai zinau kad neatleistu, o kai myli savo zmogu, net mintis nekyla eiti i sona (nei man nei jam) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 16:53)
o kokia gali buti puikybe ar kerstas seimoje? o jei tokie dalykai pasitaiko tai kam gyventi kartu, jau geriau nusishauti

Na nereikia tokiu drastisku veiksmu, kaip saudytis.

Bet neretai pasitaiko seimu, kad sutuoktiniai skaudina vienas kitus is kersto. Skiriasi vien is principo, tu mane isdavei...
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 16:55)
tiksliai zinau kad neatleistu,

man būtų labai liūdna taip galvoti..jausčiausi nemylima.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 16:55)

tiksliai zinau kad neatleistu, o kai myli savo zmogu, net mintis nekyla eiti i sona (nei man nei jam) smile.gif

Na matot, mes meile matyt suvokiam kitaip. Zmogaus meile dar ir parodo, kaip moki atleisti, suprasti. Ko verta yra meile, jei zmogui paslydus, neatitikus tavuju lukesciu, iskart ji gali ismesti uz borto? Nejau, meile yra galima tik tuo metu, kai asmuo gerai elgiasi, o kai jau negerai, ji pranyksta, kaip dumas... Cia as nekalbu apie recidivistus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 15:55)
Na nereikia tokiu drastisku veiksmu, kaip saudytis.

Bet neretai pasitaiko seimu, kad sutuoktiniai skaudina vienas kitus is kersto. Skiriasi vien is principo, tu mane isdavei...

tai gerai kad tokie skiriasi, nera reikalo kankiti vienas kita
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 02, 15:59)
man būtų labai liūdna taip galvoti..jausčiausi nemylima.

o as jauciuosi labai mylima, ir ne tik jauciuosi bet esu tikra, kad mane myli, o kam mesti kelia del takelio, neturiu minciu klysti i sona, nes tikrai myliu, gal cia musu skorpionu bruozas, nezinau
Atsakyti