Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:22)
"oi as netycia nuklydau i sona  blush2.gif " kaip jums tai skamba? man tai daugiau nei keista

Tokie veiksmai dazniausiai vyksta ne netycia, o neplanuojant.
Atsakyti
geras posakis yra .. niekada nesakyk niekada.. bet panašu kad ne visi jį girdėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 16:23)
Gali buti mylintis vyras. Bet kalba eina apie prognozuojama elgesi, kai zmogus neslepia jog yra mergisiusm ir kai kitas buvo seimos ramstis, kuriam tokia elgsena nebudinga ir jis neprognozuotai paslydo.

visko buna, pagundu aplink daugiau negu reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 02 gegužės 2011 - 16:27
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:23)
bus, tikrai taip ir bus, nes be jausmu dar yra ir protas

Tikiuosi skaitete Tolstojaus "Ana Karenina", Bulgakovo "Meistras ir Margarita. Na, ir, tos moterys specialiai planavo neistikimybe, jos nesipriesino tam?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:23)
bus, tikrai taip ir bus, nes be jausmu dar yra ir protas

na gerai, jamam iš kitos pusės..
na, akimirkai vyro protas ,,pavažiavo", neplanuojant, netyčia ir bla bla.
ir būtų viskas? ar dar pasvarstytum?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 02, 16:25)
geras posakis yra .. niekada nesakyk niekada.. bet panašu kad ne visi jį girdėjo  biggrin.gif

tai dar galima pasakyti ir "visada buna pirmas kartas"
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 02, 16:28)
na gerai, jamam iš kitos pusės..
na, akimirkai vyro protas ,,pavažiavo", neplanuojant, netyčia ir bla bla.
ir būtų viskas? ar dar pasvarstytum?

as sakiau, kad vyras man neatleistu, del saves negaliu buti tokia tikra, saziningai sakau -NEZINAU
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:28)

aš asmeniškai nesu tokia kategoriška kalbėdama apie ateitį, nei vienas žmogus negali pasakyti kas ir kaip bus. tik jaunatviškas maksimalizmas leidžia šūkauti kad "aš niekada ar aš visada" .. su amžium ateina protas ir tolerancija. ne visiems, žinoma, bet dažniausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:29)
Papildyta:

as sakiau, kad vyras man neatleistu, del saves negaliu buti tokia tikra, saziningai sakau -NEZINAU

na, jau net linksmiau darosi smile.gif
ir net norėčiau įtarti, kad ir vyras tau atleistų... jei ką.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 02, 16:27)
Tikiuosi skaitete Tolstojaus "Ana Karenina", Bulgakovo "Meistras ir Margarita. Na, ir, tos moterys specialiai planavo neistikimybe, jos nesipriesino tam?

Meistro ir Margaritos neskaiciau, negaliu apie diskutuoti, o Ana Karenina buvo labai pazeidziama
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 02, 17:32)
Meistro ir Margaritos neskaiciau, negaliu apie diskutuoti, o Ana Karenina buvo labai pazeidziama

na, šitai tai tikrai nedovanotina schmoll.gif
tuoj pat perskaityk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 02, 16:31)
na, jau net linksmiau darosi smile.gif
ir net norėčiau įtarti, kad ir vyras tau atleistų... jei ką.. 4u.gif

nemanau, musu seimos draugas suzinojes, kad jo zmona neistikima, kaip kirviu nukirto, jokios asaros maldavimai nepadejo. mes daug kalbejomes ta tema todel as jo nuomone zinau
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 02, 17:31)
aš asmeniškai nesu tokia kategoriška kalbėdama apie ateitį, nei vienas žmogus negali pasakyti kas ir kaip bus. tik jaunatviškas maksimalizmas leidžia šūkauti kad "aš niekada ar aš visada" .. su amžium ateina protas ir tolerancija. ne visiems, žinoma, bet dažniausiai smile.gif

Butent, tu negali net garantuoti, uz savo veiksmus, koks tu busi po metu, jau nekalbu apie didesni laiko tarpa visi mes kintam, koreaguojam vertybes, atsiranda nauji poreikiai.
Atsakyti