Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(Intalija @ 2011 05 02, 20:56)
Man, kaip galbūt būsimai žmonai, motinai bei jau esamai visuomenės narei, tai, taip, aktualu. Jei kažkada ateis laikai, kai ištikimybė bus nebevertinama, o palaidas gyvenimo būdas taps norma, aš noriu tuo metu jau būti mirusi ir palaidota.

Jau tapo, iš dalies, taip kad pramiegojai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 03, 07:11)
biggrin.gif  Eik tu ,darbininke didzioji  biggrin.gif  Tokiu rastu,kaip tavo,  as niekad rimtai nepriimu. Ir kodel man nuojauta sako, kad cia grynas issidirbinejimas?  biggrin.gif
Papildyta:

Ne ,ne ..kam taip drastiskai ..nedoras pasaulis -gerai  biggrin.gif  ypac gerai-  vyrai  tokiame pasaulyje ...geri vyrai, nuo kuriu galvos svaigsta vien tik paziurejus i juos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar būna ištikimų vyrų. O. Lapinas.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 05 03, 07:55)

va apie tai as ir kalbejau smile.gif
Atsakyti
Istikimybe bus nebevertinama - o kas ja turetu vertinti? Ir kiek ivertinti?
Atsakyti
As skaitau ,kad jei buti neistikima ,tai kiek imanoma daugiau ...Smulkintis nereikia ,jei jau sugalvoji pasvetimvyriauti .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 03, 09:59)
As skaitau ,kad jei buti neistikima ,tai kiek imanoma daugiau ...Smulkintis nereikia ,jei jau sugalvoji  pasvetimvyriauti .

o man atrodo, kad geriau net nepradeti, na nebent seimoje s..... verysad.gif visais atzvilgiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 03 gegužės 2011 - 10:08
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 03, 11:06)
o man atrodo, kad geriau net nepradeti, na nebent seimoje s..... verysad.gif

Pabandyti visada verta ,paskanauti uzdrausto vaisiaus ..saldaus vaisiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 03, 10:08)
Pabandyti visada verta ,paskanauti uzdrausto vaisiaus ..saldaus vaisiaus  biggrin.gif

na del skonio nesigincysiu, neragavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 03, 11:10)
na del skonio nesigincysiu, neragavau  ax.gif

Kol dar jamama -pabandyk ,nes paskui gailesies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 05 02, 22:52)
Jūs esat ne kartą rašius, kad nebūtina nusilaužti rankos, kad suprastum kaip tai skaudu. Nu kažką panašaus.
Tai aš perfrazuosiu; " Nebūtina patirt praradimo jausmą, kad suprastum, koks šalia tavęs žmogus yra tau brangus"

Taip, jei kalbame apie suvokima, bet jei kalbame apie potyri, tai netapatu. Analogiskai. Zinoti, suvokti, kad nudegus ranka skaudes, ir pajausti deginanti skausma ax.gif Tikiuosi, skirtuma jauciat.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 03, 10:25)
Taip, jei kalbame apie suvokima, bet jei kalbame apie potyri, tai netapatu. Analogiskai. Zinoti, suvokti, kad nudegus ranka skaudes, ir pajausti deginanti skausma  ax.gif Tikiuosi, skirtuma jauciat.

Ne. Ciabuviams tai tapatu.
Atsakyti