Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(mamaEgle @ 2011 05 28, 12:19)
nieko pailsėsi per vasarą ir vėl kibsi į mokslus. Nespėsi apsižiūrėti kaip magistrė būsi ir bus ramu. Na, nebent patiks ir į doktorantūrą užsimanysi  lotuliukas.gif o mes čia tave skatinsim eiti toliau mokytis  ax.gif

Aš tam paveiksliuke prieš mėnesį kokį, dabar jau taip  lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif oi gera fotke, mirtina lotuliukas.gif
hm...as tai cia tik siaip pezu, tikrai stosiu, o paskui ka gali zinot, gal ir daktaras g.gif
lotuliukas.gif
zodziu, kai stojau po pertraukos i bakalaura, atrode "Neimanoma misija3", kai skaiciau SM, kad atsiima diplomus ar bent jau laiko valstybinius, galvojau, as iki to neprieisiu niekada, kaip peskom iki Sibiro doh.gif
O dabar ziurek, jau ir man kazkas baltai pavydi blush2.gif
Taip buvo ir bus, nieko cia neprigalvosi, tiesiog eisim, stosim, laikysim egzus, rasysim, o paskui ziurek, jau vasara ir vel nera ka veikt, kaip man dabar biggrin.gif Nezinau ne kur save padet blink.gif
Atsakyti
Merginos kibkite toliau i mokslus ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2011 05 28, 12:19)
nieko pailsėsi per vasarą ir vėl kibsi į mokslus. Nespėsi apsižiūrėti kaip magistrė būsi ir bus ramu. Na, nebent patiks ir į doktorantūrą užsimanysi  lotuliukas.gif o mes čia tave skatinsim eiti toliau mokytis  ax.gif

Aš tam paveiksliuke prieš mėnesį kokį, dabar jau taip  lotuliukas.gif
user posted image

Fotke kokia!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

nu zinokit sirdis jaucia ikalbinsit mane blink.gif

book.gif book.gif book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 28 gegužės 2011 - 17:22
QUOTE(Vaivita @ 2011 05 28, 12:33)
o paskui ziurek, jau vasara ir vel nera ka veikt, kaip man dabar biggrin.gif  Nezinau ne kur save padet  blink.gif

Vaivita - nebesidarbuoji?
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 05 28, 19:07)
Vaivita - nebesidarbuoji?

as vaiko auginimo atostogose 4u.gif
nescia istojau, o baigiau, kai mazei 1 metukai smile.gif buvo gana sudetinga, bet akivaizdu, kad imanoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2011 05 28, 20:13)
as vaiko auginimo atostogose  4u.gif
nescia istojau, o baigiau, kai mazei 1 metukai smile.gif  buvo gana sudetinga, bet akivaizdu, kad imanoma  thumbup.gif

Saunuole tu 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Pagaliau išsilaikiau BT bendrąją ir specialiąją dalį. Kažkaip galvojau, kad BT - baubas, bet viskas praėjo pakankamai paprastai. Man didesnis baubas KT ir TT doh.gif Norėčiau šiemet išsilaikyt, nes kitaip reikės studijas stabdyti. O toms, kurios dvejoja stoti ar nestori į magistrą, atsakau vienareikšmiškai - stokit!!! Nes praeina metai, kiti, tada taip sunku prisėst prie knygų. Aš dabar įstojau po bakalauro baigimo praėjus 7 metams. Šakės, kol įsivažiavau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2011 05 28, 20:26)
Sveikos. Pagaliau išsilaikiau BT bendrąją ir specialiąją dalį. Kažkaip galvojau, kad BT - baubas, bet viskas praėjo pakankamai paprastai. Man didesnis baubas KT ir TT  doh.gif  Norėčiau šiemet išsilaikyt, nes kitaip reikės studijas stabdyti. O toms, kurios dvejoja stoti ar nestori į magistrą, atsakau vienareikšmiškai - stokit!!! Nes praeina metai, kiti, tada taip sunku prisėst prie knygų. Aš dabar įstojau po bakalauro baigimo praėjus 7 metams. Šakės, kol įsivažiavau  doh.gif  doh.gif

sveikinu, as kai issilaikiau BT, atrodo akyse sviesiau pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2011 05 28, 18:26)
Sveikos. Pagaliau išsilaikiau BT bendrąją ir specialiąją dalį. Kažkaip galvojau, kad BT - baubas, bet viskas praėjo pakankamai paprastai. Man didesnis baubas KT ir TT  doh.gif  Norėčiau šiemet išsilaikyt, nes kitaip reikės studijas stabdyti. O toms, kurios dvejoja stoti ar nestori į magistrą, atsakau vienareikšmiškai - stokit!!! Nes praeina metai, kiti, tada taip sunku prisėst prie knygų. Aš dabar įstojau po bakalauro baigimo praėjus 7 metams. Šakės, kol įsivažiavau  doh.gif  doh.gif

Sveikinu 4u.gif Nors man šiuo metu didesnis baubas civilinė ir teisės istorija doh.gif o kur dar mano "karštai mylima" logika bash.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Taigi va, manęs irgi laukia teisės teorija. O konstitucinės iš antro karto neišlaikiau, tai dabar jau teks mokėti doh.gif Tiesa, dar nežinau CT spec. dalies rezultatų. Bet gal kaip nors.....
Atsakyti
Skaitau apie diplomu atsiemima ir juodai pavydziu blush2.gif man tai misija neimanoma atrodo, dar su tokia tuscia ir kiaura galva doh.gif o skolos spaudzia...
QUOTE(miau @ 2011 05 28, 20:26)

Prasom placiau pasidalint kaip gi sitai pavyko g.gif nuo ko pradet mokytis ir is vis, kaip sita reikala mokintis, kad 5 gaut g.gif

As dabar KT ruosiuos laikytis, atrodo atsiminiau ka perskaiciau, sakau SB papasakosiu ir .... negi su antru gimdymu pometis pensijon isejo schmoll.gif

O gal vis del to kuri turit KT Pumpucio paskaitos apie lobizma konspekta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2011 05 28, 20:23)
Prasom placiau pasidalint kaip gi sitai pavyko  g.gif nuo ko pradet mokytis ir is vis, kaip sita reikala mokintis, kad 5 gaut  g.gif

Kad labai lengvai pavyko. BT bendr. dalį išlaikiau iš antro karto. O spec. dalį - iš pirmo karto. Mokiausi iš konspektų, kuriuos merginos siunė. Didelis joms ačiū 4u.gif
Turėjau ir šviestas Piesliako knygas, bandžiau skaityt, bet tiek laiko nebeturėjau doh.gif Tiesa, skaitydama tuos konspektus, rašiausi savo tokį kaip ir konspektą. Man taip buvo lengviau atsimint.
Atsakyti