QUOTE(Vaivita @ 2012 01 18, 19:16)
sveiki, esu mokiusis su tokiais, kur turi magistro, jie kaip ir aš, stojo bendra tvarka į trečią kursą, nėra atskirai turintiems magistrą, tiesiog kaip vieniems iš kolegijų užskaito, tiek jiems iš magistro, bet daugelį dalykų laikėme kartu, jiems nereikėjo tik tokių dalykų laikyti, kokius jie turėjo magistre, ką jiems užskaitė. valstybinius taip pat kartu laikėms, egzus per sesiją kartu, žodžiu, niekas jiems nebuvo kitaip
QUOTE(mamaEgle @ 2012 01 18, 21:01)
valstyniai du: konstitucinė (kai kur teisės teorija) privaloma, o paskui vienas pasirenkmas.
QUOTE(Vaivita @ 2012 01 18, 22:20)
programa gal turiu nzn, arba vidiniame mru tinklalapyje, o valstybiniai: teisėje-teorija ir pasirenkamas, o valdyme-konstitucine ir pasirenkamas, išskyrus darbo teisę, jos nėra. aš laikaiu KT ir AT, man nebuvo sunku, nesakau, kad nieko neskaičiau, bet ir nekaliau, apie AT tai jau legendos sklando

, o KT man nebuvo sunku, nes šiaip nėra sunku suprasti tą teisės šaka: politiniai ir kt. valdžių principai ir kompetencija. Na, bet čia jau asmeninės savybės lemia visa kita, bet aš nesu iš "kalikių"
na aš irgi ne iš "kalikų", bet man iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad teoriją laikyti paprasčiau, nes yra ribos. O KT kiek konstitucinio teismo nutarimų ir sprendimų. Labai platu
O sesijos 3 buna per tuos 2 metus?
Dirbu sau ramiai teisininke, bet kadangi baigiau tik magistrą, galvoju reikia "susitvarkyti" normaliai išsilavinimą, nes vistiek "nevisavertis" esi su tuo magistru.
Baugina tai, kaip suspėsiu, nes ir 2 maži vaikai, ir darbo krūvos, kur turi į viską gilintis. Mokintis turbūt naktimis turėčiau, bet kaip reikės šviežią galvą darbe turėti?
Bijau, kad vėl neužverstų visokiais rašto darbais kiekvienam dalykui, kurie yra tik knygų perrašinėjimas ir pan.
Todėl ir įlindau pas jus "konsultacijų"
Šviesi ateitis panaši į horizontą: kiek beeitum į ją, o priartėti neįmanoma. /Merfio dėsnis/.