Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

jeigu galite imeskite ir man bt specialios daliek konspektus, nes knyga rasti bibliotekoje nera jokiu sansu verysad.gif mano el. p. ausrike99@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2013 01 07, 01:59)
Geriausia skaityti Piesliako knyga, bent man kaip romanas ji  mirksiukas.gif  labai lengvai skaitesi  mirksiukas.gif  ir ismok butinai bruozus esancius 181 psl. atrodo, pirmoje Piesliako knygoje  mirksiukas.gif  pagal juos reikia isnagrineti uzdavini kuri gausi egzamine  mirksiukas.gif

Ačiū už info, turiu abi knygas, lengvai skaitosi, bet kažkada kai pirkau nepasižiūrėjau, pas mane nėėėėėėėėėra to 181 psl, jis išpėštas blink.gif gal kas turi el variantą 1 piesliako knygos, reikia to psl, help 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloudlet: 08 sausio 2013 - 09:50
Sveikutes,

gal kuri netycia turite kompe straipsni
V. Piesliakas. Ką galima vadinti žudiku//Justitia 2010 Nr. 1
ir galite pasidalinti? pindre10@gmail.com arba atfaksuoti? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos, mergaites...
Jei kam reikia turiu Finansu konspektus.
Ir gal kuri is jusu turite IKIteisminio tyrimo medziagos is ko mokintis, nes sausio 25d.turesiu egz. Gal zinote is ko susideda ir kokie ispudziai per egzamina.Apie ispudzius po egzamino net nedrystu ir klausti ...bus dest. M.Gusauskiene 4u.gif jei kas ka galite siuskite :
editanava@gmail.com
Atsakyti
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus.

Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikant egzamina mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Rasykite asmenine zinute. Pati as juos pirkau ir mokėjau dosniai. Egzamino programa nuo 2010 iki 2013 praktiskai nesikeite - prisidejo tik vienas smulkus klausimas.
Atsakyti
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 01 10, 17:13)
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus.
Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikant egzamina mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Rasykite asmenine zinute. Pati as juos pirkau ir mokėjau dosniai. Egzamino programa nuo 2010 iki 2013 praktiskai nesikeite - prisidejo tik vienas smulkus klausimas.

Turiu greičiausiai šituos pačius tobulus konspektus. Rašykite el. paštą - persiųsiu nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 10, 21:45)
Turiu greičiausiai šituos pačius tobulus konspektus. Rašykite el. paštą - persiųsiu nemokamai  4u.gif

mamaEgle,ar galeciau juos gauti ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 01 10, 20:08)
mamaEgle,ar galeciau juos gauti ?smile.gif

žinoma 4u.gif til. kur siųsti parašykite ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 11, 01:32)
žinoma  4u.gif til. kur siųsti parašykite  ax.gif  mirksiukas.gif

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidre @ 2013 01 11, 07:22)
parasiau i az smile.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 01 10, 21:45)
Turiu greičiausiai šituos pačius tobulus konspektus. Rašykite el. paštą - persiųsiu nemokamai  4u.gif

Labas,

MamaEgle ar galėtum ir man atsiųsti? 4u.gif Ačiū

valdemru2009@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(linutialt @ 2013 01 11, 11:10)
Labas,

MamaEgle ar galėtum ir man atsiųsti? 4u.gif  Ačiū

valdemru2009@gmail.com

pioneer.gif
Atsakyti