Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(Orma @ 2013 02 09, 15:59)
lotuliukas.gif ITIKINOT biggrin.gif bet  tai su katuoka taip ar taip teeeks susitikti.

Merginos, toks durnas klausimas del tos naujosios laikymo tvarkos. Ar tikrai visi registruojasi skolu laikymui per knygele? Ir ar tikrai neatvykus/neislaikius reikia moketi? blush2.gif  Ne kazkaip girdejau ivairiu gandu..

Papildyta:
Ai beje, i ko patarsite ruosti BT bendrajai?
As turiu ir piesliako knyga ir dar kazkokia zalia...  ax.gif 
Ir kai su tais rasto darbai, ar reikia perlaikymui ar ne?

Rekia registruotis per knygelę. Jei užsiregistruoji ir neatvyksti į egzaminą, skaitosi kaip skola. Likus mažiau negu 24 val. egzamino atšaukti nebeįmanoma. Jei nusprendėt nelaikyt egzamino likus daugiau negu parai, tai galima bet kada atšaukti laikymą, tada nesiskaitys kaip skola.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2013 02 09, 15:59)
lotuliukas.gif ITIKINOT biggrin.gif bet  tai su katuoka taip ar taip teeeks susitikti.

Merginos, toks durnas klausimas del tos naujosios laikymo tvarkos. Ar tikrai visi registruojasi skolu laikymui per knygele? Ir ar tikrai neatvykus/neislaikius reikia moketi? blush2.gif  Ne kazkaip girdejau ivairiu gandu..

Papildyta:
Ai beje, i ko patarsite ruosti BT bendrajai?
As turiu ir piesliako knyga ir dar kazkokia zalia...  ax.gif 
Ir kai su tais rasto darbai, ar reikia perlaikymui ar ne?

Mokyčiausi iš Piesliako knygų. labai aiškiai parašyta, teismų praktika įtraukta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilemaaa @ 2013 02 08, 14:49)
Nusiunčiau ką turėjau :-)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turite Europos sajungos (konstitucines) ir finansu teises konspektus?jeigu galie imeskite i e. pasta ausrike99@gmail.com buciau laaaaabai dekinga.
Atsakyti
Kita savaite ruosiuosi eiti TT privatiens ir darbo teises laikyt , gal kas nesenai perlaikinejot ir galit papaskot kokia forma tas egzas vyksta , ka daugaiu reiktu paskaityt ?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 12, 09:07)
Kita savaite ruosiuosi eiti TT privatiens ir darbo teises laikyt , gal kas nesenai perlaikinejot ir galit papaskot kokia forma tas egzas vyksta , ka daugaiu reiktu paskaityt ?

Aciu

Pas ka TT privatine? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi filosofijos , darbo teisės gerus konspektus reikia išlaikyti skirtuminius ir daug smile.gif, jei nesunku būtų pasidalinti renatautc@gmail.com

Gutauskas nerealus smile.gif, nors BT bendroji dalis jau išlaikyta, liko procesas ( kas man tamsus gūdus miškas ), kaip nors išplauksime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2013 02 12, 09:53)
Gal kas turi filosofijos , darbo teisės  gerus konspektus reikia išlaikyti skirtuminius ir daug smile.gif, jei nesunku būtų pasidalinti renatautc@gmail.com

Gutauskas nerealus smile.gif, nors BT bendroji dalis jau išlaikyta, liko procesas ( kas man tamsus gūdus miškas ), kaip nors išplauksime smile.gif

Imesiu ka turiu, o ar geri- paziuresi pati smile.gif as egzaminus islaikiau be problemu ax.gif
Ir as ruosiuosi baudziamajam procesui,gal turi kokiu geru konspektu? Gal esi sprendusi uzdaviniu? man procesas taip pat gudus miskas- kankinuosi skaitydama teorija jau ne pirma savaite ir vis nedristu laikyti doh.gif doh.gif beje, procesa pas Gutauska turesi? Gal esat ka girdeje apie Za.jan.ckaus.kiene?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 12, 10:35)
Pas ka TT privatine?  ax.gif

Pas L. Vaige
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 02 12, 10:19)
Pas L. Vaige

Negaliu nieko papasakoti, nesu susidurusi... blush2.gif As pas K.Miksa laikiau.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 02 12, 11:00)
Imesiu ka turiu, o ar geri- paziuresi pati smile.gif as egzaminus islaikiau be problemu ax.gif
Ir as ruosiuosi baudziamajam procesui,gal turi kokiu geru konspektu? Gal esi sprendusi uzdaviniu? man procesas taip pat gudus miskas- kankinuosi skaitydama teorija jau ne pirma savaite ir vis nedristu laikyti  doh.gif  doh.gif  beje, procesa pas Gutauska turesi? Gal esat ka girdeje apie Za.jan.ckaus.kiene?

Procesa turesiu pas La.tau.skie.ne ( nežinau kaip ji) bet manau viskas priklauso nuo to kiek žinai ir ką . Turiu tik BT uždavinius ir pagal Fedosiuką konspektus . BPT nieko neturiu kas būtų konkretu ir aišku .
Pas Gutauska esu konsultacijose buvusi kai kursini rašiau, labai patiko jo dėstymas, pasidarė daug kas aišku .
Ačiū bus už įmestukus, galiu pasidalinti tuom ką turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2013 02 12, 10:35)
Procesa turesiu pas  La.tau.skie.ne ( nežinau kaip ji) bet manau viskas priklauso nuo to kiek žinai ir ką . Turiu tik BT uždavinius ir pagal Fedosiuką konspektus . BPT nieko neturiu kas būtų konkretu ir aišku .
Pas Gutauska esu konsultacijose buvusi kai kursini rašiau, labai patiko jo dėstymas, pasidarė daug kas aišku .
Ačiū bus už įmestukus, galiu pasidalinti tuom ką turiu  4u.gif

Imeciau darbo teises konspekta ir visokiu priedu ka turejau, filosofijos nesu nieko issaugojusi sitam kompe, labai seniai turejau si dalyka blush2.gif imu viska kas tinka BT spec daliai ir procesui... 4u.gif
O del BP tai net nezinau ka mokytis, nes mano beveik visas konspektas- BPK citavimas... O kiek zinau sprendiant uzdavini reikia sieti sprendima su teorija, tai ka parasyti is teorijos tokiu atveju? g.gif
Atsakyti