Įkraunama...
Įkraunama...

Dietologai 5 tema

QUOTE(wauuu @ 2012 02 16, 22:21)
Na kaip sekasi Dowiliukxe laikytis dietos, man tai sunkiai ieinu i ta ritma, bet vakare vis dar neatsilaikau, rezultato tai dar jokio  sad.gif

As tai irgi su pastoviais nukrypimais, kai pirma kart laikiausi taip viskas buvo gera, o db nezinau kodel nebesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 18, 12:23)
prisipazinsiu, kad pirma menesi laikiausi kaip pridera, o antraji... nesilaikiau valgiarascio, bet valgiau reguliariai, panasu maista kaip valgiarastyje, panasiais kiekiais. nesportavau, nors zadejau sportutoi  unsure.gif  geriau alaus, vyno. kartais net alaus kartu su kepta duona.

supratau, kad laikantis valgiarascio svoris krenta greiciau, bet ir nesilaikant, taciau taisiklingai maitinantis nepersivalgant svoris taip pat krenta.

būtent ! man lygiai tas pats buvo. Ir išvadą tokią pačią pasidariau kaip jūs smile.gif smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2012 02 23, 13:17)
būtent ! man lygiai tas pats buvo. Ir išvadą tokią pačią pasidariau kaip jūs smile.gif smagu smile.gif

thumbup.gif laikomes toliau
Atsakyti
Labuka, na o as po vizito pas dietolege, buvau pas Kristina Jasmontiene labai fainai pasikalbejom, ismatavo mano lasinukus lotuliukas.gif ir laukiu man sudarytos dietos. Tikiuosi jau nuo kitos savaites startuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 23, 13:41)
thumbup.gif  laikomes toliau

siandien man iskrovos diena
t.y. issikraunu - geriu alu doh.gif lotuliukas.gif bet ziauriai gera
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2012 02 23, 12:17)

Serena, kaip sekasi? Kaip rezultatai? 4u.gif

QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 23, 20:08)
siandien man iskrovos diena
t.y. issikraunu -  geriu alu  doh.gif  lotuliukas.gif  bet ziauriai gera

biggrin.gif Svarbu jausti malonumą, džiaugtis gyvenimu ir nesigraužti. O alus Jums nedidina apetito? Matyt mano problema ir buvo ta, kad kai laikiausi valgiaraščio ir jausdavausi alkana, kažką dar suvalgydavau (vakare kažkaip kartais neatsilaikydavau), paskui sąžinė grauždavo... Dabar nesilaikau, bet nepersivalgau ir nesigraužiu, jaučiuosi daug geriau, tik norisi gal greitesnio rezultato, reiks pabanyti grįžti vėl prie valgiaraščio, tik padidinus daržovių kiekį.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 02 24, 10:17)

biggrin.gif Svarbu jausti malonumą, džiaugtis gyvenimu ir nesigraužti. O alus Jums nedidina apetito? Matyt mano problema ir buvo ta, kad kai laikiausi valgiaraščio ir  jausdavausi alkana, kažką dar suvalgydavau (vakare kažkaip kartais neatsilaikydavau), paskui sąžinė grauždavo... Dabar nesilaikau, bet nepersivalgau ir nesigraužiu, jaučiuosi daug geriau, tik norisi gal greitesnio rezultato, reiks pabanyti grįžti vėl prie valgiaraščio, tik padidinus daržovių kiekį.

ne, apetito nedidina. tiesa imu mazesni buteliuka, 0.25 ar 0.33. su savimi nekovoju, jauciu malonuma. o sazine grauze tada, kai draugai kavinese kirto picas, koldunus, alu ar desertus, o as gerdavau tik kava doh.gif taip gyventi negalima:)
Atsakyti
Na mergaites kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukxe @ 2012 02 29, 11:35)
Na mergaites kaip sekasi?

pastarasias 3 dienas nesilaikau g.gif kazkoks juodas menulis gal
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 29, 14:22)
pastarasias 3 dienas nesilaikau  g.gif  kazkoks juodas menulis gal

As jau sia sav taip saziningai smile.gif
Atsakyti
Labuka, kur visos pradingusios, kaip sekasi laikytis plano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliukas17 @ 2012 03 18, 13:52)
Labuka, kur visos pradingusios, kaip sekasi laikytis plano  4u.gif

Pakolkas neblogai trecia savaite jau saziningai, o ir aplinkiniai jau pastebejo pokycius.
Atsakyti