QUOTE(Džigė @ 2011 04 27, 23:07)
gal kas pades paskaiciuoti koki kieki produktu deti kepant torta 26 cm skersmens formoje

su matematika visiskai nedraugauju. Ar snikersas labai saldus? Gal pamazinti cukraus ir padinti grietineles kieki? Kokie butu atsiliepimai
http://sauletavirtuv...ortas-snickers/
Kepiausi juodaji miska, visiems labai patiko, bet as deciau maziau cukraus i biskvita
Šiame forume yra snikerso receptas, laisvai gali kepti 26 cm formoje, nieko nereikia didinti, biskvitai bus šiek tiek plonesnis. Tortas iš sotesnių ir riebesnių, bet nėra ypatingai saldus. Atkreipk dėmesį, kad daug kam nesigavo karamelinis ganašas, galima ir be jo.
Andrea85 visus tortus galima dengti mase, tik reikia tortą tinkamai paruošti apdengimui, tortas turi susistovėti, tada išlyginti tortą, galima sviestiniu kremu su trupinukais, ar tik sviestiniu. Dengiant mase, karamelinio ganašo snikersui nebereikia. Išsamiau viršutinėje papuošimų temoje be komentarų