
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų

QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 11:16)
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų 

koks rafaelo be kokoso


QUOTE(keno @ 2011 05 17, 11:33)
koks rafaelo be kokoso
o,jei rimciau,tai nezinau ar galima kuom keisti-tuomet jau nebebus RAFAELO 


Vat ir įdomu ar jau bus nebe rafaelo



sakau gal kuri ekspermentavo ir neblogai pavyko

dėl Rafaelo kremo.....atskirai išplaku grietinele ir atskirai sviesta su kond pienu...tada atsargiai maišant su šaukštu sujungiam abu kremus....mikseris netinka,nes per greit suka......
del kokoso....jeigu nemegstat,galima deti kepintus migdolu riešutus....Olesta sakius yra,kad labai skanus gaunasi tortas,bet jau vadinti Rafaelu kaip ir neišeina......
del kokoso....jeigu nemegstat,galima deti kepintus migdolu riešutus....Olesta sakius yra,kad labai skanus gaunasi tortas,bet jau vadinti Rafaelu kaip ir neišeina......

QUOTE(Kristule05 @ 2011 05 17, 10:16)
mergaitės,o kai darote Rafaelo tortą į krema kokosus dedate ar jie nebūtini?mat visad pasitaiko kad kas nevalgo kokių nors priedų 

Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo"

Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai

As "Rafaelo" esu dariusi ir tiksliai pagal recepta, ir su kepintais smulkintais migdolais, bet tiesa pasakius - man asmeniskai labiau patiko be riesutu...

AČIŪ JUMS UŽ PATARIMUS IR PASTEBĖJIMUS
bus tikras Rafaelo-su kokosais

bus tikras Rafaelo-su kokosais

QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 13:33)
Man tai irgi kokoso drozles tortui suteikia "rafaeliskumo"
Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai
Tai sumasciau, kad kita karta kepant gal reiktu sutrinti migdolus iki miltu, smulkiai ir ideti i biskvita. kepant. Kaip manot, ar praras jie savo skoni taip?

Sakykit, gal kuri bande ekspermentuoti: as kepiau Rafaelo, ir ant virsau pribarsciau kepintu kapotu migdolu. nors skonis geras, bet nepatiko tai, ak dtortas labai svelnus, o tie riesutai kieti malasi burnoj kai valgai

Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas




QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 16, 22:05)
Na tik nereikia... konfliktai kilo abieju pusiu atzvilgiu. O kas norejo, issisaugojo receptus



o as neissaugojau


QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
o as neissaugojau
nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save 


o tu šios temutės pradžioj irgi rasi daug gerų ir skanių tortų receptų,kuriuos įkėlė kitos mergaitės




Manau jei kuriai ko nors reiks, tai padesim, kas ka turi

QUOTE(akilezna @ 2011 05 17, 14:10)
o as neissaugojau
nes visada zinojau galima uzeit ir rast, dabar viska kelsiu is karto pas save 


Manau, kad dauguma kepeju turi issisaugoje receptus pas save, gal ir ne visus, bet didziaja dali tai tikrai, taip kad belieka tik bendradarbiauti ir nebijoti paprasyti
