Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(***Natalija*** @ 2011 04 09, 11:15)
ikeliu foto su megztuku, tik nuotrauka nekokybiska, bet vaizdas matosi, nera jisai trumpas, rankoves irgi normalios, man biskuti gal ir per ilgos. Mano ugis 164, dydis M. Bet jsiai labai labai plonas, vos ne maikes storumo. 4u.gif

Graziai atrodo megstukas, jo modelis toks pat, kaip to leopardinio smile.gif
Gal galit pamatuoti koks jo ilgis bendras, nuo petuko zemyn.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 09, 11:11)
Graziai atrodo megstukas, jo modelis toks pat, kaip to leopardinio smile.gif
Gal galit pamatuoti koks jo ilgis bendras, nuo petuko zemyn.

61 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 04 09, 11:19)
NATALIJA, o suknytes dar negavai tos su zvaigzdem? ax.gif

Gavau mirksiukas.gif
ikeliu nuotrauka, tik grieztai nevertinkite, fotkinau is virsaus, nelabai turiu salygas padaryti gera fotoreportaza blush2.gif Dydis 10, manau man geras. Medziaga plona, maloni, vasarai liuks bus manau 4u.gif

user posted image
Atsakyti

Natalija ,nu liuks suknyte, ir tinka jums labai graziai! wub.gif
Kazin tada su 90 apimtim per krutine ir 70 cm liemuo koki reiktu man dydy gaudyt?
Kiek pas jus apimtis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 09 balandžio 2011 - 11:45
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 04 09, 11:37)
Gavau mirksiukas.gif
ikeliu nuotrauka, tik grieztai nevertinkite, fotkinau is virsaus, nelabai turiu salygas padaryti gera fotoreportaza blush2.gif Dydis 10, manau man geras. Medziaga plona, maloni, vasarai liuks bus manau 4u.gif

Tikrai graži suknelė. O čia per krūtinę čia eina kažkokios juostelės lens.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ir aš,ką gavau vakar:
Jau Aistės P. rodyta Factory feather flower tee ir Tall vintage matchstick cord. Maikytės dydis M - atitinka, velvetų 28 - su 96- 97 cm klubais idealiai, ir ilgis aukštaūgėms labai geras.
user posted image
ir Tall scout chino 6 dydis. Galėtų būti 4.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 04 09, 11:44)
Natalija ,nu liuks suknyte, ir tinka jums labai graziai! wub.gif
Kazin tada su 90 apimtim per krutine ir 70 cm liemuo koki reiktu man dydy gaudyt?
Kiek pas jus apimtis? g.gif

mano ismatavimai 88-88-105, Net nezinau ka jums patarti, as is karto ziuriu kad klubai mano tilptu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2011 04 09, 12:03)
Tikrai graži suknelė. O čia per krūtinę čia eina kažkokios juostelės  lens.gif

ten tokios prisiutos, kai kur kabo galiukai, graziai padaryta. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Girl_not4_you,2011 04 09, 13:04]
Labai gražuciai Tall scaut chino smile.gif
O tapytos silkines suknutes dar neturit?
Atsakyti
Girl_not4_you, koks jusu ugis? su 175 velvetu irgi Tall reiketu turbut?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 04 09, 14:08)

reikėtų, man su 175 Tall geras ilgis. nors jei kojos iš trumpesnių, gal ir Regular tiktų.

Labai gražiai atrodo Natalijos suknelė ir Girl chino, visai nekliūna laisvumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 09, 13:46)
Palaidinę mamai pirkau, maniau bus padidinta, bet pasirodo ne. O man kažkaip nelabai jos reik. Velvetai kažkaip ne mano stilius gal, labiau džinsus mėgstu, o chino kelnytės kiek didokos, o tvarkytis kažkaip nelabai noriu. biggrin.gif nors šiaip jos labiausiai patiko smile.gif ir šiaip pamatytum, kokią dėžę vakar parsitempiau - jau į rankinę nebegalėjau susikišt pasislėpt, tai MB šoką gavo, o paskui viską išpeikė, kad man netinka, negražu biggrin.gif

lotuliukas.gif
Bet gi gražiai tau viskas atrodo smile.gif Nors MB ir mano velvetukus išpeikė, irgi pardavinėsiu doh.gif
Tiesa, dar gavau Perfect-fit folded flower tank maikutę, ivory spalvytės. Tai XS dydis kaip tik, nėr didinta ji, gal puse dydžio. Labai fainutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2011 04 09, 14:08)

Mano 178 cm. Jums irgi Tall reikėtų. Jei pagelbės, tai vidinės siūlės ilgis 91 cm smile.gif
Atsakyti