Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

Dėl tų velvetų bootcut: turiu 26R ir idealiai tinka. Kiek keista skaityt kad panos su didesnėm apimtim ir šių nori mažesnio dydžio: na taip, manau būčiau ir aš tikrai tilpusi į 25, bet rūbas neturi braškėti biggrin.gif
Išmatavimai 86(70D)-63-88, ugis 169
user posted image
Dar kelios foto prie progos padarytos:
Ravine dress, nuorodos neturiu. 0 dydis, idealiai. Gražiai laisvai krenta. Ir per liemenį neatrodo per plati, nors mano proporcijos santykinai "išraiškingos".
user posted image
Factory marškinukai, XS dydis. Šitie tai tikrai didinti, nuotraukose nesimato bet gale dar labai daug mases lieka. Jie iš priekio neliemenuoti. Bet sukišus į džinsus visai fun nešiojasi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 10, 21:58)
Super mergaitės atrodot  thumbup.gif

O čia kurie džinsai?  g.gif  Ne tie kur Savita1 mes užsisakėm 26 dydį? Nes man tada tikrai dideli bus, pas mane jau 60-90, visos kelnės-džinsai krenta, panika, neturiu ką nešiot  doh.gif  http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...440&theater

na va as turiu 25, ir pas mane pasirodo 92 ne 90 biggrin.gif
aisku juos buvau jau kart apasipuosus.
na jei atsirastu norinciu keistis mielai jauciu. nes man jie ziuriu tikrai siauroki.
Atsakyti
Nu ir aš dar į tų velvetų temą, pas mane 27, dar tik iš maišiuko (nepratampyti) ir tikrai nereik jokių pastangų kad juos apsitempti ar užsisegt. Gal dėl to, kad pas mane iš tall g.gif
user posted image
Atsakyti
o tai skiriasi dydziai dar priklausomai nuo Tall ar Regular yra?? jei pirma kart [pirkau is Tall ir dydis man geras, tik ilgio per daug, tai sekanti karta perkant regular reiktu imti dydziu didesnius??
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 04 11, 08:52)
o tai skiriasi dydziai dar priklausomai nuo Tall ar Regular yra?? jei pirma kart [pirkau is Tall ir dydis man geras, tik ilgio per daug, tai sekanti karta perkant regular reiktu imti dydziu didesnius??

Gal net nuo spalvos priklauso doh.gif lotuliukas.gif , aš su 96-98 cm šampaninės spalvos 27R pardaviau, nes praktiškai neužsisegiau, ir ,man atrodo, sudėtyje nebuvo elastano, gavau kitus 27R "cobblestone" spalvos, įsibraškinau, ir, kadangi nuraminot, kad prasitampo, tai jau dieną panešiojau ir jie pralaisvėjo. Šių sudėtyje 2 proc. spandexo, įdomu visos spalvos su spandexu, ar tik man taip pasirodė. doh.gif
Atsakyti
Moodring, dailiai atrodo visi ir visus turiu tokius pat ir spalvų tų pačių, tik marškinių negavus dar biggrin.gif

O Tall dydžiams, tai atskiros dydžių lentelės nėra, kaip kad petite pvz, tai gal neturėtų skirtis nuo regular g.gif
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2011 04 11, 09:59)
Gal net nuo spalvos priklauso doh.gif  lotuliukas.gif , aš su 96-98 cm šampaninės spalvos 27R pardaviau, nes praktiškai neužsisegiau, ir ,man atrodo, sudėtyje nebuvo elastano, gavau kitus 27R "cobblestone" spalvos, įsibraškinau, ir, kadangi nuraminot, kad prasitampo, tai jau dieną panešiojau ir jie pralaisvėjo. Šių sudėtyje 2 proc. spandexo, įdomu visos spalvos su spandexu, ar tik man taip pasirodė. doh.gif

jeigu yra spandexo, tai čia tie bootcut cord, o jei nėra, tai turėtų būti vintage. noramalu tada, kad dydžiai skiriasi.
O jeigu gavot vintage ir su spandexu, tai j.crew ne tą etiketę priisuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 11, 09:04)
jeigu yra spandexo, tai čia tie bootcut cord, o jei nėra, tai turėtų būti vintage. noramalu tada, kad dydžiai skiriasi.
O jeigu gavot vintage ir su spandexu, tai j.crew ne tą etiketę priisuvo smile.gif

Ne, čia kalba tik apie bootcut cord.
Atsakyti
QUOTE(geraszmogus @ 2011 04 11, 10:07)
Ne, čia kalba tik apie bootcut cord.

tai tada neįsivaizduoju, kaip nuo spalvos skiriasi medžiagos sudėtis unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 11, 10:04)

kad abejų pavadine yra vintage, tik su strech tampos, o be - nesitampo ir tiek
Atsakyti
user posted image

S dydis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 11 balandžio 2011 - 09:26
bliamba, as dabar pradejau bijot, kad man tie geleti marskinukai is factory kur moodring ikele, nebutu dideli doh.gif
as su 87/70 S pasiemiau doh.gif g.gif
Atsakyti