Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(Siges @ 2011 04 11, 16:08)
Nea, tie paprasti  unsure.gif Jeeetus, tai jaučiu apsišoviau gerokai, ane?  doh.gif Na dabar tikrai tikiuosi, kad atsiras, kas perpirks jei ką  unsure.gif

Tai kiek čia buvo kalbėta, kad tie paprasti dydžiu didesni už tuos su užtrauktukais g.gif
QUOTE(Gyte66 @ 2011 04 11, 16:12)
Kadangi musu ne tik nick'ai, bet ir matmenys panasus  bigsmile.gif , tai galit ramiai laukti, man 0 dydis siu marskiniu kaip tik  mirksiukas.gif

Tai gal ir vardai vienodi, ne tik nikai biggrin.gif Prašau į mane tu drinks_cheers.gif

Savita, paltukas wub.gif

Pasaka1, ta tunika faina? Aš galvojau ją imt, gal man su 168 ūgiu būtų pats tas ilgis ant leginsų nešiot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 11 balandžio 2011 - 17:38
Help - kokia čia bliuskytė pas ją 4u.gif ?
foto
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 04 11, 18:23)
pasiemiau suknele del kurios dydzio labai bijojau  doh.gif 92cm per klubus ir krutine, suknele 2 dydis
laukiu ivertinimu  smile.gif

Dydis puikiai tinka, grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 04 11, 18:23)
pasiemiau suknele del kurios dydzio labai bijojau  doh.gif 92cm per klubus ir krutine, suknele 2 dydis
laukiu ivertinimu  smile.gif

man labai grazu
vis gaudau gaudau sita suknute, bet nezinau... tikiuos ju dar ismes
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 11, 18:36)
Pasaka1, ta tunika faina? Aš galvojau ją imt, gal man su 168 ūgiu būtų pats tas ilgis ant leginsų nešiot?  g.gif

Faina, medžiaga smagi tokia, įdomi smile.gif ant leginsų jūsų ūgiui manau puikiai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 04 11, 18:45)
man labai grazu
vis gaudau gaudau sita suknute, bet nezinau... tikiuos ju dar ismes

4u.gif mergaites smile.gif
faina suknele smile.gif as jau buvau supanikavus, kai pasiskaiciau kt komentarus del dydzio ... ir bandziau nesekmingai pagaut kt dydi ...
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 04 11, 20:33)
jetau, islysiu siandien as is cia ar ne..

Ne biggrin.gif Čia gera kompanija renkasi thumbup.gif

Gavau šiandien šį paltuką. Tik juodą. Super thumbup.gif 4 dydis pats tas. Mažesnio nenorėčiau. Bet jis toks neilgas sakyčiau. Man su 164 kelių nesiekia. Tai aukštai merginai net nežinau unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 11 balandžio 2011 - 19:49
pasaka1, tunika si tikrai atrodo ispudingiau ant taves ,nei ant manekenes thumbup.gif
gal reik jamt kaina dabar gera jos thumbup.gif

savita1,o tu su savo paltuku visas cia sunervinai cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmabu: 11 balandžio 2011 - 20:18
QUOTE(veiva @ 2011 04 11, 17:50)
Kaip manote su 87 per krutine ar tiktu 0 dydis?

http://www.jcrew.com...~~~~~/32420.jsp

Padėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 11, 21:50)
Padėkite  4u.gif

Manau taip 4u.gif
Atsakyti
O kaip su vyraiskais dydziais ? Noreciau uzsakyti MB tokia maike ilgom rankovem. Paprastai nesioja L dydi, idomu is j,crew koki imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 11, 22:10)
O kaip su vyraiskais dydziais ? Noreciau uzsakyti MB tokia maike ilgom rankovem. Paprastai nesioja L dydi, idomu is j,crew koki imti  4u.gif

Praktiškai atitinka sakyčiau. Aš MB užsakinėju M (M ir nešioja). Kartais S, jei nori jog aptempčiau būtų 4u.gif
Atsakyti